www.didoland.be

De website voor iedereen

De KippenWinkel

De Kippenwinkel
In de Kippenwinkel willen we even tonen wat er allemaal nodig is om gezonde kippen te houden.
Hier onder vind je de best verkochte artikelen uit de kippenwinkel. De verschillende lijsten worden meerdere malen per dag aangepast.

De Kippenwinkel
Broedmachines
Wil jij ook de eieren van je kippen uitbroeden met een broedmachine? Broedmachines zijn de oplossing bij een hok met minder of geen legnesten, je hebt geen aparte hokken nodig voor de hennen die willen broeden. De temperatuur, het draaien en de vochtigheid kan je automatisch regelen.


Alle Broedmachines om eieren uit te broeden.

Drinkbakken voor kippen
Na het eten willen kippen ook even drinken. Voor deze dieren zijn er speciale drinkbakken.

De Kippenwinkel gezondheidsproducten

In de Kippenwinkel willen we ook verschillende producten voorstellen die de gezondheid van onze kippen op peil houden.

Kippenhokken
Als je kippen wilt houden heb je een gezond en goed kippenhok nodig. Een kippenhok bestaat uit een dag en nachthok en een buitenverblijf. Het nachthok dient voor het leggen van de eieren en als beschutting.


Alle Kippenhokken netjes op een rij.

Kippenrennen
Bij het houden van kippen moet je goed nadenken over de huisvesting voor het dier. Kippen hebben genoeg ruimte nodig en moeten lekker kunnen scharrelen. De oppervlakte van de ren hangt af van hoeveel kippen je hebt. Het is daarom van groot belang dat de kippenren groot genoeg is. Een kippenhok kan natuurlijk niet ontbreken, hier kunnen de kippen tot rust komen. Bij het aanschaffen van een kippenren is het belangrijk dat deze nooit lager is dan 1 meter.


Materiaal om een kippenren te maken

Kippenvoer
Voor gezonde kippen is het zeer belangrijk welk kippenvoer ze krijgen. Het is niet alleen belangrijk voor de kip maar ook voor gezonde eieren die ze leggen.


Kippenvoer voor gezonde kippen


Al onze Voersilo’s voor kippen

Warmtelampen
Net zoals de mens hebben kippen lekker warm. Een warmtelamp kan je ophangen in je Kippenhok en je zal zien dat de kippen heel veel onder die lampen zullen zitten of lopen.


Warmtelampen, jekippen zullen lekker warm hebben.

Warmteplaat
In de natuur of bij de kloek zitten de kuikens onder de veren. Bij het zelf uitbroeden met een broedmachine kan je de kuikens warm houden met een warmteplaat. Zo een warmteplaat staat op 4 verstelbare pootjes. De warmteplaat kan je steeds verstellen volgens de grootte van de kuikens. De kuikens lopen onder de warmteplaat als ze te koud hebben. Plaats de stekker in het stopcontact en de plaat begint te warmen.


Warmteplaten ook om het drinkwater warm te houden.


Terug naar Bestsellers Didoland.

Contact

Voor meer informatie over mijn diensten, beschikbaarheid en navraag kunt u contact met mij opnemen via onderstaande informatie

Scroll Up

Enjoy this blog? Please spread the word :)