Best Verkochte strijkijzers voor een kreukvrije strijk

Best Verkochte strijkijzers

Best Verkochte strijkijzers: Nog snel al je broeken, hemden of T-shirts strijken? Wij helpen je met het kiezen van jouw ideale strijkijzer.

Philips Stoomstrijkijzer SmoothCare GC3580/30

Minder bijvullen zodat u langer kunt strijken:
De Philips SmoothCare-stoomstrijkijzers beschikken over een van de grootste waterreservoirs voor stoomstrijkijzers. Nu kunt u langer strijken zonder bij te vullen! Met de krachtige stoomstoot verwijdert u zelfs de meest hardnekkige kreuken met gemak.

Het Drip Stop-systeem voorkomt dat er water op uw kleding komt:
Dankzij het Drip Stop-systeem op uw Philips-stoomstrijkijzer kunt u fijne stoffen op lage temperatuur strijken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over watervlekken. Calc Clean helpt kalkaanslag in uw strijkijzer te voorkomen.

Calc Clean helpt kalkaanslag in uw strijkijzer te voorkomen:
Met de Calc Clean-functie kunt u uw Philips-strijkijzer gemakkelijk schoonspoelen om alle kalkdeeltjes te verwijderen. Zo verlengt u de levensduur van uw strijkijzer.


Philips Stoomgenerator PerfectCare Elite Silence GC9642/60

De snelste en krachtigste stoomgenerator** met het lichtste strijkijzer** en Silent Steam-technologie: daarom 1 van de Best Verkochte strijkijzers.
PerfectCare-Elite Silence is het beste strijkijzer met stoomgenerator van Philips met Silent Steam-technologie: geluidsarm maar toch zeer krachtig. Strijk alles van jeans tot zijde zonder temperatuurinstelling. Gegarandeerd geen schroeiplekken op alle strijkbare kleding.

Zorgeloos strijken zonder temperatuurinstelling:
-De krachtigste stoom voor de snelste strijkresultaten**
-Silent Steam-technologie: krachtige stoom met minimaal geluid
-Van spijkerbroeken tot zijde zonder de temperatuur in te stellen
-Het is veilig om de hete zoolplaat op de strijkplank te zetten
-Getest en goedgekeurd door onafhankelijke textieldeskundigen

Snel en krachtig strijken:
-Ontkalk het apparaat regelmatig om de levensduur te verlengen
-Het lichte strijkijzer** maakt strijken prettiger en eenvoudiger
-Geschikt voor kraanwater, elk moment bij te vullen tijdens het strijken
-De functie Automatische uitschakeling schakelt automatisch uit
-Onze best glijdende zoolplaat
-Druk tot 7,2 bar
-Energie besparen met de ECO-modus


Russell Hobbs 20562-56 Supreme Steam Stoomstrijkijzer Blauw/Wit

Droog- & stoomstrijkijzer, Zoolplaat materiaal/coating: Keramische zoolplaat, Snoerlengte: 2 m. Vermogen: 2600 W

Sinds haar oprichting in 1952 is Russell Hobbs uitgegroeid tot een toonaangevend merk in keukenapparatuur. Innovatie en design hebben altijd hoog in het vaandel gestaan, zo was Russell Hobbs de uitvinder van de elektrische waterkoker en koffiezetapparaat. Het merk heeft een breed gamma aan keukenproducten: van aantrekkelijke design breakfast collecties met waterkokers, broodroosters en koffiezetapparaten tot producten voor voedselbereiding zoals blenders, slowcookers en grills. Het merk is marktleider in Groot Brittannie en neemt in steeds meer landen een meer prominente plaats in.

Calor Stoomstrijkijzer XL SV8052CO

Extra krachtig en gebruiksvriendelijk:
Dankzij de stoom die krachtig genoeg is om kreuken uit elke stof te verwijderen, levert het Express antikalk-strijkijzer met stoomgenerator snelle en betrouwbare resultaten, met een nieuw verwijderbaar kalkreservoir voor eenvoudig onderhoud en blijvende prestaties. Dit uiterst efficiente stoomstation beschikt over het No Setting-systeem, voor veilige strijkbeurten zonder risico op verbrande kleding, terwijl de geavanceerde strijkzooltechnologie moeiteloze glijprestaties levert. Daarom 1 van de Best Verkochte strijkijzers in Duitsland.

PRODUCTVOORDELEN

Verwijderbaar kalkreservoir voor blijvende prestaties:
Geavanceerde antikalktechnologie garandeert duurzame stoomprestaties. Bovendien zorgt een nieuw verwijderbaar kalksysteem voor zorgeloos onderhoud. Bovendien wordt een handig accessoire meegeleverd voor eenvoudig onderhoud.

De extra krachtige stoomgenerator van Calor:
Een pompdruk van 6,5 bar wordt gecombineerd met een constante stoomuitvoer van 120 g/minuut voor snelle en efficiënte resultaten, met een ruwe kracht van een 450-g/minuut stoomboost die zelfs de meest hardnekkige kreuken verwijdert.

Uitzonderlijke strijkzool die moeiteloos glijdt:
Een Durilium AirGlide-strijkzool zorgt voor uitstekende glijprestaties voor moeiteloze en aangename strijkbeurten, aangevuld door een optimale stoomverdeling en een zelfreinigende coating voor zorgeloos onderhoud.

No Setting-systeem voor optimale veiligheid:
Moeiteloos en zorgeloos strijken op elke stof dankzij de No Setting-technologie: de ideale combinatie van stoom en temperatuur, voor 100% veilige strijkresultaten zonder risico op verbrande kleding.

Ideaal voor een vlugge stoombeurt:
De gemakkelijke verticaal-stomenfunctie heeft een opwarmtijd van slechts 30 seconden, ideaal voor een vlugge stoombeurt om er onberispelijk uit te zien.

Stille-pomptechnologie voor optimaal comfort:
Ervaar nu nog meer comfort dankzij de geavanceerde stille pomp die tijdens gebruik trillingen vermindert voor stillere en meer aangename strijkbeurten.

Eenvoudig te verplaatsen en erg gebruiksvriendelijk:
Het handige opbergsysteem biedt optimale veiligheid en ultiem gebruiksgemak tijdens het verplaatsen en opbergen, met een verwijderbaar waterreservoir voor zorgeloze strijkbeurten.

Bosch Stoomstrijkijzer TDS2140

Het compacte stoomstation voor eenvoudig en krachtig strijken
Een temperatuurinstelling voor alle stoffen
Bespaar tijd en moeite. Met i-Temp en slechts 1 noodzakelijke instelling voor perfecte resultaten.

Lange levensduur dankzij het ontkalkingsprogramma
Gemakkelijke verwijdering van kalk voor langdurig plezier van het apparaat en volledige prestaties.

Zweef moeiteloos met slimme beugeltechnologie
Schuif eenvoudig over het ondergoed – zonder inspanning.

Strijk alle stoffen op een ontspannen temperatuur
Vergeet het vervelende voorsorteren en controleren van onderhoudsinstructies. Gebruik de i-Temp-functie g om alle strijkbare stoffen zorgeloos te strijken. De temperatuur en stoom zijn optimaal op elkaar afgestemd, zodat u effectief, veilig en tijdbesparend strijkt.

Lange levensduur dankzij het praktische ontkalkingsprogramma
Calc’nClean Easy verwijdert schadelijke kalkaanslag in het strijkijzer en verzamelt deze in een aparte container voor verwijdering. De timer doet denken aan schoonmaken.

Zweef moeiteloos met slimme beugeltechnologie
De speciale PalladiumGlissée-zool zorgt voor een goede glij- en stoomverdeling. Het bevochtigen, drogen en gladmaken van de 3-fasen strijktechnologie en de goed doordachte opstelling van de stoomkanalen maken strijken aangenamer.

1,5 l watertank. Grote hoeveelheden strijken zonder opnieuw te vullen
Strijk ook grote hoeveelheden zonder na te denken over bijvullen. Met het waterreservoir van 1,5 l strijk je gemakkelijk. Indien nodig gaat het bijvullen snel en gemakkelijk.*****

Geniet van deze pagina, vertel het verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 268
error

Geniet van deze pagina en deel ze