Best verkochte trampolines op dit moment

-15% op buitenspeelgoed

Bij het vergelijken van trampolines kun je op veel punten letten. Hoeveel ruimte heb je beschikbaar en welke vorm past het beste in je tuin? Zo heb je keuze uit trampolines op poten of inground trampolines. De inground trampoline staat minder in het zicht en is laag bij de grond, dus veiliger. Voor extra veiligheid zijn er veiligheidsnetten verkrijgbaar. Dit net maakt valpartijen nagenoeg onmogelijk. Kinderen kunnen via een trapje veilig de trampoline op.

Salta Combo 183 cm Antraciet – Trampoline

Trampolines
Trampolines

Trampolines met veren Stevige Trampolines

De Salta – Combo Trampoline (trampoline met veiligheidsnet) biedt een goed evenwicht tussen veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid aan een mooie prijs. Elke Salta Combo Trampoline is voorzien van een dikke, gelijkmatige rand met een extra lange rok gemaakt uit hoogwaardig materiaal. Het duurzaam stalen kader is bestand tegen roesten en elke weersomstandigheid door het proces van galvanisatie. Al deze kenmerken zorgen voor het uiterst professioneel imago van elke Combo Trampoline.

De gegalvaniseerde veren zijn uitgevoerd als gold colored springs waardoor springen een volledig nieuwe dimensie krijgt. In het veiligheidsnet vind je een hoge kwaliteitrits die het net opent. Bovendien kan deze opening worden afgesloten met twee vergrendelingen aan de buitenkant van het vangnet waardoor extra veiligheid geboden wordt.

Hier de best verkochte Trampolines

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 268
error

Geniet van deze pagina en deel ze