Best verkochte Tuinslangen op dit moment

Tuinslangen zijn er in lengtes vanaf 15 meter, maar voor de besproeiingen verder van de kraan af kun je ook kiezen van tuinslangen tot wel 50 meter. Deze tuinslangen zijn makkelijk oprolbaar met behulp van een haspel. Ook kun je kiezen voor de revolutionaire uitrekbare tuinslang die langer wordt wanneer je er gebruik van maakt en inkort wanneer er geen water meer in zit.

Flexibele elastische Tuinslang Magic Hose 30 meter inclusief accessoires

30 METER

Flexibele elastische krimpbare tuinslang Magic Hose. Deze Magic Hose is afgeleid van de XHose. De ideale, uittrekbare tuinslang. Superlicht, eenvoudig in gebruik en geen knikken meer in de tuinslang! Verlengt automatisch en verkort weer supersnel indien minder afstand nodig is. Sluit de tuinslang aan op uw buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte. Wanneer u klaar bent zet u de kraan gewoon weer uit en zal de slang weer langzaam naar zijn originele lengte krimpen waarna u hem eenvoudig en compact kunt opbergen. De tuinslang is bovendien zeer flexibel waardoor deze niet zal knikken en zo de watertoevoer afknijpen. En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is de magische wondertuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet scheurt of slijt bij normaal gebruik en bij niet langer dan 5 minuten op waterdruk zonder te sproeien. Met de meegeleverde koppelstukken kunt u de 7 standen Sproeikop aansluiten of koppelen met uw eigen accessoires van o.a. Gardena en Kärcher. Ideaal voor alle doe het zelf, rondom het huis. De verpakking bevat een tuinslang, universeel kraankoppelstuk, koppelstuk voor aan het kraankoppelstuk, sproeikoppelstuk met aan/uit schakelaar 7 standen.

Flexibele elastische Tuinslang Magic Hose 15 meter inclusief accessoires

 TUINSLANGEN TUINSLANG SPROEIKOP

Flexibele elastische krimpbare tuinslang Magic Hose. Deze Magic Hose is afgeleid van de XHose. De ideale, uittrekbare tuinslang. Superlicht, eenvoudig in gebruik en geen knikken meer in de tuinslang! Verlengt automatisch en verkort weer supersnel indien minder afstand nodig is.

Sluit de tuinslang aan op uw buitenkraan en door de waterdruk begint de slang vanzelf te groeien tot wel 3x zijn originele lengte. Wanneer u klaar bent zet u de kraan gewoon weer uit en zal de slang weer langzaam naar zijn originele lengte krimpen waarna u hem eenvoudig en compact kunt opbergen. De tuinslang is bovendien zeer flexibel waardoor deze niet zal knikken en zo de watertoevoer afknijpen. En in tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is de magische wondertuinslang extra verstevigd waardoor de slang niet scheurt of slijt bij normaal gebruik en bij niet langer dan 5 minuten op waterdruk zonder te sproeien.

Met de meegeleverde koppelstukken kunt u de 7 standen Sproeikop aansluiten of koppelen met uw eigen accessoires van o.a. Gardena en Kärcher. Ideaal voor alle doe het zelf, rondom het huis. De verpakking bevat een tuinslang, universeel kraankoppelstuk, koppelstuk voor aan het kraankoppelstuk, sproeikoppelstuk met aan/uit schakelaar 7 standen. Maximale lengte 15 meter. LET OP! Deze tuinslang kan maximaal 5 minuten zonder te sproeien op waterdruk blijven staan!

Als deze tuinslang langer op waterdruk blijft staan zonder te sproeien zal de tuinslang kapot gaan!!

Magic Hose – Uitrekbare, flexibele Tuinslang 15m met luxe sproeikop

MET SPROEIKOP

Deze magische Wonder Tuinslang is superlicht, gebruiksvriendelijk en uittrekbaar: in functie van de afstand verlengt en verkort hij automatisch zonder knikken te vormen. Sluit de tuinslang aan op de buitenkraan en door de waterdruk groeit de slang vanzelf tot 3x zijn oorspronkelijke lengte. Wanneer je na gebruik de kraan dichtdraait krimpt de slang langzaam terug naar zijn oorspronkelijke lengte zodat je hem eenvoudig kan opbergen. Deze tuinslang is bovendien erg flexibel en voorkomt de vorming van knikken die de watertoevoer afknijpen. In tegenstelling tot andere flexibele tuinslangen is deze magische wondertuinslang extra stevig zodat hij niet scheurt of verslijt. De tuinslang wordt geleverd met verschillende koppelstukken waarmee je de apart verkrijgbare sproeikop met 7 standen kan aansluiten of koppelen met je eigen accessoires van onder andere o.a. Gardena en Kärcher.

Hier de 25 best verkochte Tuinslangen. Deze lijst wordt iedere dag aangepast volgens de verkoop van vorige dag.

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5afd919f2bc9c_bestsellers” cat_id=”13106+7346″ name=”Tuinslangen” sub_id=”” title=”BEST VERKOCHTE TUINSLANGEN” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”5″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

www.didoland.be werkt samen met meer dan 100 partners in Europa waaronder:

Aliexpress
Barbequeshop.nl
Bol.com
mastermarketeer
Rohnudeln.de