chalets en appartementen verhuur

Verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.

Veel mensen herkennen het waarschijnlijk: je hebt onlangs besloten om gezellig met een groep vrienden, familie of collega’s op wintersportvakantie te gaan. Leuk toch? Zeker! Toch blijkt het soms nog een uitdaging te zijn om dé ideale wintersportaccommodatie te vinden. Want zoveel mensen…, juist! zoveel verschillende wensen. De zoektocht kan soms lang duren, maar eenmaal geboekt kan de voorpret beginnen.

Hier een overzicht van onze Chalets en appartementen.

Chalet met catering: verslavende luxe

De nieuwste trend op het gebied van wintersportvakanties? Dat is de luxe wintersport. Er zijn steeds meer mogelijkheden voor cateringservice. Denk je eens in: terugkomen van de piste en dan verwelkomd worden met een knapperend haardvuur en ‘s avonds een driegangendiner.

Dit soort luxe kennen we natuurlijk al van de all-inclusive vakanties. Alleen is het dan heel grootschalig. Het mooie van een chalet met cateringservice is dat je van alle gemakken bent voorzien, maar dan in intieme sfeer. Gewoon in je eigen chalet. Geen lange rijen voor een buffet, maar je eigen gedekte tafel. Geen ijskraam bij het zwembad, maar koffie met jouw lievelingstaart, geserveerd bij de open haard. En geen ontbijtzaal die je deelt met honderden anderen, maar een vers ontbijtje.

Wat je dan precies krijgt voor dat geld? Zeven keer per week een vers ontbijt, zes keer per week een uitgebreid driegangendiner, geserveerd met wijn en koffie na. Ook staat er iets lekkers klaar na een lange skitocht aan het einde van de dag. De tijdstippen van ontbijt en diner kun je in overleg met de chaletstaf bepalen. Uitslapen is dus heel goed mogelijk. De chaletstaf is (meestal) niet aanwezig in het chalet, dus je hebt geen gebrek aan privacy. Fijn is dat ze alles van de omgeving weten, dus als je vragen hebt of tips wilt over leuke uitstapjes en mooie pistes, dan kunnen ze je uitgebreid informeren. O, en ze houden ook nog eens de algemene ruimtes voor je schoon.

Meer producten van Didoland klik hier

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze