Fashion Store

Didoland Fashion Store

In de Fashion Store vind je kleding die populair is en aantrekkelijk voor iedereen.
“In de mode zijn” betekent dat een verschijnsel op een bepaald moment aantrekkelijk wordt gevonden. De specifieke kleding of kledingstijl zelf wordt “mode” genoemd.
Kledingmode werd vroeger “voorgeschreven” door de modehuizen, maar ontstaat in de huidige tijd vaak op straat, waarna de trend wordt opgepikt door stijlbureaus en modebedrijven.
Vaak is het op het moment zelf niet helemaal duidelijk hoe het modebeeld is. Pas achteraf wordt iets herkend als de mode.
De modeshows bepalen het modebeeld van het komende jaar, althans, wat in de winkels gaat hangen. Of het een echte trend wordt, ligt aan de mensen die de kleding kopen en de manier waarop media er over schrijven. Meestal duurt het een tijd voor iets een trend wordt, en in de mode komt, omdat mensen gewoonweg niet zo snel overstappen op een andere wijze van kleden.
Belangrijke modecentra zijn onder andere Parijs, Milaan, Londen en New York, waar de belangrijkste ontwerpers hun creaties op de catwalk laten zien. De erkende haute couture shows vinden vrijwel alleen in Parijs plaats.

Fashion Store al onze merken.


Algemeen
Bivolino.com
Brunotti Nieuwe Collectie Outside
Solden (01/07 - 31/07)
Shop online >
Algemeen
Koopje van de week bij Trendy Juweeltjes
Algemeen
16% de réduction pour les lingeries sexy
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 268
error

Geniet van deze pagina en deel ze