Geld Bijverdienen Deel 2 Stap Voor Stap

Geld bijverdienen deel 2

In geld bijverdienen deel 2 wil ik je verder uitleggen op welke eenvoudige manier je geld kan bijverdienen.
Mijn naam is Dido De Koning en wil mijn eigen ervaring met je delen.
Heb je Geld bijverdienen deel 1 stap voor stap al gelezen?

Neen, ga dan eerst naar deel 1

Ja, lees hier dan gewoon verder.

Ik ben 3 jaar geleden begonnen met enquêtes in te vullen. Ik was gewoon nieuwsgierig of dit iets zou opbrengen. Tot mijn grote verbazing wel. Ik verdien hierbij ongeveer 60 € tot 80 € per maand, meestal in waardebonnen die ik zelf mag kiezen. Misschien lijkt dit niet veel, maar op jaarbasis is dit toch ongeveer het bedrag dat ik gebruik om mijn pensioensparen te betalen.

Bij het invullen van enquêtes hangt de verdienste af van verschillende factoren. Uw leeftijd, de samenstelling van uw gezin, heb je huisdieren en zo verder.
Hier onder de bureaus waar ik enquêtes voor invul.

Eerlijke Enquêtes Bureaus

Bij onderstaande bureaus kan je gewoon GRATIS inschrijven. Ik wil je een goede raad geven, sluit je nooit aan bij bureaus waar je eerst moet voor betalen. Je bent gewoon je geld kwijt, ook al beloven ze je dat je je geld na de eerste enquête terug krijgt.

Deelnemen kan wanneer het uitkomt. Het is geen enkel probleem als je er één een keertje overslaat. Je verdient dan wel niets, maar probeer het maximum eruit te halen.
Sommige bureaus zijn benieuwd naar de mening van deelnemers en geeft ze de macht de grootste merken en nieuwste producten te beïnvloeden.

Je kan de maatschappij een dienst bewijzen, waardoor je mening invloed kan hebben op de beslissingen die merkbaar zijn in het dagelijkse leven. Begin vandaag nog aan het invullen van enquêtes en verdien iets bij iedere maand. Veel succes.

Ik zal in deel 3 “Geld bij verdienen” verder uitleggen hoe je nog meer kan bijverdienen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *