Gereedschapswagen Stanley FatMax

,In de gereedschapswagen Stanley Fatmax stop je al uw materiaal netjes bij elkaar en verhuis alles in één keer. De Stanley FatMax gereedschapswagen met telescopisch handvat en stevige wielen. Zo heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand en verlies je niet langer tijd met heen en weer lopen.

[bol_product_links block_id=”bol_598f5658e6bdc_selected-products” products=”9200000010474125″ name=”stanley gereedschapswagen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Bediening

Dankzij het golfkar model van de gereedschapswagen vervoer, je snel al je gereedschap behalve als je liever stuk per stuk naar je werkplek draagt. Deze koffer is bedoeld voor de professionele klusser en is geschikt voor de werkplaats.

Pluspunten

Je krijgt vier compartimenten om al je gereedschap te sorteren en veilig op te bergen. Zo vind je altijd snel wat je zoekt. Groot (elektrisch) gereedschap berg je in de grote bak onderaan op. Kleiner materiaal gaat in de uitneembare gereedschapskoffer. Je kan deze eenvoudig uit de wagen lichten en naast je zetten tijdens het werken. Dit is een stevig product vandaar dat het tegen een stootje kan en ook geschikt is voor gebruik buiten.

Productbeschrijving

– 4 Compartimenten uit metaal en kunststof

– Grote uitschuifbare bak onderaan

– Robuuste wielen voor binnen en buiten

– Uitschuifbaar handvat

– Bevestig de gereedschapskoffer veilig aan de wagen met een kliksysteem

– Handig schuifsysteem voor de bak en schuif aan de onderkant

– Uitneembare gereedschapsbak met verticale opbergruimte

– Deksel met antislip en V-gleuf (geschikt als zaagbankje)

Over Stanley

Goed werk benodigd goed gereedschap. Stanley, onderdeel van Black&Decker, levert je daarom kwalitatieve werktuigen voor alle kleine klusjes en grote jobs. Of je nu professioneel of in je vrije tijd klust. Met het Stanley gereedschap krijg je materiaal dat aan de hoogste standaarden voldoet. Het brede assortiment bevat gereedschap voor alle werkjes. Voor het ophangen van een kadertje aan de muur tot het bouwen van een huis. Met Stanley haal je duurzaam en kwalitatief gereedschap in huis en geniet je van een gespecialiseerde klantendienst en uitgebreide garanties. Bijgevolg koop je geen Stanley producten maar integendeel je investeert erin.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *