Kippenhok kopen of zelf bouwen

Je kan een Kippenhok zelf bouwen of ook afgewerkt kopen.

Een Kippenhok of Kippenren zelf bouwen.

Een kippenren is ideaal voor je kippen om vrij rond te lopen. Je kippen vinden het fijn en ze zullen minder stress gevoelig zijn. Een goede kippenren zal moeten voldoen aan diverse factoren.
Je kan vast wel raden waarom dat zo is, want jij wilt ook het beste voor je kippen. Als je namelijk gelukkige kippen hebt, krijg je ook heerlijke eieren. Maar voordat jij straks begint met bouwen, heb ik nog wat tips voor je.
Deze tips moet je gebruiken bij het maken van een kippenren en kippenhok. Voor je begint met het bouwen van je kippenren en/of kippenhok raad ik je aan dat is belangrijk is om de Kippengids te lezen.

Kippenhok

Bij het maken of kopen van een kippenhok is het belangrijk dat je weet hoeveel kippen je wilt houden. Je moet zien dat de kippen voldoende ruimte hebben om rond te lopen en ook voldoende ruimte om te slapen. Bij het bepalen van hoeveel kippen moet je ook rekening houden dat 1 kip dagelijks 1 ei legt. Zorg er voor dat je op het einde van de week niet met een overschot zit van eieren. Je kan die overschot wel verkopen aan je familie of vrienden.


Een Kippenhok of Kippenren kopen

Je kan een kippenhok en/of Kippenren ook afgewerkt kopen. Ik zal hier onder verschillende afgewerkte hokken en rennen voorstellen uit ons gamma.

Wil je weten welke Kippenhokken het best verkopen? Klik hier op Bestseller Kippenhokken


Wij van Didoland werken met verschillende betrouwbare verkopers in Europa. De prijzen in verschillende landen kunnen soms groot zijn. Het is soms beter dat je iets besteld in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie, Engeland dan in Nederland of Belgie. Hou steeds rekening met de eventuele vervoerkosten.


BELGIE – KIPPENHOKKEN—–KIPPENHOKKEN 2

DUITSLAND – Huhnerstall

ENGELAND – Chicken coop

FRANKRIJK – Poulailler

ITALIE – Pollaio

NEDERLAND – KIPPENHOKKEN—–KIPPENHOKKEN 2

SPANJE – Gallinero

Geniet van deze pagina, vertel het verder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Warning: Undefined array key "sfsi_mastodonIcon_order" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 175 Warning: Undefined array key "sfsi_mastodon_display" in /customers/6/3/f/didoland.be/httpd.www/wp-content/plugins/ultimate-social-media-icons/libs/controllers/sfsi_frontpopUp.php on line 268
error

Geniet van deze pagina en deel ze