Laser Light Buitenverlichting – Bright Night Stars Projector

Bright Night Stars Projector – Laser Light Buitenverlichting is een decoratieve laserprojector die ideaal is voor binnen en buitengebruik! Zet de laser projector aan en u kunt direct genieten van een mooie verlichting en sfeer. Ook erg geschikt om te gebruiken op een plafond wand….

Laser Light buitenverlichting Laser Light buitenverlichting Laser Light buitenverlichting

De ‘Bright Night Stars Projector- Laser Light Buitenverlichting ‘ is een laserprojector die ideaal is voor binnen en buiten gebruik! U kunt de projector makkelijk plaatsen in uw tuin binnen in huis richting de schuur of onder een veranda. Ook erg geschikt voor gebruik op een dansvloer of bij een zwembad.

Zet de laserprojector aan en u kunt direct genieten van de prachtige verlichte sfeer. De laser projector kan tegen water en is dus ook een ideale vervanger voor de buiten-kerstverlichting rondom uw huis en tuin. De projector geeft uw huis en tuin extra sfeer door de gekleurde lichtjes in groen en rood. Met het bereik tot 180 meter kunt u de laser projector ook richten op bomen en/of afsluiting rondom uw woning. Ideaal voor feestjes en party’s een effecten!

Product specificaties:

Ingebouwde Timer: auto-on (10 uur) en auto-off (14 uur)- Het duurt 2 tot 10 minuten om de lamp volledige op te laden en te gebruiken- 3 Meter snoerlengte- 180 Meter projectie bereik- Water en stofdichtheids classifictaie: IP65 (waterdicht)- Het hele jaar te gebruiken- Verlicht de hele buitenkant van uw huis met deze laser- Laserbron: DPSS groene laser en rode laser diode- Laservermogen groen licht: 20mW (frequentie: 532nm) – Laservermogen rood licht: 100mW (frequentie: 650nm)- Laser straling: CW <1mW- Te gebruiken tussen deze temepraturen: -26 graden Celcius en +32 graden Celcius (onder de -13 graden werkt het apparaat langzamer qua opwarming van de lamp)- Stroom aansluiting: AC 100V-220V 60/60Hz naar LED voeding van DC 5V 1000mA (IP44)- Laserclassificate: klasse II (frequentie: 532nm en 650nm)- Vermogen: 5 Watt- CE goedgekeurd- Voldoet aan de 21CFR 1040.10 en 1040.11 wetgeving4 Laser modi (let op: deze zijn NIET instelbaar maar wisselen automatisch):1: Rode stippen en groene stippen tegelijk een paar seconden lang 2: Rode stippen een paar seconden lang3: Groene stippen een paar seconden lang4: Rood en groen tegelijk en eventjes knipperen die iets en dan begint hij overnieuwInhoud set:- 1 Laser projectie untit – 1 Metalen grondpen van 21cm lang- 1 Tripod/driepoot standaard van 12cm hoog (van metaal)- 1 Stroom adapter- 2 Bouten- 2 Sluitringen voor de bouten- 2 Veerringen voor de bouten- 1 L-steun met 1 moer (muurbeugel)- 1 Handleiding (Nederlands Engels Frans en Duits)

Richt de laser niet op mensen dieren voertuigen of verkeerswegen. Dit kan blindheid en gevaar veroorzaken! Gewicht 06 KG Afmeting 26cm x 23cm x 14cm (LxBxH)

Dit product verkopen we via één van onze partners.

Regelmatig zetten we een website in de kijker. Deze kan je hier terug vinden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *