leningen en financieringen voor particulieren

Wij stellen u een breed gamma aan leningen (kredietoplossingen) voor, op maat van uw projecten en met aandacht voor uw wensen: Persoonlijke lening,  We hebben verschillende leningen: Renovatielening, Vakantielening, Huwelijkslening, Auto- & motorlening, Hypothecaire lening, Online lening, Hergroepering van kredieten.
-Uw tevredenheid is onze missie. Bij ons geniet u van een financiële oplossing op maat van uw budget, de garantie op een snelle en discrete behandeling van uw dossier en een duidelijke, transparante communicatie.
-Wij bieden u een persoonlijke aanpak die aangepast is aan uw wensen en dat zonder enig bewijs van uw uitgaven.
-Wij bestuderen elke aanvraag grondig en doen u een voorstel op maat in functie van uw financiële mogelijkheden, plannen en wensen. Zo kan u een financieel gezonde en evenwichtige situatie bewaren.
-U maakt uw keuze in alle vertrouwen, wij hebben niets te verbergen: onze overzichtelijke documenten verzekeren u van een klare kijk op de rentes, maandelijkse kosten en looptijd van het geleende bedrag. Raadpleeg gerust ons kredietwoordenboek voor meer informatie.
-De tevredenheid van onze klanten is onze absolute prioriteit. Heeft u plannen? Laat ons samen bekijken hoe we ze kunnen financieren, aangepast aan uw behoeften en persoonlijke situatie. Doe uw voordeel met onze gepersonaliseerde oplossingen.
-Tijdens de volledige looptijd van uw lening of leningen staan onze raadgevers steeds klaar voor u. Zij beantwoorden al uw vragen, behandelen uw opmerkingen en vinden samen met u de beste oplossing voor elke situatie.

Uw voertuig, uw vrijheid
Een nieuwe gezinswagen, een eerste autootje voor uw zoon van 18 of een coole motor om in het weekend mee rond te cruisen…

Onze firma financiert de aankoop van uw auto, motor of bestelwagen: nieuw of tweedehands. Met onze autolening kan u de volledige aankoopprijs financieren, BTW inbegrepen.

U wenst uw woning te renoveren?
Een veranda, een nieuwe badkamer, een volledig ingerichte keuken, een mooi aangelegde tuin… Mits enkele gerichte aanpassingen kan uw woning een droomwoning worden.
Met een renovatielening van ons kan u alle opknapwerken in uw woning financieren.
U kan het nodige bedrag in één keer lenen, zonder dossierkosten, notariskosten of registratierechten te betalen. Het geleende geld gaat dus integraal naar de opknapwerken aan uw woning.
Elke maand betaalt u een beperkte vaste som terug. Zo weegt uw krediet niet al te zwaar op uw maandbudget en blijven ook uw andere dromen binnen handbereik!

De mooiste dag van uw leven…
Een hagelwitte trouwjurk voor haar, een gitzwarte smoking voor hem, een prachtige limousine, een professionele fotoreportage, een receptie voor de kennissen en een uitgebreid diner en avondfeest voor familie en vrienden…
Met de huwelijkslening van ons wordt uw droomhuwelijk realiteit! Elke maand betaalt u een beperkte vaste som terug. Zo weegt uw krediet niet al te zwaar op uw maandbudget en blijven ook uw andere dromen binnen handbereik!

Rate NL

Rate FR

Woman NL

Woman FR

Vakantielening
Uw krediet binnen handbereik
Persoonlijke lening
Renovatielening
Simuleer uw krediet bij AuxifinaHuwelijkslening
Groepering van kredieten
Auxifina.be
Zomertarief
Autolening