Speelgoed

Win unieke prijzen met elke LEGO aankoop bij bol.com!
LEGO
Maak automatisch kans met je LEGO aankoop!
Het LEGO steentje bestaat in 2018 alweer 60 jaar! Ter ere van deze verjaardag kun je bij ons unieke LEGO prijzen winnen. Bij aankoop van elke LEGO bouwset, aangeboden door bol.com, maak je in de periode van 10 februari tot en met 30 september 2018 automatisch kans op 1 van de prijzen. Hoe hoger het aantal gekochte LEGO bouwsets, hoe groter de winkans. Het aantal bestellingen heeft hier geen invloed op.

Welke unieke LEGO prijzen kun je winnen?
1e prijs (1x): LEGO Inside Tour in 2019 (inclusief reis & verblijf voor 2 personen). De Inside Tour is een 2,5 daagse onderdompeling in de LEGO wereld voor de echte fans met oa. een unieke kans om designers te ontmoeten, de fabriek te bezoeken en tickets voor LEGO House & LEGOLAND! De Inside Tour is Engelstalig, vindt plaats op woensdag en donderdag (data worden bepaald) en heeft een leeftijdsgrens van minimaal 7 jaar.

2e prijs (1x): Vakantie naar LEGO House & LEGOLAND in 2019 (inclusief reis & verblijf 4 voor personen). In het LEGO House krijgen fans van alle leeftijden de ultieme LEGO ervaring. LEGOLAND biedt actie voor de hele familie!

3e prijs (100x): Win LEGO set(s) naar keuze twv. €75,00 (obv. LEGO adviesprijzen).

• De actie loopt van zaterdag 10 februari t/m zondag 30 september 2018.
• Bij aankoop van elke LEGO bouwset, aangeboden door bol.com, maak je binnen de actieperiode automatisch kans op 1 van de prijzen. Hoe hoger het aantal gekochte LEGO bouwsets, hoe groter de winkans. Het aantal bestellingen heeft hier geen invloed op.
• De actie is niet geldig op aanbod van andere verkopers.
• De actie is niet geldig met terugwerkende kracht.
• Na afloop van de actie worden de winnaars per e-mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Bol.com behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

LEGO

Speelgoed algemeen

            

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze