Stromer ST5 de beste Speed Pedelecs

Stromer ST5 1000Wh 2018 Sport 45km

De Stromer ST5 1000Wh 2018 Sport is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Stromer. Deze buitengewoon uitgeruste Speed Pedelec is echt het kroonstuk van de nieuwe collectie! De fiets heeft een super strak uiterlijk er zijn bijna geen kabels te zien en de nieuwe SYNO Sport-motor staat garant voor nog betere prestaties!

Naast het perfect afgewerkte frame met interne kabelgeleiding is de fiets voorzien van een krachtige achterwielmotor en comfortabele eigenschappen. De nieuwe SYNO Sport-motor (850 W!) wordt gevoed door de krachtigste en grootste accu op de e-bikemarkt (983Wh). Dit maakt een ontzettend sportieve rijstijl mogelijk in zowel vlak landschap, als in bergachtig landschap! Dankzij de hydraulische schijfremmen weet je zeker dat je onder alle omstandigheden de controle behoudt.

De Stromer ST5 is digitaal te verbinden met je smartphone. Hierdoor ontvang je live rijgegevens, gsm en gps. Daarnaast kan de Stromer instructies ontvangen vanaf je smartphone, zoals het op slot zetten van de fiets of het activeren van het alarm. Wel zo veilig!

Met de krachtige motor en soepele versnelling zit je altijd in het gewenste trapritme

Met de 1000Wh accu beschik je over een maximale actieradius van 180km

De ST5: meer kracht, meer souplesse, meer Stromer. Dit nieuwste model is verbeterd op maar liefst 4 punten: uitgebreide OMNI technologie, volledige kabel integratie, verbeterde rijeigenschappen en MEER KRACHT.
De ST5 is voorzien van een stabiel lichtgewicht aluminium frame met carbon voorvork. De pure grijze kleur met totale kabel integratie maakt deze fiets uniek en trekt de ogen naar zich toe. Met een nieuw ontwikkelde motor heeft deze speed pedelec een niet eerder gekend vermogen van 800 W waarbij de directe koppel uitkomt op 48 Nm. Voor wie dit nog niet voldoet is deze Stromer uitgerust met een boostknop die bij inschakeling het maximale vermogen vrij geeft voor de berijder. Zo verlegd u iedere grens. De ST5 is standaard voorzien van het grootst mogelijke 983 Wattuur accupakket voor een maximale actieradius. Dankzij het Shimano Di2 elektrische schakelsysteem kiest u eenvoudig de juiste versnelling en schakelt u ook nooit meer mis. Tijdens de donkere maanden zorgt de Supernova M99 Pro verlichting set voor uw veiligheid, zodat u kunt zien en gezien worden. Wilt u weten hoelang u over een rit heeft gereden? Dat kunt u eenvoudig via de OMNI app op uw smartphone uitlezen. Welcome to the internet of things!

meer info: Speed Pedelecs

fietsen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *