Badjassen na een ontspannend bad of douche

Badjassen na een ontspannend bad of douche

De badjassen zijn die van de badkameraccessoires die erg handig kunnen zijn. Na een ontspannend bad of een comfortabele douche is het aantrekken van een badjas met een zachte touch en die zich perfect aanpast aan uw lichaam een groot dagelijks plezier. Dankzij de absorberende stof en de zachtheid die het kenmerkt, merk je nauwelijks het gevoel van vocht op je lichaam. Krijg het niet koud na die hete, verkwikkende douche. Volledig aanpasbaar aan uw lichaam, kunt u ook thuis genieten van uw badjas.

Bij het kiezen van de juiste badjas is het materiaal belangrijk. Wil je de ochtendjas gebruiken als sauna badjas? Dan is een badjas van badstof geschikt. Het voordeel van een badstoffen badjas is dat deze goed vocht opneemt. Fleece badjassen zijn lekker warm en zacht, ideaal voor op de bank. Badjassen in katoenen badstof worden gebruikt om te drogen na een douche of bad. Het is zeer geschikt voor warme klimaten, vanwege de hoge transpiratieabsorptie. Check ook even de lengte van de jas, een model tot knielengte geeft bijvoorbeeld iets meer bewegingsvrijheid dan badjassen tot op je enkels.

AL ONZE BADJASSEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN VERSCHILLENDE MATEN EN KLEUREN

De meest verkochte badstoffen badjassen

De meest verkochte fleece badjassen

De meest verkochte katoenen badjassen


Wat zijn badjassen?

De badjas is een kledingstuk dat lijkt op een kamerjas, maar dat is gemaakt van katoenen badstof en wordt gebruikt om te drogen na een douche of bad. Het is zeer geschikt voor warme klimaten, vanwege de hoge transpiratieabsorptie.

Tegenwoordig wordt het niet alleen gebruikt om te drogen, maar wordt het ook gebruikt als decoratie-element dat stijl geeft aan de badkamer.

Voor wie zijn onze badjassen?

Als u uit de badkamer komt, voelt u zich dan liever alsof u wordt weggestopt en droogt u zich tegelijkertijd af alsof u een handdoek gebruikt? De badjas is je bondgenoot. Het past zich aan het lichaam aan met behulp van de riem.

Jij bent zo iemand die ’s ochtends na het douchen overal in huis wil blijven genieten van de effecten van de douche, je badjas aantrekt en gaat ontbijten of de rest van je taken afmaakt terwijl je opwarmt. Het is comfortabel en we besparen veel tijd.

Het is heel comfortabel om de kleintjes thuis af te drogen, ze zullen het zeker leuk vinden om zich niet af te hoeven drogen met een handdoek. Doe de test!

Welke maten en kleuren hebben we?

Onze volwassen maten zijn: S, M, L en XL. En in de kinderversie variëren ze van 4 tot 12 jaar. In deze categorie vind je zowel modellen voor mannen als vrouwen, in donkere effen kleuren of pasteltinten, maar we vergeten de collectie voor kinderen niet, in meer levendige en leuke kleuren.

Basisverzorging van een badjas

Om uw badjas als nieuw te houden, moeten we rekening houden met enige basisverzorging. De eerste wasbeurt in de wasmachine voor gebruik moet worden gedaan op een kort programma met heel weinig wasmiddel en zonder wasverzachter. Gebruik bij de volgende wasbeurten geschikte programma’s, milde wasmiddelen en niet te hoge temperaturen zodat de vezels goed behouden blijven en niet verslechteren. Als we ze in de droger drogen, worden ze luchtiger en voelen ze prettiger aan. Voor eventuele vragen is het altijd raadzaam om de etiketten met de wasvoorschriften te bekijken.