KitchenBrothers Houtskool BBQ

Zodra het zonnetje zich aankondigt, stroomt de heerlijke geur van gegrild vlees door de tuinen. Barbecueën is niet alleen een manier om te koken, het is een ervaring die we delen met vrienden en familie. En voor iedereen die de voorkeur geeft aan de authentieke smaak van koken op houtskool, introduceert KitchenBrothers hun nieuwste trots: de KitchenBrothers Houtskool BBQ, de droom van elke barbecue fanaat.

Deze houtskoolbarbecue is geïnspireerd op de traditionele Amerikaanse smokers en dat merk je. Of je nu kiest voor een snelle grillpartij of een langzame rooksessie, dit model stelt je in staat beide kooktechnieken in één toestel te gebruiken. De ingebouwde rookfunctie zorgt voor die onweerstaanbare rokerige barbecue smaak waar we allemaal zo van houden.

Wij, het team van Guido, hebben de KitchenBrothers Houtskool BBQ aan een grondige test onderworpen. Ons oordeel? Een welverdiende score van 8,8 uit 10. Hieronder lees je waarom deze barbecue een must-have is voor de liefhebber.

 

Het kookoppervlak van 42x57cm biedt ruimte aan wel 20 grote hamburgers, ideaal voor wanneer je een groot gezelschap over de vloer hebt. Bovendien is het rooster voorzien van een non-stick porseleinen coating, waardoor je gerechten niet aanbakken en het grillen een fluitje van een cent wordt.

 

Een uniek kenmerk is het verstelbare kolenrooster, wat betekent dat je controle heeft over hoe dicht je kookwaren bij de hittebron zijn. Zo kun je de perfecte garing bereiken voor elk type gerecht.

 

Het schoonmaken is met deze BBQ geen vervelend karwei meer. Met de uitneembare aslade heb je alle rommel in een mum van tijd weggewerkt. Plus, plaats de grillplaat gewoon in de vaatwasser voor een snelle en grondige reiniging.

 

Controleren van de rook en de temperatuur is gemakkelijk dankzij de twee ventilatieroosters en het extra rookpijpje. Je kunt de luchtstromen optimaal instellen, wat cruciaal is voor het rookproces. En het mooie is, dit alles is 100% PFAS-vrij, dus je kunt met een gerust hart grillen.

 

Aan de zijkanten van de BBQ bevinden zich handige zijplanken met haakjes voor je barbecue gereedschap, en dankzij de stevige wielen verplaats je hem zonder moeite door de tuin.

 

Als kers op de taart is er een ingebouwde opener, zodat je nooit meer op zoek hoeft naar een flesopener wanneer je tijdens het grillen een biertje wilt openen.

Kortom, de KitchenBrothers Houtskool BBQ is een absolute aanwinst voor zowel de beginnende als de ervaren grillmeester. Dit model maakt buiten eten een ware belevenis en zorgt ervoor dat je het maximale uit je ingrediënten haalt.

Bekijk hier de prijs voor dit toestel.

 

Het team van Guido testen de KitchenBrothers Houtskool BBQ.
Het team van Guido