Vibrix Vortex20 luchtreiniger een totale luchtzuivering van 99,995%

Bent u toe aan een adempauze? Als lid van het team van Guido begrijpen we hoe moeilijk het is om te leven met hooikoorts en allergieën. Daarom willen wij u graag voorstellen aan de Vibrix Vortex20 luchtreiniger – uw nieuwe zwaargewicht kampioen in de strijd voor zuivere lucht.

De Vibrix Vortex20 is uitgerust met een 6-in-1 geavanceerd filtersysteem dat speciaal is ontworpen voor mensen zoals u. Laat ons u meenemen door de verschillende lagen van dit krachtige apparaat:

 

  1. Het voorfilter staat in de frontlinie. Het vangt grote deeltjes zoals stof, kattenhaar en hondenhaar op, zodat deze niet meer rondzweven in uw leefomgeving.

 

  1. Het HEPA H13-filter is uw tweede verdediging. Wist u dat dit filter 99,97% van alle deeltjes, inclusief fijnstof en pollen, elimineert? Dit betekent een vermindering van irriterende allergenen zodat u kunt genieten van een onbezorgde lente.

 

  1. De actieve koolstoffilter is de geurmeester. Sigarettenrook, verflucht en andere onaangename geuren worden moeiteloos geabsorbeerd.

 

  1. De koude katalysator heeft een speciale taak. Het pakt gassen aan die u niet eens kunt zien, zoals formaldehyde en benzeen, en neutraliseert ze vakkundig.

 

  1. Met de UV-sterilisator worden 99,99% van schadelijke micro-organismen zoals bacteriën en virussen vernietigd, wat zorgt voor een veilige ademruimte.

 

  1. Uw slotstuk, de ionisator, is de kroon op het werk. Hiermee perfectioneren we luchtzuivering tot een indrukwekkende 99,995%.

Getuigenissen van klanten, zoals Anna die zei: “Sinds ik de Vibrix Vortex20 in huis heb gehaald, heb ik minder last van mijn lenteallergieën en kan ik eindelijk weer doorslapen,” bevestigen de effectiviteit van onze luchtreiniger.

 

Nu is het moment om actie te ondernemen voor uw gezondheid. Investeer in de Vibrix Vortex20 en haal letterlijk opgelucht adem. Een zuiver huis is een gezonder huis en met de Vibrix Vortex20 is dit binnen handbereik.

Het team van Guido gaf een score van 9 op 10 na een gebruik van 3 maanden.

 

Wacht niet langer en kies vandaag nog voor de Vibrix Vortex20 als uw persoonlijke luchtkwaliteitskampioen. Uw welzijn verdient het.

Bekijk hier de prijs van de Vibrix Vortex20 luchtreiniger.

 

Het team van Guido heeft de Vibrix Vortex20 luchtreiniger 3 maanden getest.
Het team van Guido