Bagage reisbagage en reisaccessoires

Bagage reisbagage en reisaccessoires

Bagage reisbagage en reisaccessoires

Bagage reisbagage en reisaccessoires. Je gaat op reis en wat neem je mee? Je maakt meestal een lijst op om niets te vergeten. Een zeer belangrijk aspect om rekening mee te houden is echter dat van de koffers, want zonder koffer kan je al je spullen niet wegbergen.  Ook moet je er op letten hoeveel kg bagage dat je mag meenemen. Vanwege de grote stroom reizigers op dit moment hebben luchtvaartmaatschappijen de neiging om de limieten te verlagen van de bagage die in het ruim van het vliegtuig mag worden geregistreerd en vervoerd.

Binnen een paar weken zullen verschillende luchthavens in het land bijna op volle capaciteit draaien, wat lange wachtrijen bij balies, douane en beveiligingsfilters met zich meebrengt. Daarom is het essentieel om te weten wat het bagagebeleid van luchtvaartmaatschappijen is, naast het in acht nemen van nuttige aanbevelingen.

Als u ze kent, kan dit het verschil maken tussen een goede reis en een slechte tijd, en het kan u behoeden voor het betalen van boetes voor overbagage.

Essentiële dingen om mee te nemen in je reiskoffer

Wat ons de meeste tijd kost bij het organiseren van reizen, is het voorbereiden van de koffer. We moeten nadenken over wat we gaan nemen en de indruk hebben dat we iets essentieels vergeten. Om deze reden is het zeer effectief om een ​​lijst met dingen op te stellen, die als richtlijn dient en de taak gemakkelijker maakt. Hier vertellen we je een aantal essentiële dingen die je in je reiskoffer moet meenemen .

Wat neem je mee in je reiskoffer

Voordat we dingen in de koffer gaan doen, is het de moeite waard om na te denken over het beste type bagage voor de reis die we gaan maken. Het hangt af van de bestemming, het vervoer dat we gaan gebruiken, de temperatuur waarin we ons bevinden, de beperkingen van de luchtvaartmaatschappijen of onze interesses, afhankelijk van de manier waarop we willen reizen.

Neem kennis van deze tips om te weten wat je in je koffer moet stoppen en ga met een gerust hart en veiligheid op reis.

Passende kleding

Om goed in te pakken, neem wat je normaal draagt, niet wat je zou willen dragen en niet eerder is aangemoedigd om te dragen. Comfortabel zijn is belangrijk en dit is niet het moment om te experimenteren. Een goede truc om in te pakken is om setjes kleding te maken, dat wil zeggen, om kleding te dragen die met elkaar combineert, zodat je niet stopt met het dragen van iets omdat het niet bij elkaar past. Dus als je maar een paar dagen gaat reizen, kun je voor meerdere dagen dagelijkse sets maken met meerdere items. Als het een lange reis is, neem dan T-shirts, broeken, jurken, rokken of schoenen mee die goed met elkaar te combineren zijn. Bedenk ook dat er over de hele wereld wasserijen bestaan ​​en dat kleding gewassen kan worden en dat je zo voorkomt dat je koffer te zwaar wordt.

Elektronische apparatuur

Hier zullen we praten over die teams die onderdeel zijn geworden van het dagelijks leven en die bepaalde dingen nodig hebben voor hun gebruik. Vergeet dus niet in je koffer de oplader voor de camera, laptop en mobiele telefoon en eventueel een externe accu mee te nemen. En vergeet niet om voor vertrek te controleren of het nodig is om een ​​adapter mee te nemen, afhankelijk van het type stekker van de plaats die u bezoekt.

Denk eraan dat elektronische apparatuur zeer goed verpakt moet zijn om schade te voorkomen. Een goede tip is om ze in je handbagage of in een geschikte rugzak te vervoeren om ze te beschermen. En check deze items dus niet in de ingecheckte bagage. Als je geen andere keuze hebt dan ze in de ruimbagage te dragen, denk er dan aan om ze in het hart van de bagage te plaatsen, omringd door kleding die de impact kan verminderen.

Basis preventiekit

Het is altijd nodig om een ​​kleine EHBO-doos bij je te hebben als je op reis gaat, om kleine onvoorziene gebeurtenissen het hoofd te bieden. Houd er rekening mee dat als u geen bagage incheckt, u geen vloeistoffen van meer dan 100 ml of een schaar mee kunt nemen. We raden pijnstillers, pleisters, antihistaminica, antibiotica, anti-muggenspray aan, als u medicijnen gebruikt voor specifieke bestrijding van een ziekte, neem dan voldoende mee voor de reis, zonnebrandcrème, vocht inbrengende crème in geval van zonnebrand.

Accessoires die erg handig kunnen zijn

Zaklantaarn, Oogmasker, Koptelefoon, Herbruikbare waterfles, Boek / Kindle, Snacks, slot en oordoppen.

Geld en kaarten 

Onthoud dat sommige hotels en autoverhuurbedrijven om een ​​creditcard vragen als garantie, en je weet ook nooit wanneer er een onvoorziene gebeurtenis plaatsvindt.

Toilettas met toilet- en vloeistofkit voor op reis 

Hoewel veel hotels het aanbieden, is het beter om voorbereid te zijn op wat u nodig heeft voor uw hygiëne. Onder hen: tandenborstel en tandpasta, deodorant, vochtinbrengende crème, zeep, enz.

Paspoort en documentatie 

Vergeet niet de vereiste documenten te controleren. En zorg dat u de documenten op orde heeft om geen problemen te krijgen tijdens het reizen.

Enkele trucs om gewicht en ruimte in je koffer te verminderen

  • Bewaar kleding in verpakkingsblokjes. In deze gevallen kunt u uw spullen gerubriceerd opbergen. Zo voorkom je chaos in je koffer en kun je alles overzichtelijk meenemen.
  • Door alle kledingstukken in de vorm van “churros” op te vouwen, wordt het veel minder omvangrijk en kreukt het nauwelijks. Bovendien is het gemakkelijker om de “rol” te selecteren wanneer u uit de koffer haalt wat u wilt dragen en niet alle bagage hoeft te demonteren.
  • Enkele teenslippers die je kunt gebruiken om te douchen en om te gaan wandelen of naar het strand te gaan. In het extra paar schoenen kun je altijd je sokken stoppen om de bagageruimte optimaal te benutten.
  • Microfiber handdoek, ze zijn erg handig omdat ze heel weinig ruimte innemen, ze drogen heel goed en ze drogen snel.
  • Een opvouwbare tas of rugzak die je eenvoudig opvouwt en opbergt. Te gebruiken voor het geval u uw bagage moet herschikken.
  • Een veelzijdig fijn shirt met lange mouwen, of een sjaal die je armen beschermt tegen de zon, of die handig kan zijn bij een onverwachte temperatuurverandering.
  • Als u alleen met handbagage reist, neem dan de zwaarste spullen mee tijdens het transport. Bijvoorbeeld: als je naar een koude bestemming gaat, zou je de jas naar buiten kunnen dragen en met het grootste schoeisel zodat het niet zoveel volume in de koffer inneemt.

Dit zijn enkele tips om u te helpen weten wat u in uw reiskoffer moet meenemen. En als je ook de ruimte in je koffer optimaal wilt benutten. Nu rest alleen nog de koffer klaar te maken. En een fijne reis!


De populairste reiskoffers
Populairste Samsonite reiskoffers

Samsonite zorgt er al tientallen jaren voor dat haar koffers betrouwbaar zijn én er stijlvol uit zien. Wat wil je nog meer! 

Bekijk hier al onze Samsonite reiskoffers.

Populairste SUITSUIT reiskoffers

Herkenbaar aan de vrolijke en opvallende kleuren, zijn de koffers van SUITSUIT perfect voor de reizende vrouw. Bijzonder stijlvol en een echte eye-catcher. 

Bekijk hier al onze SUITSUIT reiskoffers.