Best verkochte Activity trackers op dit moment

Laatst bijgewerkt op 22 juni 2021

Best verkochte Activity trackers

Best Verkochte Activity Trackers: Hier kan je zien welke de meest verkochte Activity Trackers zijn. Laat je inspireren door de koop van andere klanten. Veel succes bij een eventuele aankoop van een Activity Tracker.


Activity trackers houden jouw dagelijkse beweging bij zoals lopen, rennen, traplopen en slapen. Sommige modellen hebben ook een hartslagmeter en/of gps-sensor waarmee je je activiteiten nog nauwkeuriger kan meten. Activity trackers kun je gebruiken in combinatie met een app op je smartphone, maar ze zijn niet altijd geschikt voor alle besturingssystemen. Kies je activity tracker dus op basis van het besturingssysteem op je smartphone.Niet elke activity tracker kan alle activiteiten of sporten die je doet meten. Houdt er daarom rekening mee wat jij ermee wil gaan doen.

Samsung Gear Fit 2 Pro – Large – Zwart

Dankzij de Samsung Gear Fit 2 Pro maak je jouw fitness ervaring nog beter! De Gear Fit 2 Pro beschikt over een accuratere GPS, ingebouwde muziekspeler, continue activity tracking en calorieën teller. De Samsung Gear Fit 2 Pro herkent ook welke sport je aan het beoefenen bent, registreert prestaties en jouw hartslag. Door de hartslagmeter krijg je een accurater beeld van jouw gezondheid, slaapniveau en verbrande calorieën. Daarnaast beschikt de Gear Fit 2 Pro over een AMOLED scherm waardoor je ook in de zon jouw scherm goed kunt zien.

één van de best verkochte Activity trackers

Pluspunten van de Samsung Gear Fit2 Pro Activity tracker
Spotify premium app voor Gear Fit2 Pro
Meet je hartslag
Toont locatie en route middels ingebouwde GPS
Toont binnenkomende berichten, notificaties en telefoontjes
Binnenkomende oproepen opnemen of beëindigen
Ingebouwde muziekbediening
Waterdicht
Voorzien van Nederlandse handleiding

Beweging en gezondheidBekijk in een overzichtelijk dashboard informatie over je gezonheid en conditie, zoals bijvoorbeeld hoeveel je beweegt, slaapt, sport en calorieën je binnenkrijgt. Behoefte om meer te bewegen? Plan en volg je (hard)loop- en fietsroutes met realtime-kaarten en sluit je aan bij internationale communities om je doelen samen te bereiken.

Een dag met de Gear Fit2 Pro
07.30 – Wakker worden
Wordt wakker van de wekker op de Gear Fit2 Pro en zie meteen hoe je die nacht hebt geslapen. Ondertussen rek je jezelf uit en check je even snel wat het weer doet vandaag zodat je meteen weet wat je aan moet trekken. Je doet je Gear Fit2 Pro om en stapt onder de douche om even lekker wakker te worden.

08:00 – Ochtend run
Laat je telefoon lekker thuis want de Gear Fit2 Pro registreert je route met de standalone GPS functie. Daarnaast kun je ook gewoon je favoriete muziek luisteren tijdens het rennen.

09:00 – Wandelen naar school of werk
Onderweg naar school of werk? De Gear Fit2 Pro houdt bij hoeveel stappen je doet, trappen je loopt, je hartslag en hoeveel calorieën je verbrand. De hele dag door.

10.00 – Studeren / werken
Krijg tussendoor herinneringen dat je te lang achter je bureau zit en het tijd is om even te bewegen.

12.00 – Lunch
Nu al tijd om te lunchen? De Gear Fit2 Pro geeft een melding vanuit je kalender zodra het tijd is voor je lunchafspraak. Heb je bluetooth oordopjes in? Dan kun je je lunchafspraak nog even bellen en de locatie bevestigen.

15.00 – Indoor workout
Na hard werken is het toch wel weer tijd voor een kleine workout. De Gear Fit2 Pro telt met je mee zodat je precies weet hoeveel lunches en crunches je hebt gedaan.

17.00 – Connect met de vrienden
Wie heeft er de beste workout gedaan? Deel het met je vrienden en battle. Sta je bovenaan? Dan wil je dat natuurlijk meteen op Facebook zetten via je Gear Fit2 Pro.

19.00 – Het avondprogramma
Ontvang een pushbericht via Facebook van je geplande events vanavond. Tijd om je om te kleden en klaar te maken voor een avondje de stad in!

23.00 – Naar bed
Na deze intensieve dag is het nu wel tijd om heerlijk te gaan slapen. Nog even voor het slapen checken wat je deze dag hebt gedaan en verbrand voordat je je ogen dicht doet en de Gear Fit2 Pro weer kan gaan meten hoe je slaapt.

Hier de best verkochte Activity Trackers.


Wat raden wij aan bij de Best Verkochte Activity Trackers

Garmin Vívoactive 3 Gps-Fitness-Smartwatch

De vívoactive 3 is een GPS-fitness-smartwatch met hartslagmeting om de pols die de functies van een GPS-multisporthorloge, een fitnesstracker en een smartwatch combineert. De vívoactive 3 is gemakkelijk te gebruiken via het kleurentouchscreen met hoge resolutie of een praktische zijbeweging aan de zijkant van het horloge en met zijn unieke functies, zoals Talloze voor geïnstalleerde sport-apps, uitgebreide fitness-trackingfuncties en de batterijduur van minimaal een week, een duidelijke must-have. Talrijke verbonden functies, waaronder b.v. Het ontvangen van slimme meldingen in combinatie met een compatibele smartphone verrijkt het product. Het modieuze ontwerp van de vívoactive 3 zou zowel mannen als vrouwen moeten aanspreken. Schermresolutie, B x H: 240 x 240 pixels.

GPS-smartwatch met ingebouwde sportapps, polshartslagmeter en Garmin Pay contactloos betalen

  • De eerste Garmin wearable die geschikt is voor Garmin Pay, zodat klanten nu hun aankopen met hun horloge1 kunnen betalen
  • Personaliseer uw horloge met duizenden gratis wijzerplaten, apps en widgets uit onze Connect IQ store
  • Meer dan 15 vooraf geïnstalleerde GPS- en binnensportapps, zoals yoga, hardlopen, zwemmen en nog veel meer
  • Houd uw fitnessniveau bij aan de hand van schattingen van uw VO2 max en fitnessleeftijd en houd in de gaten hoe u omgaat met stress2
  • Gebruikt connected functies3, zoals smartphone meldingen, automatische uploads naar Garmin Connect, LiveTrack en meer
  • Levensduur batterij4: Maximaal 7 dagen in smartwatch-modus; 13 uur in GPS-modus

De vívoactive 3 is de smartwatch voor een actief leven, van sporten tot betalen. U kunt uw horloge gebruiken om gemakkelijk mobiel te betalen en dankzij de meer dan 15 vooraf geïnstalleerde sportapps kunt u zelf kiezen hoe u fitter wilt worden. Dankzij ingebouwde GPS kunt u de afstand, locatie, het tempo en dergelijke van uw buitenactiviteiten vastleggen.

Betalen op uw manier

Functies van de vívoactive 3 Music smartwatch Garmin Pay, waarmee u uw aankopen kunt betalen met uw horloge. Gebruik het overal waar u contactloos kunt betalen.1, zodat u uw portemonnee thuis kunt laten zonder dat u die caffè latte na uw training hoeft te missen.

Meer sporten

Dankzij de meer dan 15 vooraf geïnstalleerde sportapps kunt u eenvoudig een leuke manier vinden om actief te blijven. Zet koers richting de golfbaan, stap op de fiets, ga naar een yogales of probeer peddelsurfen. Als u naar buiten gaat, kan de vívoactive 3 dankzij de ingebouwde GPS de details van uw gekozen activiteit bijhouden. Daar hebt u geen telefoonverbinding voor nodig. Dit horloge is de ideale metgezel voor het sporten, van snowboarden tot zwemmen en minstens een tiental andere opties daar tussenin.

 

Past bij u en alles wat u doet

U kunt dit horloge probleemloos mee naar buiten nemen, ongeacht het weer. U kunt er niet alleen mee zwemmen of onder de douche gaan6, maar het Garmin Chroma Display is zelfs bij fel zonlicht goed te lezen en wordt beschermd door bijzonder duurzaam glas. Bovendien is het voorzien van de Side Swipe interface, zodat u via de zijkant van het horloge snel kunt scrollen en door menu’s en widgets kunt navigeren. Of u nu scrollt met uw duim of wijsvinger, u kunt zelf kiezen hoe u het draagt. Comfortabel, handig en duidelijk — de vívoactive 3 past gewoon.

Download en maak workouts

Maak een spannend en stimulerend workoutschema. Ontwerp uw eigen workouts voor hardlopen, fietsen, krachttraining of cardio en download ze naar uw horloge. Uw vívoactive smartwatch houdt dan de oefeningen, herhalingen, rusttijd en sessies voor u bij.

Dagelijkse fitness- en stresstracking

Met behulp van de Elevate polshartslagtechnologie2 kan de vívoactive 3 belangrijke aspecten van uw fitness en stress bijhouden om u te laten zien hoe uw lichaam onder verschillende omstandigheden reageert. Zo kan de vívoactive 3 bijvoorbeeld uw VO2 max en fitnessleeftijd schatten. Dit zijn twee indicatoren van fysieke fitheid die u met regelmatig trainen kunt verbeteren. Het toestel legt ook uw hartslagvariaties (HSV) vast. Deze worden gebruikt om uw stressniveau te berekenen en bij te houden. De vívoactive 3 kan u laten weten wanneer uw stressniveau door fysieke of emotionele inspanning stijgt, zodat u een manier kunt vinden om het stressniveau te verminderen.

Altijd verbonden

Blijf tijdens het sporten verbonden met de wereld om u heen via uw vívoactive 3 smartwatch. Koppel het toestel met uw compatibele smartphone om op uw pols sms-berichten, social media-updates, e-mails en dergelijke te ontvangen en er zelfs op te reageren5. Zoek uw telefoon, bedien uw muziek en laat vrienden uw sportieve activiteiten via LiveTrack bijhouden. En uw voltooide activiteiten worden zelfs automatisch geüpload naar de Garmin Connect online fitnesscommunity.

Delen en voltooien

Het synchroniseren van uw activiteiten naar Garmin Connect is niet alleen handig om uw gegevens op te slaan. Garmin Connect is namelijk een levendige community waar gebruikers met elkaar in contact kunnen komen en tegen elkaar kunnen strijden in uitdagingen, elkaar kunnen aanmoedigen en hun successen kunnen delen op social media. Garmin Connect is gratis, Nederlandstalig en is beschikbaar via internet of op uw smartphone met de Garmin Connect Mobile app.

Tracking van menstruatiecyclus

Krijg meer inzicht in uw lichaam met de Garmin Connect functie voor tracking van uw menstruatiecyclus. Gebruik deze functie om uw cyclus te volgen, fysieke en emotionele symptomen bij te houden en persoonlijke aantekeningen te maken. U krijgt ook informatie over training en voeding in elke fase van uw huidige cyclus. Met de Connect I app ontvangt u cyclusupdates op uw pols, waaronder menstruatieherinneringen, cyclusgegevens en symptomen die voor de dag zijn geregistreerd.

Meer info…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze