Best Verkochte Beitels en Breekijzers

Best Verkochte Beitels en Breekijzers

Best Verkochte Beitels en Breekijzers, deze lijsten worden meermaals per dag bijgewerkt.

Best Verkochte Beitels en Breekijzers

Best Verkochte Steekbeitels

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)


[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5e10ee71cbeda_bestsellers” cat_id=”28203″ name=”Steekbeitels” sub_id=”” title=”BEST VERKOCHTE STEEKBEITELS” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]


Aanrader Steekbeitels

STANLEY FatMax – Steekbeitelset 5Dlg. – 6,12,18,25,32 mm

Stanley FatMax steekbeitels met blad loopt door tot in slagkop, waardoor de handgreep tot 50% sterker wordt en er minder kans is op afbraak. Het blad van hoge kwaliteit behoudt scherpte en kwaliteit van snijvlak en randen. De stalen slagkop kan met een hamer gebruikt worden. De beitel is voorzien van een ergonomische handgreep voor verbeterde grip en maximale controle. Daarnaast is de steekbeitel voorzien van bladbescherming over de hele lengte voor extra veiligheid.

Best Verkochte Beitels en Breekijzers Stanley Steekbeitels

Best Verkochte Koudbeitels

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)Aanrader Koudbeitels

Koudbeitel met bescherming

Gehard stalen beitel met achthoekige schacht, een gehard stalen blad en schokabsorberende hand bescherming. Roestbestendige, duurzame geverfde afwerking. Voor het vormen en breken van tegels, beton en andere steen materialen.

Best Verkochte Beitels en Breekijzers Koudbeitel

Best Verkochte Houtbeitels

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)Aanrader Houtbeitels

STANLEY Houtbeitelset 6-delig

Deze basic steekbeitel set bestaat uit vier beitels, olie en een slijpsteen. De afmetingen van de beitels zijn: 6, 12, 18 en 25 mm. De bladen van de beitels hebben een roestwerende laklaag. De handgrepen zijn van polypropyleen.

Best Verkochte Beitels en Breekijzers Houtbeitel

Best Verkochte Sloopbeitels

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)Aanrader Sloopbeitels

Habero Sloopbeitel – 600 mm

Habero Sloopbeitel van chroom-vanadium staal. Achtkantige uitvoering. Met spijkertrekker en klauw. Diameter: 18 mm.

Best Verkochte Beitels en Breekijzers Sloopbeitel

Best Verkochte Puntbeitels

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)Aanrader bij Puntbeitels

Skandia Puntbeitel met Greep – 300 mm

Skandia Puntbeitel van chroom-vanadium staal. Slagvaste achtkantige kop, oranje gelakt.

Als hobbyklusser zit je goed met Skandia. Dit gereedschapsmerk staat garant voor een goed stuk ergonomisch en handzaam materiaal van een degelijke kwaliteit, voor een scherpe prijs. Dat het merk uitblinkt in gemak voor de hobbyklusser wil niet zeggen dat het geen professionele en niet-alledaagse artikelen in het assortiment heeft.

Puntbeitel

Best Verkochte Metsersbeitels

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)Best Verkochte Beitelsets

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)Aanrader Beitelsets

STANLEY Koudbeitel / Drevel Set 12-delig

Deze STANLEY koudbeitels en drevels zijn van chroom-vanadium staal en uit één stuk gevormd voor sterkte en duurzaamheid. Doordat ze gehard en getemperd zijn, hebben ze een verlengde levensduur en zijn ze ook veiliger. Met een poederlak afwerking wordt de zichtbaarheid verhoogd. Deze set bestaat uit 12 koudbeitels en drevels.

Voordelen
Beiteis zijn uit één stuk chroom-vanadium staal gevormd
Oppervlakken zijn behandeld met poederlak, wat zorgt voor een betere herkenning en extra bescherming

Wat zit er in de verpakking?
– 6 pendrijvers (3mm, 4mm, 5mm, 6mm en 8mm)
– 3 Drevels
– 3 Beitels

Stanley
Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk STANLEY, onderdeel van STANLEY BLACK+DECKER. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. STANLEY heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van STANLEY? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie.

Beitelset

Best Verkochte Gutsen

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)Aanrader gutsen

4artz® 12-delige gutsen / steekbeitelset – houtbewerking – 19,5cm lang

Degelijke 12-delige gutsen /steekbeitelset voor gedetailleerd houtsnijwerk.

Ergonomische houten handvatten van 9cm lengte met met duurzame stalen bladen van 10,5cm. Geleverd in 12-delige set met diverse modelvarianten.
Doordat ze 19 cm lang zijn, heb je goede houvast. 2,4cm dik, dus ze liggen lekker in de hand. Ze worden gebruiksklaar en vlijmscherp afgeleverd, dus je kunt er meteen mee aan de slag.
Het blad van een guts is hol. De vouw aan de voorkant wordt meestal ook aan de holle kant geslepen. Hierdoor kun je makkelijk houten figuren modelleren. Met steekguts maak je rondingen in hout. Er zijn 2 soorten steekgutsen: voor buitenhoeken en voor binnenhoeken.
Een steekbeitel gebruik je voor het maken van inkepingen en om hout weg te steken.
Gebruik een houten hamer om beschadiging van het heft te voorkomen.

Geschikt voor zowel hobbyisten als ervaren houtbewerkers.

Specificaties:
Materiaal:hout (handvat) staal (mes)
Volledigelengte: 14 cm
Handvatlengte: 11 cm
Volledigelengte: 14 cm
Bladlengte: 3 cm
Inhoud:12 stuks

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs kenmerkt het beste de producten van 4artz®; 4artz® heeft een divers assortiment aan teken en schilder producten. Gemaakt voor hobbyisten en professionals en natuurlijk kinderen. Of het gaat om een simpele waterbrush pen, een uitgebreide schetspotloden set of aquarel en boetseer attributen, je krijgt mooie producten voor een eerlijke prijs. Dat is mogelijk doordat we zelf inkopen en verkopen waardoor we een schakel over slaan in de keten. En dat merk je… in de prijs! 4artz® is een merk van 4Goodz, een Nederlandse importeur van diverse productgroepen waaronder kook spullen. Het staat voor kwaliteit, trends en innoverende producten en technieken en constante vernieuwing.

Gutsen

Best Verkochte Breekijzers

(Best Verkochte Beitels en Breekijzers)Aanrader breekijzer

HBM 4 Delige Professionele Slagvaste Koevoet Set Model 2

Technische gegevens van de HBM 4 Delige Professionele Slagvaste Koevoet Set Model 2. Lengte van de koevoeten 200, 300, 450, 600 mm. Breedte van de beitelkoppen 11, 16, 20, 20 mm. Diameter van de handvatten 30 – 35 – 35 – 35 mm. Overige specificaties. De HBM Slagvaste koevoetset is zeer geschikt voor de- en montagewerkzaamheden en is voorzien van een 2-componenten soft grip anti slip handvatten. Voorzien van een optimale krachtoverdracht met handbescherming voorzien van een slagvaste eindkap.

breekijzer

Bekijk hier onze volledige Doe het zelf markt.