Best Verkochte Hamers

Best Verkochte Hamers

Best Verkochte Hamers, deze lijsten worden meermaals per dag bijgewerkt.

Best Verkochte Hamers

[bol_bestsellers limit=”100″ block_id=”bol_5e16d2540f241_bestsellers” cat_id=”13226″ name=”HAMERS” sub_id=”” title=”BEST VERKOCHTE HAMERS” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

De best Verkochte Hamers in Europa

Aanrader Bankhamer

(Best Verkochte Hamers)

Benson bankhamer 500 gram

Perfect voor het zwaardere werk: deze bankhamer van Benson Tools. De hamerkop weegt 500 gram en heeft in combinatie met de lange steel een flinke slagkracht.
De bankhamer is door de vorm van de kop zeer geschikt voor metaalbewerking. Met de vlakke baan (slagvlak) kun je vormen in metaal kloppen of metaalplaat uitdeuken; de spitse achterkant is handig voor het maken van spitse hoeken in metaalplaat. Maar ook voor andere werkzaamheden is de hamer goed te gebruiken, zoals het inslaan van grote spijkers of houtbewerking. Een multifunctionele hamer die je ongetwijfeld in je gereedschapscollectie moet hebben!
De steel is vervaardigd uit gelakt hout en ligt prettig in de hand. Berg de hamer op in een ruimte met niet al te droge lucht. Droge lucht kan ervoor zorgen dat de steel krimpt en de hamerkop losraakt.

Best Verkochte Hamers Bankhamer
De best Verkochte Bankhamers in Europa

Aanrader Kunststofhamer

(Best Verkochte Hamers)

Gedore Kunststofhamer – 224 E-40

De Gedore Kunststofhamer 224 E-40 heeft krachtige hamerslag, zonder dat deze het werkstuk doet beschadigen. Deze kunststof hamer van Gedore is bij uitstek geschikt voor behoedzaam hamerwerk. De kop is gemaakt van Cellulose-Acetaat en is afschroefbaar, zodat je nog eens van kop kunt wisselen en de steel is vervaardigd uit essen-hout.

Voordelen
De van Celluose-Acetaat gemaakte kop is afschroefbaar en verwisselbaar.
Geschikt voor slagwerk zonder je werkstuk te beschadigen.

Best Verkochte Hamers: Kunststofhamer
De best Verkochte Kunststofhamers in Europa

Aanrader Klauwhamer

(Best Verkochte Hamers)

STANLEY Klauwhamer Steelmaster – 450gr

Deze STANLEY Steelmaster klauwhamer van 450 gram is stevig, licht en heeft een hele goede grip. Uiterst geschikt voor diverse timmerklussen!Gebruik
Dankzij het lichte gewicht is de hamer geschikt om te gebruiken met zowel grote als kleine spijkers.De buisvormige steel van de hamer zorgt voor stevigheid en een laag gewichtVoordelen
Getemperde stalen kop welke zorgt voor stevigheid, duurzaamheid en veiligheid
Ergonomische handgreep voor een extra comfortabele greep
Verbinding tussen kop en handgreep weerstaat een slag van 5 ton

Best Verkochte Hamers: Klauwhamer
De best Verkochte KlauwHamers in Europa

Aanrader Moker Hamer

(Best Verkochte Hamers)

VUISTHAMER 2000G – FIBER

Met deze stevige vuisthamer voer je zware hamerwerkzaamheden en sloopwerk een stuk eenvoudiger uit. De kleine moker is voorzien van een duurzame, sterke steel uit fiberglas die je beschermt tegen schokken en trillingen. Hij zorgt voor een heel comfortabele greep en maakt het werken erg aangenaam.

Je kan de veelzijdige vuisthamer alleen gebruiken of in combinatie met o.a. een beitel.

Specificaties
• Gewicht: 2000 g
• Geharde kop met afgeschuinde hoeken
•Fiberglas steel
•Ergonomisch soft grip / TPR rubberen handgreep

Best Verkochte Hamers: Moker of Vuisthamer
De best Verkochte Moker Hamers in Europa

Aanrader rubberhamer

(Best Verkochte Hamers)

Rubberhamer PA61638

Rubberen hamer ø38 : L=290mm : G=0,520kg
Professionele rubberen hamer uit nitrilrubber (NBR). Schokbestendig, met goede mechanische eigenschappen en geschikt voor werken bij temperaturen van -20˚ tot +90˚. Bestand tegen oliën, vetten, koolwaterstoffen en verdunde zuren.
Bent u op zoek naar professionele gereedschappen voor werkplaats of garage? Kies dan voor Pard gereedschap: hoge kwaliteit, duurzaam en perfect geschikt voor dagelijks gebruik door de vakman. Absoluut geen bouwmarktkwaliteit! Pard heeft een uitgebreid assortiment gereedschap van A-kwaliteit, vervaardigd volgens de DIN normering en met 5 jaar garantie!.

De Pard producten zijn afgewerkt met een slijtvaste bedrukking in een opvallende kleur. Deze extra ontwerpeigenschap maakt elk gereedschap direct herkenbaar. Hiermee heeft u in enkele seconden heeft u het juiste gereedschap gevonden. Ook de gele slijtvaste bedrukkingskleur met de maataanduiding, maken het gemakkelijk om de gereedschappen snel en eenvoudig te onderscheiden tussen andere gereedschappen. Het Pard gereedschap helpt om productiever te werken. Zeer geschikt voor de automotive, garage, (reparatie)werkplaats, land- en tuinbouw etc.. Supergereedschap voor onmogelijke doe het zelf en ook geschikt voor precisiewerk. Koop nu veilig online uw professionele handgereedschappen. Snel besteld = snel geleverd!

Best Verkochte Hamers: Rubberhamer
De best Verkochte rubberhamers in Europa

Aanrader Voorhamer

(Best Verkochte Hamers)

Kreator KRT907004 Voorhamer – 4000 g – fiber

Deze voorhamer heeft een dwarse slagkop van 4 kg en een lange steel van 89 cm, waarmee je een enorme kracht kan zetten. De steel is van glasfiber, dat veel sterker is dan hout, en vangt alle stoten probleemloos op. De hamer is ook voorzien van een zachte handgreep voor een goede, comfortabele houvast.

Waarvoor is een voorhamer geschikt?
Een voorhamer is een grote hamer met een lange steel. Door die langere steel kan je er extra hard mee slagen. Hij komt dan ook goed van pas bij het slopen, bijvoorbeeld van metselwerk, maar hij is ook perfect om palen mee in de grond te slaan.

Gewicht kop: 4 kg
Totale gewicht: 4,9 kg
Totale lengte: 89 cm

Best Verkochte Hamers: Voorhamer
De best Verkochte Voorhamers in Europa

Aanrader Houten Hamer

(Best Verkochte Hamers)

Silverline Houten hamer 115 mm slagoppervlak

Duurzame, hardhouten hamer. 115 mm slagoppervlak. Lengte 310 mm.

Silverline bestaat al sinds 1978 en is een van de grootste en bekendste merken in gereedschap.

Best Verkochte Hamers: Houten Hamer
De best Verkochte Houten Hamers in Europa

Aanrader Terugslag Vrije Hamer

(Best Verkochte Hamers)

Yato Rubberen anti-terugslag Hamer 265 g

Deze dode klap hamer heeft een kop die gevuld is met kleine stalen korreltjes. Deze korreltjes vorkomen terugslag van de kop en hierdoor zal de oppervlakte waarop geslagen wordt onbeschadigd blijven. De hamer is gemaakt van anti-splinter plastic. Specificaties
Afmetingen: 318 x 94 mm (L x H)
Diameter: 30 mm
Gewicht: 265 g
Hoogte: 94 mm
Steel materiaal: Hout

Best Verkochte Hamers: Terugslag Vrije Hamer
De best Verkochte Terugslag Vrije Hamers in Europa

Aanrader Bolhamer

(Best Verkochte Hamers)

Bolhamer met hardhouten schacht 907 g

Gesmede stalen kop en hoogkwalitatieve schacht uit essenhout. Gepolijst en gelakt schuin slagoppervlak en balkop. Gevernist handvat als bescherming tegen water en vuil. Voor het slaan en het vormen van metalen objecten.

Best Verkochte Hamers: Bolhamer
De best Verkochte Bolhamers in Europa

Aanrader Straathamer

(Best Verkochte Hamers)

Talen Tools straathamer glasfiber 7 cm

Deze straathamer is zeer handig bij het straten, met de kromme zijde kunt u de stenen door midden slaan. Met de rechte afgeplatte zijde kunt u de stenen aan slaan.

Best Verkochte Hamers: Straathamer
De best Verkochte Straathamers in Europa

Aanrader Tegelhamer

(Best Verkochte Hamers)

Berdal Tegelhamer Rubber Hard 2 Kg

Harde rubber kwaliteit voor zware, dikke tegels en stenen.

Best Verkochte Hamers: Tegelhamer
De best Verkochte Tegelhamers in Europa

Aanrader Tegelklopper

(Best Verkochte Hamers)

De Wit Tegelklopper Nylon

Professionele tegelklopper met nylon klos.

Best Verkochte Hamers: Tegelklopper

Aanrader Lathamer

(Best Verkochte Hamers)

STANLEY Lathamer – geschikt voor DIN 7239

Deze STANLEY Lathamer is een kwalitatief uitstekende handgereedschap, welke uiterst geschikt is voor DIN 7239. Deze hamer is ook een uitkomst op plaatsen waar je moeilijk uit de voeten kunt. De lange pin wordt in het hout geslagen, waardoor je een hand ”vrij” hebt. De platte kop is er om nagels in het hout te slaan en is voorzien van een rasterwerk. Hierdoor voorkom je dat de nagels niet krom geslagen worden of wegglijden. In de kom zit een spleet, waar je tussen de lange en korte pin nagels uit het hout kunt trekken.

Voordelen
De buisvormige steel van de hamer zorgt voor stevigheid en een laag gewicht
Getemperde en gesmede kop met plat oppervlak voor een beter resultaat
Verbinding tussen kop en handgreep weerstaat een slag van 5 ton
Met magnetische spijkerhouder
Ergonomische handgreep voor een extra comfortabele greep

Best Verkochte Hamers: Lathamer

Aanrader Kaphamer

(Best Verkochte Hamers)

Stanley – Kaphamer – 500gr

Getemperd stalen kop voor stevigheid en duurzaamheid. Ergonomisch gevormde handgreep (Dynagrip Pro) voor comfortabele greep en meer veiligheid. Verbinding van kop en handgreep weerstaat een slag van 5 ton. Scherpe beitel voor het snijden van bakstenen en leisteen.

Kaphamer

Aanrader Loodklopper

(Best Verkochte Hamers)

Loodklopper (340 X 55 mm)

Plastic loodklopper met erg hoge dichtheid. Te gebruiken op bladlood, koper, zink en aluminium. Gegoten handvat voor een goede grip. Voor zowel links-als rechtshandig gebruik.

Loodklopper

Aanrader Metselhamer

(Best Verkochte Hamers)

Work-It Metselhamer 600g B-type

Deze metselhamer heeft een stalen hamerkop en een stalen steel met een rubber handvat. Geslepen beiteluiteinde voor het zuiver scheiden.

Metselhamer

Aanrader Lasbikhamer

(Best Verkochte Hamers)

GYS Lasbikhamer gesmeed staal

Deze GYS lasbikhamer is ontworpen voor professioneel gebruik. Hij heeft een puntig uiteinde aan beide kanten dat bedoelt is om slakken te verwijderen die bij lassen worden gevormd. Het lange handvat met rubberen greep is comfortabel te gebruiken.

Kleur: zwart en rood Materiaal: gesmeed staal en rubber Afmetingen: 24 x 11 x 2,5 cm (L x B x H)

Lasbikhamer

Aanrader Kliefhamer

(Best Verkochte Hamers)

Polet kliefhamer 3kg met fiber 9001 steel

Kliefhamer met geslepen snede en volle glasvezelsteel van 900mm om grote blokken hout te klieven. In tegenstelling tot een houten steel kan een glasvezelsteel niet worden stukgeslagen bij het misslaan. Wie veel klieft of hakt, investeert beter in een steel van glasvezel.

Kliefhamer

Aanrader Lashamer

(Best Verkochte Hamers)

STANLEY Lashamer – Met punt- en beiteleinde

Stanley lashamer met een punt- en een beiteleinde. Het veerhandvat voorkomt terugslag.

Lashamer

Aanrader drijfhamer

(Best Verkochte Hamers)

Picard drijfhamer 500 gr – 0016801-0500

Drijfhamer 500g

Drijfhamer

Bekijk hier onze volledige Doe het zelf markt.