Best Verkochte Hondenhokken Top 25

Best Verkochte Hondenhokken

Best Verkochte Hondenhokken: Een hondenhok is een permanente verblijfplaats voor een hond in de vorm van een klein overdekt gebouwtje, vaak vervaardigd van hout of kunststof, dat beschutting geeft tegen koude en neerslag. Je kan hier de top 25 van de meest verkochte hondenhokken.


Trixie Hondenhok Classic

Best Verkochte Hondenhokken

Trixie Hondenhok Classic is een fantastisch hondenhok in twee verschillende kleuren met drie verschillende groottes. Dit hondenhok is gemaakt van duurzaam gebeitst vurenhout met een stevig bitumen dak. Dit dak is tevens opklapbaar. Het hondenhok staat stevig door in hoogte verstelbare voetjes. Deze pootjes beschermen uw hond tegen optrekkend vocht en kou. Ook zorgt het voor een goede luchtcirculatie.
Gemaakt van gebeitst vurenhout
Dak is opklapbaar
De in hoogte verstelbare voetjes beschermen uw hond tegen optrekkend vocht en kou
Staat tevens stevig op de grond door de in hoogte verstelbare voetjes
Kleur: Bruin


Hondenhok, hondenverblijf, puntdak XL

De afmeting van dit hondenhok zijn 82 x 72 x 85 cm. Dit hondenhok is geschikt voor diverse rassen. Het hondenhok biedt uw trouwe viervoeter bescherming om te rusten en lekker te slapen.

Het hondenhok is voorzien van een uitneembare bodem en heeft als extra een opklapbaar dak zodat het makkelijk van binnen gereinigd kan worden.

Doordat deze budget hondenhok op extra hoge pootjes staat, wordt de kou en vochtigheid van onderaan deels tegengehouden. Dit biedt uw hond extra comfort in de koude wintermaanden.


Hondenhok met opklapbaar dak

Dit hondenhok met rustiek ontwerp zal een vleugje natuurlijke stijl toevoegen aan je buitenruimte. Het zal een geweldige plek zijn voor je hond om te luieren en te schuilen bij ongunstige weersomstandigheden. Het huis is gemaakt van hoogwaardig, FSC-gecertificeerd, geïmpregneerd grenenhout, waardoor het hok duurzaam, weer- en rotbestendig is. Dankzij het unieke dakontwerp kan het worden geopend voor eenvoudige reiniging en extra ventilatie om de stank te verminderen. Het dak is bedekt met teerpapier om het waterbestendig te maken. Dit hondenhok is eenvoudig te monteren. Let op, hout is een natuurlijk product en kan daarom oneffenheden vertonen.


Axi Hondenhok 95 X 88 X 102 Cm Blank

Dit hondenhuisje ziet er niet alleen supergaaf uit, hij is ook van allerlei gemakken voorzien! Je hond kan lekker droog binnen zitten maar wel de buitenwereld in de gaten houden door de raampjes. En wat dacht je van een geïsoleerde vloer. Zo blijft het altijd warm voor jouw lieve viervoeter.


Best Verkochte Hondenhokken bij Bol

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5e39a0ad747b2_bestsellers” cat_id=”12814″ name=”BEST VERKOCHTE HONDENHOKKEN” sub_id=”” title=”BEST VERKOCHTE HONDENHOKKEN” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]