Best Verkochte Hondensnacks

Best Verkochte Hondensnacks


Best Verkochte Hondensnacks: Hondensnacks zijn verkrijgbaar in vele varianten, van gedroogd vlees tot koekjes, botten of bijvoorbeeld kauwstaven. Elke hondensnack heeft een functie. Zo kunnen hondensnacks ideaal gebruikt worden ter beloning. Bij het kiezen van de juiste hondensnack is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd van je hond. Omdat puppy’s en senior honden een gevoeliger gebit hebben, zijn niet alle snacks voor hen geschikt.

Zie ook alles voor honden en hun Baasje


Best Verkochte Hondensnacks

Bij de opvoeding of training van uw hond zijn er twee dingen belangrijk. U moet, één, laten zien wie de baas is en, twee, te allen tijde koekjes bij u hebben.

Best Verkochte Hondensnacks

Best Verkochte Hondensnacks een Beloning als extra stimulans

Niet iedere hondeneigenaar is fan van het belonen met voedsel, maar bij veel honden kan het een extra stimulans zijn om goed op te letten. Bij de training gaat het natuurlijk wel om leren en niet om snoepen, dus zorg voor kleine hapjes als beloning, zoals Royal Canin Educ of Royal Canin Energy. Daarnaast is het belangrijk dat de hondenkoekjes of brokjes niet te lastig te kauwen zijn, want anders is het iedere keer wel erg lang wachten. Niet alle koekjes zijn dus geschikt voor het opvoeden. Kies voor zachte snacks, in plaats van droge, de meeste honden vinden zachte koekjes lekkerder en doen dan meer hun best bij de training.

Beloon met aandacht
De eigenwijze hond kan het best iets krijgen wat u hem anders nooit geeft, zodat hij er echt wat voor over heeft om dat koekje te krijgen en dus flink zijn best te doen. Een beloning is niet alleen een snack, maar ook interactie tussen baas en hond. Geef uw hond dus, naast het lekkers, ook eens een keer een aai of een dikke knuffel als hij braaf is geweest. Een hond doet graag zijn best voor iets wat hij heel lekker of fijn vindt.