Best Verkochte Nat Hondenvoer

Best Verkochte Nat Hondenvoer

Best Verkochte Nat Hondenvoer: Heb je ons brede assortiment Nat Hondenvoer reeds bekeken? Hier onder vind je de meest verkochte nat hondenvoer. Veel honden houden van nat hondenvoer door de sterke geur.

animonda GranCarno hondenvoer, nat voer voor volwassenen honden, verschillende soorten

Animonda GranCarno nat hondenvoer

Voor volwassen honden: Hoogwaardig compleetvoeder voor honden van alle rassen, van 1-6 jaar. Bevat alle vitale voedingsstoffen.
Van 100% verse, uit vlees bestaande ingrediënten: Door de zachte verwerking blijft de natuurlijke vezelstructuur van het vlees behouden, een teken van versheid en natuurlijkheid.
Zichtbare stukken vlees: De duidelijk aangegeven vleessoorten zoals hart, long, lever en spiervlees zijn slechts een kenmerk van dit premiumvoer.
Natuurlijk zonder graan en soja. Granen, soja, noch andere koolhydraten zoals aardappelen of rijst vervalsen de onvergelijkbare smaak; zonder kleurstoffen of conserveringsmiddelen.
Voeding op het hoogste niveau: De geselecteerde, verse vleeshoudende grondstoffen garanderen de ongeevenaarde smaak die honden zo zeer waarderen.


Pedigree Vital Protection Nat Hondenvoer, in zak, hondenvoer in sauzen,verschillende soorten, in multipack

Pedigree Vital Protection Nat Hondenvoer

Geen enkele hond kan de Pedigree Wet Protection Vital Protection weerstaan: heerlijk hondenvoer in de variëteiten kip en groenten, rundvlees en groenten, kalkoen en wortelen en rundvlees en lam in een hartige saus. Een uitgebalanceerde verhouding van hoogwaardige
ingrediënten zorgt voor een volledige en evenwichtige maaltijd. Omega-6-vetzuren, vezels, vitamines en calcium
dragen bij aan een gezond voedingspatroon. Dankzij de praktische verse zakken is het natte voer gemakkelijk te porteren en altijd
vers.

Nat hondenvoer in een heerlijke saus
Als de hoofdmaaltijd
Belangrijke vitamines en mineralen om het immuunsysteem te versterken
Omega-6-vetzuren voor de gezondheid van vacht en huid
Calcium voor sterke botten
Voedingsvezels voor een gezonde spijsvertering
Zonder toegevoegde suiker
Zonder kunstmatige smaken en aroma’s
Praktisch multiverpakking: 10x kip en groenten. 10x rundvlees en groenten. 10x kalkoen en wortelen en 10x rund- en lamsvlees


rinti rund, pakken (12X800g)

best-verkochte-nat-hondenvoer: Rinti

Rijk aan natuurlijke stukken vlees aangevuld met vitaminen en mineralen in de evenwichtige verhouding. Rinti bevat juiste stukken vlees, geen smaakversterkers en geen vleesmeel of granen zoals in het droogvoer. Ook soja of kleurstoffen worden gegarandeerd niet gebruikt. Rinti kennerfleisch bestaat uit puur vlees, het voorzichtig bij lage temperaturen wordt bereid, om zo veel mogelijk zijn natuurlijke te verkrijgen.
– Rijk aan natuurlijke stukken vlees
– Een zelfkanten complete voeding
– Zonder vleesmeel, zonder dierlijke bijproducten
– Zonder soja, zonder kleurstoffen, verrijkt met vitaminen/mineralen

best-verkochte-nat-hondenvoer

Natuurlijk voer
De hond is van nature een carnivoor, de hond heeft geen graan nodig. De spijsvertering van de hond vindt voornamelijk plaats in de maag en dunne darm. Hoge graangehaltes zoals in de meeste droge voedingsmiddelen en koolhydraten daarin worden voornamelijk verteerd in de dikke darm van de hond. De hond heeft geen koolhydraten nodig als energiebron, omdat de vetten en eiwitten in het vlees de hond voorzien van de nodige calorieen.

best-verkochte-nat-hondenvoer

Beste ingredienten
Rinti-kennersvlees bestaat uit echte stukken vlees – geen gevormd vlees – en wordt zacht gekookt zonder soja en zonder graan. Bovendien wordt kennersvlees aangevuld met vlasolie en vezels om een allround aanbod te creeren.

Een evenwichtige balans van omega 3 en 6 vetzuren is belangrijk voor een gezond voedingspatroon. Natuurlijk worden geen kleuren en conserveermiddelen gebruikt en wordt de toevoeging van smaakversterkers en suiker ook vermeden.

best-verkochte-nat-hondenvoer

Over het algemeen goed verzorgd
Tijdens het recept is speciale zorg besteed om ervoor te zorgen dat onze vierbenige vrienden alle sporenelementen en vitamines krijgen. Het natte voer heeft een uitgebalanceerde calcium / fosforverhouding en is daarom goed voor de botstructuur en ondersteunt het metabolisme. Vitamine D3 helpt botten te behouden en vitamine E is belangrijk voor het beschermen van cellen tegen vrije radicalen. Zink helpt ook om het immuunsysteem te versterken. Deze ingredienten vormen onder andere een uitgebalanceerd voer dat de dagelijkse behoeften van een volwassen hond dekt.

Wat moet worden overwogen?
Bij het veranderen van het ene voedsel naar het andere, kunnen conversieproblemen ontstaan. In het bijzonder, als vooraf moeilijk verteerbaar droogvoer is gegeven, zal het hondenorganisme reageren met zachtere ontlasting bij het veranderen naar gemakkelijk verteerbaar vleesvoer.

De reden hiervoor is de moeilijk verteerbare koolhydraten, die in overmatige hoeveelheden aanwezig zijn, vooral in goedkope droge voedingsproducten. Daarom moet het voeren of omschakelen in eerste instantie worden gedaan met kleinere hoeveelheden die worden gemengd met het bestaande voer. Vervang ca. 25 g droog voedsel door 100 g RINTI en meng het in 1 maaltijd. Deze hoeveelheden worden vervolgens gestaag verhoogd gedurende een periode van 2-4 weken. Hierdoor kan het spijsverteringskanaal van de hond zich aanpassen aan het nieuwe vleesvoer.


MjAMjAM – Premium natvoer voor honden – Mixpakket II – met kip & eend, rundvlees, kalkoen, kalfsvlees, lam, graanvrij met veel vlees

MjAMjAM – hondenvoer – Mixpaket II heerlijke maaltijden biedt natvoer voor honden in zes verschillende soorten met een bijzonder hoog vleesgehalte. De recepten zijn ontwikkeld volgens het principe van “natuurlijk en prooivriendelijk” en zijn vrij van gluten en lactose. Het natte voer is dus ook ideaal voor gevoelige honden. Het voorziet je lieveling ook van belangrijke vitamines en mineralen en is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren.

Waarom MjAMjAM voeren? Voor ons staat dierenwelzijn voorop. Onze belangrijkste leverancier, natuur, biedt ons alle componenten om aan onze filosofie en de behoeften van uw favoriet te voldoen. Wat is goed voor het dier? Een uitgebalanceerd dieet dat heel dicht bij een natuurlijke prooi ligt. We leven dit principe na in ons dagelijks werk. Onze filosofie? “Geschikt voor de natuur, dicht bij de natuur en prooi” betekent voor ons een zeer hoog vleesgehalte, verfijnd met knapperige ingredienten zoals fruit of groenten – de belangrijkste voedingsstoffenleveranciers voor uw lieveling.


Meest Verkocht Nat voer bij Bol

[bol_bestsellers limit=”25″ block_id=”bol_5e3c4a7c63e1a_bestsellers” cat_id=”12752″ name=”BEST VERKOCHTE HONDEN NATVOER” sub_id=”” title=”BEST VERKOCHTE NAT HONDENVOER” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]