Best websites

BELGIE

Walibi Belgium TicketsNEDERLAND

Deze website is een snelgroeiende online fietsenwinkel met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat de wensen zijn van de consument.
Wij bieden een uitgebreide collectie van alle bekende Nederlandse topmerken voor jong en oud(er). Van E-bikes en stadsfietsen tot kinderfietsen en moederfietsen en alle bijbehorende accessoires. Door optimale samenwerking met de A-merken zijn we in staat, een nieuwe fiets binnen 2 werkdagen volledig fietsklaar bij de consument af te leveren. Naast het bieden van scherpe prijzen streven wij tegelijkertijd naar deskundig advies, kwaliteit en een uitstekende service.
Wij bieden namelijk “méér dan alleen de prijs!” Naast de webshop beschikt wij tevens over 3 fysieke vestigingen.
• Groot assortiment van (kwaliteits)fietsen en accessoires.
• Uitstekende voorwaarden (o.a. volledig fietsklaar geleverd, service aan huis, accessoires gratis gemonteerd)
• Bezorging in de gehele Benelux inclusief 20 afhaallocaties
• Uitgebreide betaalmogelijkheden zoals achteraf betalen via Afterpay

Klusspullen.nl is opgericht in 2006 en levert alles voor elke klus, aan particuliere en zakelijke klanten. Ons assortiment omvat ruim 80.000 artikelen aan klusspullen. Van schakelmateriaal tot groepenkasten, van ventilatiemateriaal tot antennemateriaal en van verfproducten tot verlichting.
Wij staan voor kwaliteit, advies en service voor een scherpe prijs. Wij onderscheiden ons van de offline bouwmarkt door een veel breder en gespecialiseerder assortiment te bieden, tegen veel scherpere prijzen. De producten die de offline bouwmarkt niet kan leveren, die hebben wij. De producten die fabrikanten of groothandels niet of tegen een hoge prijs aanbieden, die leveren wij snel en voordelig.


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze