Bestseller Hogedrukreinigers

Bestseller Hogedrukreinigers

Op deze Bestseller Hogedrukreinigers pagina willen we een korte uitleg geven waar je moet opletten bij de aanschaf van een Hogedrukspuit.

Bestseller Hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is eigenlijk een apparaat dat water onder hoge druk naar een spuitpistool leidt. Door die hoge druk op het water kan men hardnekkig vuil en aanslag verwijderen. De spuitpistool kan worden vervangen door een terrasreiniger om je terras gemakkelijk te reinigen. Je kan er ook een opzetstuk op plaatsen om riolen te reinigen.

Een Hogedrukreiniger gebruik men het meest om hardnekkig vuil te verwijderen. Zo een Hogedrukspuit kan je gebruiken om je fiets, auto, terras, dak en zoveel meer reinigen.
Bij de aanschaf van een Hogedrukreiniger moet je weten voor wat je hem gaat gebruiken. De ene hogedrukspuit is krachtiger dan de andere.

Een Hogedrukspuit is soms gevaarlijker dan je denk. Je kan je verwonden aan de harde straal water die uit het pistool komt. Richt nooit de waterstraal op mensen en dieren en houdt de Hogedrukreiniger uit de buurt van kinderen.
Bij het afspuiten van het terras moet je opletten bij opspattende steentjes, door de hoge druk kunnen die wegschieten en niet zonder gevaar. Bescherm uw armen, benen en ogen bij het gebruik van een hogedrukspuit.

Met een dunne geconcentreerde waterstraal kan je heel wat schade aanrichten. Zachte materialen als hout maar ook harde materialen als tegels kunnen stuk gaan. Genoeg afstand houden is de boodschap.

Zorg er voor dat de hogedrukreiniger en elektrische kabels niet nat worden. Controleer elektriciteitskabels regelmatig op deugdelijkheid.

De lengte van een hogedrukslang bepaalt je bewegingsvrijheid tijdens het schoonmaken. Met een langere slang hoef je minder vaak het apparaat zelf te verplaatsen, wat het werken een stuk makkelijker maakt.

Naar Bestsellers Didoland