Brunotti Beachshorts

Brunotti Beachshorts


De Brunotti Beachshorts werden Jaren geleden opeens een succes. Gelukkig maar, want het is echt een uitkomst voor de vrouwen die niet graag stil zitten tijdens een bezoekje aan het strand. Een zwembroek voor dames biedt net even wat meer bedekking waardoor je je veel vrijer en zekerder voelt wanneer je een duik neemt in het water.

Wil je even een balletje trappen, beachvolleyballen of met je surfplank het water in? Het is allemaal geen probleem, want de zwemshort voor dames geeft je de vrijheid om te bewegen. Bovendien hebben de meeste broekjes een koord dat je aan kunt trekken, zodat de dames Beachshort niet afzakt wanneer je een duik neemt. Al jouw sportieve activiteiten kun je nu dus met vertrouwen uitvoeren.

Hoeveel bedekking je wilt bepaal je zelf. De lengte van de verschillende zwembroeken voor dames varieert namelijk. De bedekking is niet alleen praktisch, maar het staat ook nog eens goed. Met het dragen van een dames Brunotti Beachshorts laat jij je unieke stijl zien.

Beachshorts zijn perfect voor de stoere, sportieve en bescheiden types, want ook als je liever iets minder van jezelf laat zien is een zwemshort voor dames je beste vriend! Natuurlijk wil je een short die goed bij de rest van je zwemkleding past. Kies voor een egale kleur wanneer je een top draagt met een druk patroon. Kies voor een tint die terug te vinden is in je bikini, of kies voor een neutrale kleur, zoals zwart of grijs.

Hebben Brunotti Beachshorts nog meer voordelen? Absoluut! Doordat de short de lengte heeft van een normale korte broek kun je de short al dragen wanneer je onderweg bent naar het strand. Op deze manier hoef je alleen nog maar je T-shirt uit te trekken wanneer je het water in wilt springen!

[display_filter store=”123″][display_pages store=”123″][user_pages store=”123″][user_sort store=”123″]

 

[display_multi store=”123″]

 

[display_pages store=”123″][user_pages store=”123″]

Hoofdmenu Brunotti

Brunotti Nieuwe Collectie Outside
Brunotti Beachshorts hier kopen
Brunotti Beachshorts interessante prijzen
Brunotti Beachshorts bestseller
Brunotti Beachshorts voor dames
Brunotti Beachshorts in aanbieding
Brunotti Bretels zonder bretels
Brunotti Beachshorts we hebben ook een T-shirt die er bij past.
Brunotti Beachshorts
Brunotti Beachshorts en kies een zonnebril die er bij past.
Met Brunotti Beachshorts kan je ook zwemmen.

Onze aanrader Bij Brunotti Beachshorts

Gavinny N Women Short

Deze short voor dames is een item uit de Spring/Summer 2018 collectie van Brunotti. De korte broek is gemaakt van een quick-dry stof. Hierdoor is hij erg geschikt om te dragen tijdens het boardsporten. De short heeft een koord als sluiting en een elastische tailleband, deze zorgt voor extra comfort. De lengte van de short valt over de billen heen.

Brunotti Beachshort Aanrader.