BURKER WATCHES

BURKER WATCHES

Burker Watches is een jong, snelgroeiend horlogemerk voor vrouwen. Met de tijd meegaan heeft voor hen een bijzondere betekenis. Tijd staat in het hart van wie zij zijn. Die tijd draagt de klant aan haar pols. Daarom ontwerpt Burker Watches vanuit onze fashionable hoofdstad Amsterdam, horloges die fashion en design toegankelijk maken – nu, voor iedere vrouw. Met vier lijnen in de collectie, is het doel om een prachtig, maar tijdloos accessoire te bieden dat nooit de aandacht afleidt van de drager zelf. Een waardig en elegant horloge versmelt met je outfit – zelfs gedurfde details zal de klant nooit over schreeuwen.

Ja, bij Burker Watches kijken ze naar trends. En daar geven zij dan graag een gewaagde twist aan door kleurencombinaties samen te smelten met een minimalistisch ontwerp en clean finishes. Maar zij geloven ook in het duurzame karakter van horloges: de klant draagt een horloge immers vaak jaren achtereen. De kwaliteit van ieder horloge in de collectie moet daarom aan strenge eisen voldoen.

Naast Horloges hebben ze ook nog Tassen en Sieraden.
Burker Watches Horloges
Burker Watches Tassen
Burker Watches Sieraden

Wij bieden een breed scala aan betaalmethoden. Onze veilige betaalmethoden omvatten onder meer: ​​Klarna, Visa, MasterCard, PayPal, Ideal en nog veel meer. Als u niet de betaalmethode die u nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Wij bieden wereldwijd gratis verzending.

Europa = 1-2 ​​werkdagen
Rest van de wereld = 2-4 werkdagen
Let op: Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door gebeurtenissen buiten onze controle, zoals nationale feestdagen.

Zodra de bestelling is overgedragen aan de vervoerder, ontvangt u automatisch per e-mail een track and trace code, waardoor u de zending kunt volgen op elk moment tot de definitieve ontvangst.

U kunt uw bestelling retourneren tot 14 dagen vanaf de dag dat u de bestelling ontvangt, zonder opgave van reden (er rekening mee houdende dat de horloge en de verpakking moet worden geretourneerd in dezelfde staat als toen ontvangen). In het geval uw product te retourneren, neem dan contact met ons op.