Catalogus Auto en motor België Nederland

Catalogus Auto en motor


Catalogus Auto en motor

In de catalogus auto en motor kan je op zoek gaan naar een compleet aanbod producten voor jouw auto of motor. Je bent hier op de juiste plaats. Onderhoud van je auto of motor is van belang voor een langere levensduur van het voertuig. Zorg er dus voor dat je jouw voertuig goed onderhoudt. Met onze accessoires maak je jouw auto of motor helemaal compleet en naar jouw smaak. Op zoek naar motorkleding of motorhelmen? Ook voor onderdelen kun je hier terecht. Zo kun je altijd veilig en met een glimlach de weg op.

Catalogus Auto en motor

Autoaccessoires
Catalogus Auto en motor: Transport & Bagage
Catalogus Auto en motor: Dakdragers
Catalogus Auto en motor: Fietsendragers
Catalogus Auto en motor: Auto-organizers
Dakkoffers

Car audio
Autoradio's
Autospeakers
Autoantennes
Autosubwoofers
Autoversterkers
Car audioaccessoires

Catalogus Auto en motor: Auto-interieuraccessoires
Catalogus Auto en motor: Automatten
Catalogus Auto en motor: Autoarmsteunen
Catalogus Auto en motor: Kofferbakmatten
Catalogus Auto en motor: Autozonneschermen
Catalogus Auto en motor: Autotablethouders
Catalogus Auto en motor: Autostoelbeschermers
Instaplijsten
Stuurhoezen
Autotelefoonhouders
Autostoelhoezen
Parkeerschijven
Autobekerhouders
On-board stickers- & bordjes
Autoantislipmatten
Autoprullenbakken
Autotassenhaken
Autoasbakken

Catalogus Auto en motor: Veiligheidsartikelen
Catalogus Auto en motor: Veiligheidshesjes
Catalogus Auto en motor: Sneeuwkettingen
Catalogus Auto en motor: Achterbumper beschermlijsten
Catalogus Auto en motor: autogordel
Catalogus Auto en motor: Steenslaghoezen
Catalogus Auto en motor: Anti-diefstalvergrendelingen
Alcoholtesters
Binnenspiegels
Veiligheidshamers
Gevarendriehoeken
Caravanspiegels
Parkeerpalen
Parkeerbeugels
Autobrandblussers
Autoverbanddozen

Autoaccessoires

Met deze handige autoaccessoires maak je je auto helemaal af naar jouw eigen smaak. Er is bijvoorbeeld uitgekiende auto elektronica waarmee je het autorijden nog beter maakt. Of zorg dat je de juiste acculader hebt voor wanneer de accu wat extra kracht nodig heeft. Ook een ijskrabber is in ons klimaat een must. Hou je ervan om je wagen te pimpen? Dan zijn er ook allerlei coole artikelen voor de juiste auto styling. Hier vind je alle autoaccessoires die je nodig hebt.


Auto-elektronica

Auto elektronica zorgt voor comfortabeler autorijden en een verhoogde veiligheid. Centrale deurvergrendeling en autostoelverwarmers zijn voorbeelden van het eerste. Ook auto omvormers, waarmee je de stroomvoorziening vanuit de accu om kunt zetten naar stroom van 230V, zijn een voorbeeld van auto elektronica die extra comfort biedt. Met achteruitrijcamera’s vergroot je de veiligheid, bijvoorbeeld bij het inparkeren. Je ziet dan precies wat er allemaal achter je gebeurt en kunt hier beter op inspelen.


Autotelefoonhouders

In een auto telefoonhouder bevestig je gemakkelijk je telefoon of smartphone. Bel je vaak in de auto? Of gebruik je je smartphone als navigatiesysteem? Dan rij je met een auto telefoonhouder altijd veilig. Auto telefoonhouders bevestig je gemakkelijk op het ventilatierooster, dashboard of op de voorruit met een zuignap.


Autostoelhoezen

Een autostoelhoes gebruik je om je kleding te beschermen, je nieuwe auto langer mooi te houden of je auto een hygiënische en stijlvolle update te geven. Een dunne foamlaag zorgt daarbij voor extra zitcomfort. De meeste autostoelhoezen zijn universeel en compatibel met zij-airbags. Monteren gaat eenvoudig met beugels of hoekelastieken. Kies voor losse beschermhoezen of een set autostoelhoezen in materialen als stretchy polyester met allerlei kleurpatronen, luxe kunstleer of een schapenvacht.


Stuurhoezen

Een stuurhoes zorgt voor bescherming van het autostuur en kun je gebruiken wanneer het stuur versleten raakt. Met een stuurhoes verbeter je ook de grip aanzienlijk, een versleten stuur kan glad aanvoelen. Stuurhoezen zijn er in verschillende soorten en kleuren.


Autogereedschap

Goed autogereedschap is onmisbaar wanneer je zelf het onderhoud aan je auto wilt verzorgen. Auto uitleesapparatuur is onmisbaar om te achterhalen welk defect er achter een foutcode schuilt. Op die manier weet je precies aan welk onderdeel van de auto gesleuteld dient te worden. Ook autokrikken en bandenspanningsmeters zijn elementaire gereedschappen voor het onderhoud van je auto. Alles om je auto goed te onderhouden tref je hier aan.


Autostyling

Met autostyling kun je jouw auto een stuk mooier maken. Zowel het interieur als het exterieur kun je een flinke boost geven door verschillende items aan je auto toe te voegen. Zo kun je van een standaardauto een zeer fraaie en unieke uitvoering maken. Je hebt hierin een zeer uitgebreide keuze van spoilers tot pookknoppen die jouw auto omtoveren tot een stoere en gepersonaliseerde bolide waar je trots op bent.


Veiligheidsartikelen

Veiligheid staat voorop, in onze Catalogus Auto en motor kan je duizenden artikelen vinden in verband met veiligheid. Ook als je op vakantie gaat. Zorg dat je een gevarendriehoek, veiligheidsvestje en veiligheidshamer in de auto hebt om veilig onderweg te kunnen zijn. Vaak zal je het niet nodig hebben; Maar het is die ene keer die telt.


Veiligheidshesjes

Met een veiligheidshesje weet je zeker dat je gezien wordt in jouw omgeving. Daarnaast ben je ook goed zichtbaar in pechsituaties. Zeker in het donker of als het mistig weer is. Een veiligheidshesje is altijd goed om in de auto te hebben.


Sneeuwkettingen

Als je op wintersport gaat zorg dan dat je passende sneeuwkettingen bij je hebt. Sneeuwkettingen bieden meer grip en veiligheid in winterse omstandigheden waar zelfs winterbanden niet tegen op kunnen. Op wegen waar sneeuwkettingen verplicht zijn tijdens winters weer, wordt dit aangegeven door middel van een verkeersbord met een afbeelding van een wiel met sneeuwketting. Landen waar de sneeuwketting verplicht is zijn: Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Italie en Oostenrijk. Let op, het gebruik van sneeuwkettingen is in België en Nederland verboden.


Achterbumper beschermlijsten

Achterbumper beschermlijsten zorgen voor een optimale bescherming tegen dagelijkse slijtage op de bovenkant van de achterbumper. Dit deel van de auto is zeer gevoelig voor beschadigingen door het in- en uitladen van spullen. De kosten voor reparatie en overspuiten zijn hoog, en de waarde van je auto kan dalen.
Met een achterbumperbeschermlijst voorkom je schade op de bovenkant van je achterbumper. Deze zijn op maat gemaakt voor jouw type auto, en vormt zich naar de bumper van je auto, wat resulteert in een perfecte pasvorm. 


Gordels

Een autogordel is een belangrijk onderdeel van je auto wanneer het gaat om de veiligheid. Wanneer je merkt dat de veiligheidsgordel niet goed meer functioneert of dat de gordel versleten is, dan doe je er verstandig aan om deze zo snel mogelijk te vervangen. Een driepuntsgordel biedt dan een prima oplossing. Deze kun je gemakkelijk online bestellen en vervolgens als vervanging van je oude autogordel in je auto plaatsen. Op die manier kun je weer veilig de weg op.


Steenslaghoezen

Een steenslaghoes is er om te voorkomen dat opspringende steentjes schade aan de motorkap van je auto toebrengen. Steenslaghoezen zijn voornamelijk in de winter van grote waarde omdat bevroren vuil ook significante schade kan toebrengen aan jouw auto. Daarnaast zijn steenslaghoezen ook ideaal om je auto een andere look te geven.


Anti-diefstalvergrendelingen

Diefstal van uw auto, aanhanger, caravan of camper wordt in ieder geval een stuk lastiger met een Anti-diefstalvergrendeling.


Alcoholtesters

Indien je naar Frankrijk op vakantie gaat, of er doorheen rijdt, ben je vanaf 1 juli 2012 verplicht om een alcoholtester in de auto te hebben. Aangeraden wordt om minimaal 2 testen in de auto te hebben. De enige beperking is dat de test moet voldoen aan de Norm Française (NF X20-702).


Binnenspiegels

De binnenspiegel is een aanvulling op de buitenspiegels en geeft meer overzicht voor de bestuurder om te zien wat er achter de auto gebeurt. Sinds 2010 is het verplicht om in de auto minimaal een binnenspiegel en een linker- en rechterbuitenspiegels te hebben. Door de binnenspiegel heb je meer overzicht.


Veiligheidshamers

Wees altijd voorbereid op het onverwachte en heb altijd een veiligheidshamer in de auto. Je gaat er zeker niet van uit dat je hem nodig zult hebben, maar ongelukken zitten in een klein hoekje en je kan dus nooit voorzichtig genoeg zijn. Veiligheidshamers kan je vaak overal in de auto bevestigen. Ideaal dus!


Gevarendriehoeken

Kom je met pech langs de weg te staan? Dan is het gebruik van een gevarendriehoek voor je medeweggebruikers een veilige manier om ze te waarschuwen. In Nederland is het gebruik van een gevarendriehoek niet verplicht mits je gebruik maakt van de waarschuwingslichten. Echter wordt om de veiligheid te waarborgen het gebruik van beide middelen aangeraden.


Caravanspiegels

Een caravanspiegel is een spiegel om op uw autospiegel te plaatsen. De meeste Caravanspiegels worden bevestigd met elastische bijgeleverde banden.


Parkeerpalen

Als het niet mogelijk is om een poort te plaatsen, maar wil je je terrein graag afsluiten voor onbevoegden. Dan is een parkeerpaal een gangbare oplossing. Met een parkeerpaal kan je je terrein afsluiten op een manier dat er geen onbevoegde voertuigen naar binnen kunnen.


Parkeerbeugels

Een privé parkeerplaats is erg praktisch wanneer je in de stad woont. Alleen soms word het bord over het hoofd gezien en word jouw parkeerplaats door een ander gebruikt. Met deze parkeerbeugel kan je onbevoegden geen gebruik maken van jouw parkeerplaats. Parkeerbeugels zijn makkelijk te instaleren en zijn inklapbaar wanneer je het slot opent met de sleutel.


Autobrandblusser

De brandblusser kan zowel in huizen, bedrijven, kantoren, auto’s en boten aanwezig zijn. In België zijn poederblussers verplicht in de auto. Deze eis geldt overigens niet voor buitenlandse auto’s.


Autoverbanddoos

Een EHBO-koffer, verbandtrommel of verbanddoos bevat EHBO-hulpmiddelen, materialen voor de Eerste hulp bij Ongelukken


Dakdragers

Dakkoffers zijn reuze handig wanneer je op vakantie gaat en niet genoeg ruimte hebt in je auto om alles te vervoeren. Heeft je auto geen dakdragers, schaf die dan snel aan. Want zonder dakdragers geen dakkoffer. Per auto kan het soort dakdrager verschillend zijn dus controleer altijd even of die geschikt is voor jouw auto.


Fietsendragers

Om gemakkelijk je fiets overal mee naar toe te nemen gebruik je een fietsendrager. Met een fietsdrager, ook wel fietsenrek genoemd, kun je een tocht maken door binnen – en buitenland en fietsen waar en wanneer je wilt. Fietsendragers worden meestal aangesloten op een trekhaak, maar kunnen ook geplaatst worden op het dak of de achterklep. Om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt is het belangrijk om te weten hoeveel fietsen je wilt plaatsen op een fietsendrager.


Auto-organizers

We hebben er allemaal wel een paar keer per jaar mee te maken; Het volstoppen van de auto voor een weekendje weg of een langere vakantie. Het is bijna niet te doen om alles in te pakken en mee te nemen in een volgeladen auto. Op het moment dat je dan tussendoor een keer wilt stoppen en iets uit de kofferbak nodig hebt, kan je er haast onmogelijk bijkomen. Wat zou het toch fijn zijn als er wat overzicht in de rommel aangebracht kon worden. dit kan met een Auto-organizer. te vinden in onze Catalogus Auto en motor.


Dakkoffers

Een dakkoffer kan een perfecte oplossing bieden voor problemen met de opslag van je bagage. Dakkoffers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en laadvermogen. Dakkoffers worden ook wel skiboxen genoemd. Een skibox vanaf 180 cm is ook zeer geschikt voor het vervoeren van je ski’s of snowboard.


Terug naar volledige Catalogus België Nederland