Catalogus Klussen België Nederland

Catalogus Klussen België Nederland

Catalogus Klussen

In onze catalogus klussen vind je meer dan 400.000 artikelen voor de doe het zelver. Voor elke klus hebben we het juiste gereedschap of materiaal in onze cataloog. De grootste online bouwmarkt vind je hier.

Handgereedschap
Beitels & Breekijzers

Handgereedschap
Handgereedschap stelt jou in staat om iedere klus vakkundig af te werken. Kies uit diverse soorten handgereedschap zoals beitels en breekijzers, drevels en doorslagen, hamers, ladders, handboren, zagen, meetgereedschap, sleutelgereedschap, schroevendraaiers, vijlen, stukadoorsgereedschap tangen en nog veel meer. Het volledige handgereedschap assortiment bestaat uit algemeen gereedschap en gereedschap voor de echte vakman.


Beitels & Breekijzers
Gebruik een beitel voor het bewerken van steen, hout of voor het grovere sloopwerk. Met een steekbeitel steek je hout af. Een koudbeitel gebruik je om steen te bikken, liefst in combinatie met een moker. Om te slopen kun je ook goed uit de voeten met een sloopbeitel of breekijzer. Een breekijzer of koevoet kun je ook gebruiken om te wrikken of breken. Gutsen zijn hol en kun je gebruiken om gaten te slaan, puntbeitels zijn ook voor het fijnere werk.

Steekbeitels
Platte Beitels
Houtbeitels