Gereedschapskoffers

Gereedschapskoffers

Ben je op zoek naar een volledige gereedschapskoffer of iets om al je gereedschap in op te bergen? Kies dan voor een gereedschapskoffer of gereedschapskist. Je hebt dan altijd je gereedschap bij de hand. In een gereedschapskist berg je makkelijk je hamer op, maar ook je moersleutels of schroevendraaiers. Sommige gereedschapskoffers worden geleverd met een gereedschap, andere koffers kun je leeg kopen.

*****

Gereedschapskoffers

Gereedschapskoffers per merk

STANLEY

Slim organiseren scheelt je de helft van het werk. De opbergsystemen van STANLEY zijn slim, sterk, handig, veilig en oerdegelijk. Honderd percent betrouwbaar en op maat voor iedereen; van doe-het-zelver tot vakman of -vrouw.

Stanley Gereedschapskoffers sterk en handig.
Stanley gereedschapskoffer oersterk

Makita

Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand. Dat is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines. Machines die stuk voor stuk berekend zijn op hun zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Omdat ze hun geld er mee moeten verdienen, en omdat ze hún passie er mee willen kunnen uitleven: het creeren van iets nieuws. Er zijn al zoveel mooie dingen gemaakt met Makita.

De passie voor kwaliteit ontstond in Japan in 1915. Toen de heer Makita de basis legde voor wat uitgroeide tot het huidige concern. Dat wereldwijd vertegenwoordigd is met fabrieken en verkoop/service vestigingen (alleen in Europa al 17). Bijzonder aan Makita is dat we alleen gereedschap ontwikkelen, produceren en verkopen. Geen koelkasten, autoradio´s, graafmachines en keukenproducten. Alleen gereedschap. En daar zijn we, in alle bescheidenheid, dan ook heel goed in. We moeten wel.

Het assortiment van Makita bestaat wereldwijd uit meer dan 1500 verschillende machines. Een selectie van de meest gebruikte machines uit het Makita-assortiment vindt je bij Didoland.be.

Makita gereedschapskoffers
Makita Gereedschapskoffers wereldwijd verkocht.

Bosch Professional gereedschap

Het professionele blauwe elektrisch gereedschap assortiment van Bosch is geschikt voor zwaar en intensief gebruik, langere periode achter elkaar. Als professional wordt veel van je verwacht: snel werken, betrouwbaarheid, competentie en volle inzet. De blauwe gereedschappen zijn precies voor deze vereisten ontwikkeld en er is nog meer. Voor elk gereedschap biedt Bosch professional de passende accessoire, mobiliteitssysteem systeem en service.

Bosch gereedschapskoffers voor professionals

Knipex

In 1882, in Cronenberg richt Carl Gustav Putsch met een gezel en twee stagiairs een kleine smederij voor tangen op.

Ze smeden in de kelder van zijn woning knop- en hoefbeslagtangen met de hand.

De KNIPEX-Groep stelt ondertussen meer dan 1.300 medewerkers te werk.

Knipex is een onafhankelijke en traditierijke familieonderneming en zijn gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige tangen.

Op basis van een hoog rendement en een hoge betrouwbaarheid onderhouden wij goede en langdurige relaties met hun klanten.

Als fabrikant met een bekend en geapprecieerd merk hebben zij een hoge kwaliteitsaanspraak, die gericht is op onze producten en diensten. Het vertrouwen in hun merk willen zij consequent vervullen en continu vernieuwen.


Parat

Als premium fabrikant en erkend marktleider op het gebied van koffersystemen, is PARAT al 70 jaar wereldwijd actief als een professionele en betrouwbare leverancier voor gespecialiseerde klanten van alle gangbare beroepen. Ook bij bagageoplossingen heeft PARAT de hoogste prioriteit om te reageren op verzoeken van klanten. Of het nu gaat om de gereedschap specifieke gereedschapskoffers en tassen voor industrie en ambacht.


Welke zijn de Best Verkochte Gereedschapskoffers

Het is altijd interessant om te weten welke de meest verkochte gereedschapskoffers zijn. Wat andere personen het meest aankopen, dit kan van veel factoren afhangen, de prijs, de kwaliteit, reclame die wordt gemaakt rond een bepaald product.

op onze pagina Bestsellers in Gereedschapskoffers kan je de top 100 bekijken


op onze pagina Bestsellers in Gereedschapskoffers kan je de top 100 bekijken


Deze gereedschapskoffers raden wij zeker aan.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze