KORTINGEN/DE ONLINE DROGIST

DeOnlineDrogist.nl: altijd gratis bezorgd vanaf € 20,- bestelwaarde! DeOnlineDrogist.nl is in 2007 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot de grootste 100% internetdrogisterij van Nederland. Met ruim 35.000 unieke voorraadhoudende artikelen in 2015 wordt het breedste assortiment gevoerd in de markt. Dit assortiment wordt wekelijks bijgewerkt zodat altijd het meest actuele aanbod drogisterijartikelen beschikbaar is voor de klant. De aangeboden producten strekken zich uit van een verscheidenheid aan zelfzorggeneesmiddelen, gezondheidsproducten en afslankmiddelen, tot voorbehoedsmiddelen en specifieke vitaminepreparaten en supplementen. De bijbehorende parfumerie levert verder alle bekende nationale en internationale parfum- en cosmeticamerken. DeOnlineDrogist.nl levert deze producten snel. Artikelen die besteld zijn voor 21.30 worden dezelfde dag verstuurd. Het is de verwachting dat deze verzendtijden in de toekomst nog verder verruimd worden.

De webwinkel is professioneel ontwikkeld in samenspraak met enerzijds drogisten en anderzijds ICT-specialisten met als doel het grote assortiment op een logische wijze te structuren. Gemakkelijke navigatie en informatievoorziening staan centraal. Dit wordt ondersteund door uitgebreide productbeschrijvingen, bijsluiters en professioneel advies (alle adviesvragen worden behandeld door één van de gediplomeerd drogisten). Ook hecht Deonlinedrogist.nl veel waarde aan discretie. Bestellingen worden altijd neutraal en discreet verpakt en alleen verstuurd aan de geadresseerden.

De dienstverlening wordt gelukkig als zeer positief ervaren. Op basis van de gezamenlijk meer dan 17000 klantenbeoordelingen bij onafhankelijke partijen kiyoh.nl en beslist.nl wordt DeOnlineDrogist.nl gewaardeerd als ‘uitstekend’. Het scoort daarmee aanzienlijk hoger dan de concurrenten.


– 25% korting op TENA Men. (geldig t/m 23-06-2019)
– 10% korting op ParaKito Anti-Muggen Armbanden. (geldig t/m 30-06-2019)

25% korting op Just for Men. (geldig t/m 23-06-2019)
25% korting op Eyefresh. (geldig t/m 23-06-2019)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze