KORTINGEN/PODOBRACE

Podobrace is een verzameling van Therapeuten die nog steeds geloven in het helpen van mensen waarbij de klant altijd voorop staat. Podobrace is namelijk ontstaan uit het feit dat we voor onze eigen patiënten in onze praktijken nooit een site konden vinden waar we gemakkelijk producten konden bestellen om zo onze patiënten optimaal te kunnen helpen met producten met de beste prijs / kwaliteit verhouding.
En zo ontstond Podobrace, een site waar collega’s en mensen gratis advies kunnen krijgen van een fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog die allemaal aangesloten zijn bij verschillende genootschappen (zoals bijv. de Fysiotherepeut, de Omni Podo Genootschap en Stichting Loop), om zo het beste product te krijgen voor hun klachten voor de scherpste prijs.

Onze specialisten helpen u dan ook maar al te graag om u een objectief advies te geven op maat, zodat u door middel van het juiste product of behandeling het snelste van uw klachten af bent. En vanwege deze combinatie van deskundigheid, snelheid van leveren en advies op maat is Podobrace ondertussen uitgegroeid tot de nummer 1 (web)shop voor Medische Hulpmiddelen in Nederland en België. Met 35 jaar ervaring en jaarlijks honderdduizenden bestellingen in heel Europa, staat Podobrace al jaren bekend om hun optimale service, betrouwbaarheid, maar vooral gevoel voor de klant.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze