KORTINGEN

Dagelijks gaan wij op zoek bij websites die kortingen geven of acties voeren. Klik op onderstaande logos om te zien welke acties of kortingen deze websites geven op dit ogenblik. Kom regelmatig terug naar deze pagina, ze wordt meerdere malen per dag aangepast.

Op dit ogenblik vonden we kortingen en acties op 36 websites.

Bol.com de winkel van ons allemaal steeds met kortingen.
Plopsa De Panne Hasselt boek nu uw tickets met kortingen.
Het hele jaar verschillende kortingen bij Hema.
Bij Auto 5 regelmatig acties en kortingen.
Mobly verzekeringen per kilometer nu met extra kortingen.
Van Eyck Sport Herenkleding met kortingen
Your Suprise cadeau voor een: verjaardag, jubileum, bedankmoment, of feestdagen als Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas of Kerst. Met liefde gemaakt!
Bungalow net Vakantiewoningen, Chalets. Vind hier de tijdelijke kortingen.
Kortingen bij kleding van en voor jonge mensen.
Kortingen bij artikelen voorKeuken, Fit & Slank, Wonen, Beauty en Vrije tijd.
Ulla Popken, hier steeds kortingen op Kleding met een maatje meer. Kortingen
Bij Vacanceselect tot 40% korting op goedkope vakanties op campings.
Steeds verschillende Kortingen.
Slaap langer en beter door de kortingen bij Beter Bed.
Sport lekker en gezond door de kortingen bij JD SPORTS.
KREFEL DAGELIJKS NIEUWE PROMO's en Kortingen.
Geen pijn meer dor de artikelen met kortingen bij Podobrace.
Prachtige kortingen bij Burker Watches. Burker Watches is een jong, snelgroeiend horlogemerk voor vrouwen. Met de tijd meegaan heeft voor hen een bijzondere betekenis. Tijd staat in het hart van wie zij zijn. Die tijd draagt de klant aan haar pols. Daarom ontwerpt Burker Watches vanuit onze fashionable hoofdstad Amsterdam, horloges die fashion en design toegankelijk maken – nu, voor iedere vrouw. Met vier lijnen in de collectie, is het doel om een prachtig, maar tijdloos accessoire te bieden dat nooit de aandacht afleidt van de drager zelf. Een waardig en elegant horloge versmelt met je outfit - zelfs gedurfde details zal de klant nooit over schreeuwen.Ja, bij Burker Watches kijken ze naar trends. En daar geven zij dan graag een gewaagde twist aan door kleurencombinaties samen te smelten met een minimalistisch ontwerp en clean finishes. Maar zij geloven ook in het duurzame karakter van horloges: de klant draagt een horloge immers vaak jaren achtereen. De kwaliteit van ieder horloge in de collectie moet daarom aan strenge eisen voldoen.
Kortingen bij Farmaline gratis verzending vanaf 19 €
Kortingen bij Albelli.
Albumprinter startte in 2003 als een fotoboek producent in Nederland en heeft sindsdien een snelle expansie verwezenlijkt, waardoor het vandaag tot één van Europa's grootste fotoproduct-leveranciers is uitgegroeid. Met kwaliteit en innovatie als pijlers, inspireren we mensen continu om unieke momenten te delen door gemakkelijk mooie en gepersonaliseerde fotoproducten te creëren.

Met het hoofdkantoor in Amsterdam en een fabriek in Den Haag, kan Albumprinter de 5 Europese sleutelmarkten van verschillende consumentenmerken voorzien. Albelli in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en de UK en Bonusprint (UK), Onksefoto (Zweden) en FotoKnudsen (Noorwegen).

Albumprinter biedt een vitale service aan - de wereld opfleuren door mensen hun memorabele gebeurtenissen weer tot leven te brengen. Door het aanbieden van gratis software kunnen er fotoboeken van professionele kwaliteit aangemaakt worden. Ook andere fotoproducten zoals muurdecoratie, afdrukken, kalenders en tassen behoren tot de mogelijkheden. In een paar simpele stappen kunnen deze producten besteld worden. Waarna ze met veel zorg en aandacht tot in het kleinste detail worden uitgewerkt, vooraleer je ze thuis ontvangt. Iets unieks creëren met foto's was nog nooit zo gemakkelijk, met dank aan onze gebruiksvriendelijke service.
Heel veel kortingen bij De Online drogist. De grootste 24 uur drogist.
Kortingen bij het kopen van een drone bij "Drone Kopen".
DX Dealextreme Gadgets Price en Service en ook met kortingen.
Kortingen bij Conrad wees er snel bij.
Kortingen bij Foodbag om er van te smullen.

€15 réduction sur votre première Foodbag. 
premierfoodbag
Steeds weer kortingen bij uitbieden.
KORTINGEN BIJ PABO VOOR VOLWASSENEN.
Kortingen bij Newchic
333 Travel/Aanbiedingen

KIJK OOK EENS NAAR ONZE BESTSELLERS OP DIT OGENBLIK.


Wat zijn Kortingen?

Een korting is een vermindering van de oorspronkelijke prijs, meestal met een bepaald percentage.
Er bestaan verschillende soorten kortingen:
Promotieactie; zijn meestal aanbiedingen.
Korting op slecht verkoopbare artikelen. Voorbeelden zijn kortingen tijdens de uitverkoop. o
Periodieke korting: voor diensten wordt in het laagseizoen of in de daluren een lagere prijs berekend.
Korting voor houders van een korting abonnement.
Standaardkorting ofwel het rabat dat een handelaar krijgt op de consumentenprijs.
Kortingen aan bepaalde groepen afnemers: wordt soms gegeven als ‘personeelskorting’, de ‘vaste-klantenkorting’ (bijvoorbeeld korting op een abonnementsprijs voor wie al lang abonnee is, de ‘groothandelskorting’ en de ‘collectiviteitskorting’ bij een ziektekostenverzekering.
Korting bij afname van een grotere hoeveelheid: leveranciers geven vaak een ‘kwantumkorting’ bij afname van grotere hoeveelheden. Wanneer dit geldt bij een grotere afname ineens, wordt dit ‘staffelkorting’ genoemd. Soms wordt de korting achteraf berekend, wanneer aan het eind van een periode blijkt dat een bepaalde minimumhoeveelheid in die periode is afgenomen. Verder zijn er aanbiedingen zoals “tweede voor de halve prijs” en “bij aankoop van twee de derde gratis”. Soms hoeft men de grotere hoeveelheid niet in één keer af te nemen, maar krijgt men bij aankoop van een bepaald soort artikel een zegeltje of stempel op een spaarkaart en krijgt men voor een volle spaarkaart het artikel gratis. Dit komt bijvoorbeeld voor bij koffie en maaltijden in de horeca.
Kortingen op sommige of alle producten bij afname van een combinatie van producten.
Betalingskorting is korting die wordt verleend wanneer een klant binnen een gestelde termijn betaalt.
Heffingskorting is een bedrag dat in Nederland in mindering kan worden gebracht op de te betalen belasting en premies volksverzekeringen.
Ook komt het weinig of nooit voor dat men de korting ook krijgt op de aankoop van een cadeaubon (want als dit voor dezelfde winkel(keten) is zou men de facto dubbel korting krijgen, of korting buiten de periode van de actie en als het voor elders is zou men de facto daar ook korting krijgen). Soms is ook betaling met een creditcard uitgezonderd, omdat door de kosten die de winkel dan moet betalen de winstmarge toch al lager ligt. Reeds afgeprijsde artikelen zijn soms uitgezonderd, maar het komt ook voor dat de korting juist uitsluitend voor die artikelen geldt, als extra korting.
Soms wordt een artikel dat regulier te koop is ook nieuw aangeboden op een online veiling. Afhankelijk van wat anderen bieden, kan men hier soms het artikel met korting bemachtigen, ook als men de veilingkosten in aanmerking neemt. Vaak wordt er maar één exemplaar tegelijk geveild, maar heeft de veiling een vaste duur, bijvoorbeeld een aantal minuten of uren en begint er daarna gelijk weer een veiling voor het volgende exemplaar.