Meest verkochte adventskalender

Meest verkochte adventskalender

De meest verkochte adventskalender: Wat is eigenlijk een Adventskalender?

Het gebruik van een adventskalender is een traditie die stamt uit de 19e eeuw. Het is een hulpmiddel om in de adventstijd in huiselijke kring toe te leven naar Kerstmis, een belangrijk christelijk feest. De adventskalendertraditie is van oudsher in Duitsland en Oostenrijk het sterkst aanwezig.
Advent is in het christendom de benaming voor de periode voor kerst. De naam advent komt van het Latijnse woord adventus, dat komst betekent. In de adventsperiode bereiden christenen zich voor op het kerstfeest. De adventstijd duurt maximaal vier zondagen.
De kalenders worden geproduceerd in verschillende vormen en maten. Ze bevatten luikjes waarvan er elke dag een, of in uitzonderlijke gevallen meerdere, wordt geopend. Meestal kan er in de vakjes wat chocola of een andere lekkernij worden gevonden voor kinderen. Er zijn ook kalenders die zich meer op volwassenen richten, de vakjes zijn dan vaak voorzien van spreuken of foto’s. Alle uitvoeringen hebben gemeen dat ze de resterende dagen tot Kerstmis aftellen, meestal zijn dat er 24. In die zin heeft de adventskalender dezelfde functie als de adventskrans. De adventsperiode begint officieel op de zondag die het dichtst bij 30 november valt en eindigt op 24 december bij het avondgebed.


Tegenwoordig kan men meer dan 30.000 verschillende adventskalenders kopen. Dit kan gaan van een gewone kalender naar een speelgoedkalender tot een zelf bouwpakket.

De Top 100 van de meest verkochte adventskalender ziet er op dit ogenblik zo uit. De Top 100 is samengesteld op basis van verkoopcijfers en wordt elk uur bijgewerkt.

Wat raden wij u aan bij de meest verkochte adventskalender

Bij de meest verkochte adventskalender hebben we kalenders voor kinderen en voor volwassen.

Voor kinderen
Bij de meest verkochte adventskalender is dit de nummer 1 bij kinderen.

Liefdevol vormgegeven adventskalender voor de kleinsten.
Met veel bosdieren en kerstman in rendierslee
In de uitsparing van de dennen kan ofwel de uil of het eekhoorntje worden geplaatst.
Met 4 figuren, 9 dieren en accessoires

Deze Adventskalender bijzonder geliefd bij kinderen vanaf 10 jaar.

Het geheimzinnige slot
Dag voor dag, ruimte voor ruimte, de tijd loopt af…
24 dagen, 24 deurtjes, 24 wieltjes
bijzonder raadselplezier voor kinderen vanaf 10 jaar

Vier 24 dagen lang feest met de leuke verrassingen van deze adventskalender! Open elke dag een nieuw deurtje en ontdek wat erachter schuilt.

Vier 24 dagen lang feest met de leuke verrassingen van deze adventkalender! Open elke dag een nieuw deurtje en ontdek wat erachter schuilt. Is het een uniek voertuig, een adventkerstboom of misschien zelfs de Kerstman? Ontdek het zelf!

Tel de hele advent vol spanning af naar Kerstmis: elke adventskalender is kant en klaar en bevat 24 leuke verrassingen. Tover vanaf 1 december elke dag een leuk cadeautje te voorschijn!

Tel de hele advent vol spanning af naar Kerstmis: elke adventskalender is kant en klaar en bevat 24 leuke verrassingen. Tover vanaf 1 december elke dag een leuk cadeautje te voorschijn! Op kerstavond heb je dan een prachtige en complete Paardenranch-speelset met extra leuke verrassingen. Leeftijd vanaf 4 jaar.

Voor volwassenen
De meest verkochte adventskalender voor volwassenen. Heerlijke nootjes

Bounce gevuld met 24 kleine pakjes, de Seeberger adventskalender begeleidt al diegenen die willen genieten van een snack door het pre-kerstseizoen en op zoek zijn naar variatie: in plaats van chocolade, chocolaatjes en co. De adventskalender biedt noten, notenfruitmixen en nog veel meer.

24 hoogwaardige piramidezakken met heerlijke Engelse BIO-theemelanges zijn opgenomen in deze prachtig ontworpen meest verkochte adventskalender.

24 hoogwaardige piramidezakken met heerlijke Engelse BIO-theemelanges zijn opgenomen in deze prachtig ontworpen adventskalender. Groene en zwarte thee zijn verfijnd met kerstingredienten zoals stukjes kaneel, appel en gember en vele andere exotische kruiden en aroma’s. Ideaal voor liefhebbers van pittige chai thee.

Tip: de zwarte thee kan ook worden verfijnd met opgeschuimde melk en honing.

25 verschillende verrassingen (24 speciaalbieren en een proefglas). De afzonderlijke bierflessen kunnen via een aparte deur uit de doos worden getrokken.

De adventskalender met 25 verschillende verrassingen (24 speciaalbieren en een proefglas). De afzonderlijke bierflessen kunnen via een aparte deur uit de doos worden getrokken. Achter elk nummer schuilt een nieuwe bierspecialiteit.

Wijnkalender met 24 kleine verrassingen uit de wijnwereld
Innovatief, pre-kerstcadeau voor kenners
24 kleine wijnen of op wijn gebaseerde cocktails die elke dag verguld worden in Advent
24 x 0,25 l / 0,20 l – kleine fleswijnen en cocktails


Bekijk hier naar nog meer speelgoed.