Reizen

Djoser organiseert al 27 jaar actieve groepsrondreizen over de hele wereld en is hiermee marktleider in Nederland.
Wat begon met een jaarlijkse reis naar Egypte is in de loop der jaren uitgegroeid naar een reisprogramma met meer dan 85 bestemmingen wereldwijd. Niet alleen Nederlanders reizen met Djoser, ook steeds meer Vlamingen trekken er met ons op uit. Het Vlaamse Djoserkantoor is gevestigd in de binnenstad van Gent.We brengen jaarlijks drie brochures uit:
Djoser reizen; groepsrondreizen wereldwijd
Djoser wandel en fiets; wandel- en fietsreizen wereldwijd
Djoser junior; ouders met kinderen op ontdekkingsreis

———————————————————————————————————————————————————
Gallia is een niche-touroperator die zich richt tot mensen die een “anders dan anders” vakantie willen. Mensen die zich geen nummer wensen te voelen, niet bij de reservatie van hun reis en niet later tijdens hun reis. Gallia biedt u een website boordevol ideeën voor een kort uitje of voor uw hoofdvakantie, ver van de massatoerist.
U kan bij Gallia terecht voor een luilekkere relaxvakantie, een gastronomisch weekend, een vaarvakantie, een autorondreis kortbij of in Canada, een fietsvakantie, een themareis of een verblijf in een iglo in Lapland. Wenst u een buitengewone en geslaagde vakantie in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië, Ijsland, Finland en verre bestemmingen dan kiest u voor Gallia.
Gallia Verblijven in Charme hotels
———————————————————————————————————————————————————-
SmartGlobe biedt georganiseerde reizen voor singles aan. Het reisaanbod is gevarieerd (citytrips, all-in strandvakanties, rondreizen en themareizen – zoals skivakanties). Bij SmartGlobe gaan ze voor een goed comfort en richten ze zich louter op hogeropgeleide singles en eenoudervakanties.
Single reizen
———————————————————————————————————————————————————-

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze