Sauna genieten zonder stress

Sauna genieten zonder stress, laat de dagelijkse stress achter u en geniet van uw nieuwe sauna. Bij steeds meer mensen wordt het verlangen naar rust en ontspanning sterker in deze tijden van stress, prestatie- en tijdsdruk. Met onderstaande Sauna kan je genieten zonder stress.

Sauna genieten zonder stress

Sauna EAGO B1101

Sauna EAGO B1101

Onze design sauna biedt een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.
– 10mm dik ESG veiligheidsglas (deur 8mm)
– uitvoering in hoogwaardig licht pijnboomhout (echt hout)
– achterwand uit zandsteen (wanddikte 45mm / met zandsteen 66mm)
– incl. isolatie (20mm). Hierdoor zijn hogere temperaturen bij een gering stroomverbruik mogelijk. Tevens wordt de warmte langer in de cabine gehouden.
– incl. saunabanken
– plafondverlichting met kleurlicht
– 9kW EOS BiO-Max saunakachel (made in Germany) met stoom verstuiver
– thermometer en zandloper
– opgietemmer + scheplepel
– digitaal bedieningsveld
– achtergrondverlichting
– houten bodem
– klimaat-regeling
– 2200mm x 2200mm x 2100mm (lengte x breedte x hoogte).
– Eigen magazijn voor reserve onderdelen en vakkundige technische ondersteuning. U kunt natuurlijk ook nog na afloop van de garantieperiode voor reserve onderdelen bij ons terecht.
Het hout
Wij passen uitsluitend hoogwaardig licht pijnboomhout (echt hout) toe bij onze sauna’s. De pijnboom, die ook wel Italiaanse steenpine wordt genoemd, is een dennensoort. Deze groeit in het noordelijke Middellandse Zeegebied en wordt ongeveer 200-250 jaar oud. Dankzij het aangename oppervlak en goede kwaliteit van dit harde hout wordt deze graag voor de bouw van sauna’s gebruikt. Uw nieuwe sauna ziet er, mede door dit hout, erg hoogwaardig uit.
Het stenen decor aan de achterwand zorgt voor een bijzondere optische charme. Het houdt de warmte langer in de sauna vast en zorgt voor een intensere sauna belevenis.
Het bedieningspaneel
Met het gebruiksvriendelijke digitale bedieningspaneel kunt u alle functies, zoals de temperatuur en de verlichting, heel eenvoudig aansturen.

De regelaar EOS H1
Elektronische regelaar met een 24-uurse tijdsklok. U kunt de temperatuur tussen 40 en 115 graden variëren. Als u de verstuiver gebruikt, zijn temperaturen tussen 30 en 70 graden mogelijk. De regelaar heeft vijf vochtigheidsniveaus, een opwarm-functie en geeft bovendien aan als het reservoir te weinig water bevat. Tevens is er een functie die de opwarmtijd automatisch beperkt. Op het display wordt de tijd, de temperatuur, de luchtvochtigheid en de resterende tijd aangegeven. Voor uw veiligheid zijn een kinderslot en is een temperatuur limiet geïntegreerd. De regelaar kan zijdelings aan de buitenkant, aan een muur of half in een muur gemonteerd worden.
Saunakachel EOS Bi-O Max
De saunakachel EOS Bi-O Max is voor privé en professioneel gebruik geschikt. Door de grote hoeveelheid stenen (60kg) ontstaat een optimale verhouding tussen stralings- en convectiewarmte. Een flinke opgieting is voor dit model geen probleem. De kachel kan zowel voor een Finse saunasessie worden gebruikt, maar ook in combinatie met de geïntegreerde verstuiver.
Toevoer van frisse lucht
Dit model heeft door middel van geïntegreerde ventilatie kanalen een toevoer aan frisse lucht naar de saunacabine. Door dit convectie systeem stijgt de frisse, zuurstofrijke lucht bij de saunakachel op, waarna het geleidelijk afkoelt boven aan de andere kant en uiteindelijk weer zinkt om via een opening naar buiten afgevoerd te kunnen worden. Daardoor heeft u veel zuurstof in uw sauna, zonder dat daarvoor onnodige energie wordt verbruikt.

Met deze Sauna kan je genieten zonder stress.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Zie ook bestseller Sauna’s