Whirlpool MSpa opblaasbaar

Whirlpool MSpa opblaasbaar voor 4 personen 158 x 158 cm in-/outdoor pool 108 massagestralen timer verwarming opblazen met druk op de knop, Bubble Spa Wellness Massage.  AM0007

Voor meer info en aankoop klik op de foto.

De TÜV/GS-geteste Whirlpool “Alpine Delight” voor 4 personen biedt een sprankelend luxe wellness-gevoel voor binnen en buiten. Geschikt voor gebruik het hele jaar door, bijvoorbeeld in de zomer met uitgeschakelde verwarmingsfunctie of met een aangename temperatuur van 20°C voor afkoeling en in de winter met een watertemperatuur van 42°C thuis of in de tuin.
Het model is nu zelfs uitgerust met nog meer functies, die ons van sommige concurrenten onderscheiden: Knop voor snel opblazen, timer, LED-afstandsbediening en alarm voor filterwissel.
108 bubbelende massagestralen, gepatenteerde PTC-verwarmingstechnologie, een intelligent filtersysteem, een aluminium isolerende cover met vloermat en kinderlijk eenvoudige centrale besturing met een kabel ronden het profiel van deze whirlpool af.
Dankzij de vierkante vorm van 158 x 158 cm past onze opblaasbare whirlpool ook optimaal wanneer de ruimte beperkt is.
Met het extra dikke 6-laagse materiaal is de whirlpool bijzonder stevig en duurzaam en onderscheidt zich daarmee van dunnere modellen in deze prijsklasse. TÜV-certificering:het is door de erkende inspectie-instelling TÜV Süd getest en hij heeft het keurmerk: “Geprüfte Sicherheit” [geteste veiligheid] gekregen. Certificaatnummer: Z1A 17 11 51815 092.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Geniet van deze pagina en deel ze