www.didoland.be

De website voor iedereen

Er zit een soldaat in ons allemaal.

Er zit een soldaat in ons allemaal.

Call of Duty neemt spelers in conflicten over de hele wereld als de elite troepen vechten ze in de ontelbare operaties en geheime oorlogen die zich voordoen onder de sluier van de Koude Oorlog.

Met een epische single-player campagne, een ongelooflijke diepe multiplayer-ervaring en uitgebreide co-op gameplay, Call of Duty met geweldige verbeterde graphics, streaming textuurtechnologie en superieure lichteffecten.

Bonus Inhoud
De meegeleverde First Strike DLC geeft u 5 ongelooflijk diverse kaarten over de wereld, waaronder 4 nieuwe multiplayer kaarten en een nieuwe zombie-ervaring, zonder extra kosten!

Kenmerken:
De opvallende intensiteit van Call of Duty keert terug met een indrukwekkende singleplayer-campagne die spelers diep achter de vijandelijke lijnen houdt als een elite soldaat die zich in de geheime oorlogvoering, geclassificeerd operaties en explosieve conflicten over de hele wereld inzet

Meer info: klik op de foto.

Please follow and like us:
error

1 thought on “Er zit een soldaat in ons allemaal.

  1. Ik heb voor dit prachtig spel 2 maanden geleden 48 € betaald. Nu kan je het hier kopen voor minder dan 10 €.
    Ik klikte op de foto en vond nog mooie games aan zeer goedkope prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Voor meer informatie over mijn diensten, beschikbaarheid en navraag kunt u contact met mij opnemen via onderstaande informatie

Scroll Up
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)