Kinderkamers romantisch afgewerkt

Kinderkamers

In onze catalogus vind je een ruime keuze complete kinderkamers voor alle leeftijden. Stel zelf je gewenste peuterkamer, kinderkamer of tienerkamer samen uit de ruime keuze kindermeubelen.
Het aanbod is groot en wordt voortdurend aangepast aan de nieuwe trends en vragen van onze klanten. Al eens gehoord van een autobed? Wist je dat er stapelbedden in hoekvorm bestaan? Heb je ruimte voor een bed en een kinderbureau of verkies je een halfhoogslaper met bureau? Ontdek nu al onze mogelijkheden om je kinderslaapkamer in te richten!
antwoord waarmee je verder kan!
Warme uitrusting voor een zachte nacht
Eenmaal de meubelen geselecteerd, is het tijd om beddengoed uit te kiezen. Wat heb je zoal nodig om je kamer ‘slaapklaar’ te maken? We helpen je graag uit de startblokken met het volgende handige lijstje:
✓ Lattenbodem: Is deze al bij het bed inbegrepen of niet?
✓ Hoofdkussen: Voorkeur voor zacht kussen of liever iets harder?
✓ Dekbedden: Heb je vlug koud of ben je een zweter?
✓ Matrasbeschermers: Bescherm je kindermatrassen tegen ongelukjes!
✓ Hoeslakens: Must-have, het katoen voelt zalig zacht aan
✓ Dekbedovertrekken: Slaap heerlijk weg onder kinderdekbedovertrekken met een leuke afbeelding!
Fantasierijke kinderkamerdecoratie
Kinderkamers zijn natuurlijk meer dan louter een verzameling kindermeubels en beddengoed. Je kind moet zich comfortabel voelen en ’s avonds volledig tot rust kunnen komen in zijn eigen omgeving. Graag geven we je 3 handige tips uit onze decoratieafdeling om je kinderkamers up te graden zodat je sloebers er zich volledig in thuis voelen!
Richt een cosy zithoek in met enkele kleurrijke poefs. Even uitblazen en een boekje lezen of vanuit je luie zitzak eventjes gamen. Wie doet mee?
Missen de kale muren wat kleur en wil je deze graag wat opvrolijken? Opties te over in onze decoratie afdeling: levensgrote muurtekeningen, gemakkelijk aan te brengen muurstickers of decoratieve kadertjes… Je kamer krijgt in een wip een warmere uitstraling met onze muurdecoratie!
Een speelhoek in de kinderkamer kan niet zonder speeltapijt! Mijmer je ook weg naar je kindertijd bij het zien van een vloerkleed met stratenplan waarop je speelgoedautootjes uren rondreden? Schenk je kind hetzelfde gevoel en kies je favoriete verkeerskleed uit ons gamma!


Kinderkamer Alex

Kinderkamer Alex is vervaardigd uit massief den en MDF. Maak kennis met de perfecte tienerkamer voor jongens die het graag net iets stoerder en steviger zien. Er zijn verschillende opties mogelijk qua samenstelling: een tweedeurskast of een driedeurskast, een optionele bedlade voor extra ruimte,… Voel je helemaal thuis in deze mooie jongenskamer!

Kinderbed Alex

Kinderbed Alex Kinderkamers voor jongens

Wil je een loftgevoel creeren in de kamer van jouw zoon? Ontdek dan snel onze Alex-collectie!
Het kinderbed Alex is gemaakt van massief den en MDF. Wat de afwerking betreft: het bed is gelakt in antraciet zwart en bruin gebeitst. Daarnaast zijn zowel het hoofd- als voetbord versierd met cijfers.
Let wel, de matras en lattenbodem zijn niet inbegrepen. Deze kunnen ook bij ons aangekocht worden. Wij raden jou onze Comfort matras en Supra lattenbodem aan. Beide zijn van hoge kwaliteit. Kinderkamer Alex is 1 van de meest verkochte kinderkamers bij ons.


Nachtkastje Alex

Het bruine nachtkastje Alex met zwarte toetsen is gemaakt van massief den en MDF. Deze nachttafel bevat 2 laden die versierd zijn met 2 gekleurde plakkaatjes. Dankzij het uitgefreesde profiel kunnen de lades gemakkelijk worden geopend.
Dit nachtkastje nodigt uit om allerlei kleine spulletjes op te bergen.


Bedlade Alex

Bedlade Alex

Deze stevige bedlade, geproduceerd uit massief den en MDF, past perfect onder het kinderbed Alex. Dankzij de wieltjes en de uitgefreesde profielen kan je deze gemakkelijk verplaatsen.
De bedlade Alex kan je ook gebruiken als logeerbed, en in dat geval raden wij jou onze Cool matras van 90x190cm aan. De matrasbodem is alvast inbegrepen.
De lade werd bruin gebeitst en daardoor is de houtstructuur nog zichtbaar. De zijkanten ervan werden gelakt in antraciet zwart.


Bureau Alex

Bureau Alex

Voor schoolgaande kinderen speelt een hippe en praktische bureau een belangrijke rol. Deze bureau uit onze Alex-collectie is hier een goed voorbeeld van.
De zwart-bruine bureau is vervaardigd uit massief den en MDF en telt 3 laden.
Voor een trendy bureaustoel kan je ook bij ons terecht!


Boekenkast Alex

Boekenkast Alex, Kinderkamers

Een kamer in loftstijl kan niet zonder een trendy boekenkast. De boekenkast Alex is een goede mix van mannelijke en industriële kenmerken.
Deze boekenkast is gemaakt van massief den en MDF en bevat naast 3 legplanken ook nog een kastje (met legplank). Het uitgefreesde profiel van de deuren doet dienst als handvat. Deze boekenkast is gelakt in antraciet zwart en bruin gebeitst, waardoor de houtstructuur nog zichtbaar is.
Met deze decoratie kan je het loftgevoel versterken in de kamer van jouw zoon.


Commode Alex

Commode Alex, Kinderkamers

Deze bruine commode uit de kinderkamer Alex is gemaakt van massief den en MDF en heeft antraciet zwart gelakte accenten. Wat de indeling betreft: er zijn 2 grote en 2 kleine lades voorzien die elk versierd zijn met een nummer en een gekleurd plakkaatje. Bovenop deze commode kan je nog decoratie plaatsen, zoals bijvoorbeeld een fotokader of lamp.
Koop bij Emob nu deze ruime commode Alex met bijhorende kleerkast en kinderbed.


Kledingkast Alex 2 deuren

Kledingkast Alex 2 deuren, Kinderkamers

Een kinderkamer kan niet zonder een praktische kledingkast. In deze collectie kan je kiezen uit een 2- of 3-deurs kast.
Deze bruine 2-deurs kast Alex met zwarte accenten bevat een lade, legplank en kledingroede. Gemaakt uit massief den en MDF. Dankzij deze kledingkast kan je alle kledij van jouw lieveling stijvol opbergen.
Laat je betoveren door onze Alex-collectie in loftstijl!


Kledingkast Alex 3 deuren

Kledingkast Alex 3 deuren

Ben je fan van onze Alex-collectie en heb je een grote kleerkast nodig?
Kies dan voor deze bruine 3-deurs kast met zwarte accenten die 2 lades, 3 legplanken en 1 kledingroede bevat.
Ook dit meubel is een knipoog naar de trendy loftstijl.


Kinderkamer Alice

Op zoek naar een elegante kinderkamer voor je kleine prinses ? Dan is dit model, Alice, misschien wel de kamer waar de zoektocht stopt. Het is een bestseller in kinderkamers. Zonder al te veel fantasietjes zal deze kamer in de smaak vallen bij heel wat meisjes. Naast de gewone meubelen zoals een bed, een nachttafel, een kast of een commode beschikt deze kamer ook over een mooie kaptafel. Alle meubelen van deze collectie, van het Franse merk Parisot, zijn gemaakt uit MDF en spaanplaat.

Kinderbed Alice

Kinderbed Alice

Het Alice kinderbed behoort tot een van de toppers in ons assortiment. Het is een bestseller bij de kinderkamers voor meisjes. De uitgefreesde golvende lijntjes zorgen voor een elegante touch. Dit wit gelakte bed is gemaakt uit MDF van hoogwaardig kwaliteit en uit spaanplaat met een wit decor. Je kan ook een bedlade als extra optie aankopen. Deze kan gebruikt worden als opbergruimte of als logeerbed en is geschikt voor een matras van 90 x 190 cm. Als je de bedlade als logeerbed wenst te gebruiken raden wij u aan om onze Cool matras (90x190cm) te kopen.
Dit bed wordt geleverd zonder lattenbodem en zonder matras maar is geschikt voor elke lattenbodem en matras van 90 x 200. Emob raadt u de Supra lattenbodem en de Comfort matras aan. Zoek je nog een dekbedovertrek, een hoeslaken of andere accessoires? Neem dan zeker eens een kijkje op onze website.
De kamer Alice met frivole motieven is vervaardigd uit massief wit gelakt MDF in combinatie met hoogwaardig beklede spaanplaat. Een aanrader voor de prinsesjes onder ons!


Commode Alice

Commode Alice

Kan deze commode met elegant design jou aanspreken ? Lees hieronder de specificaties en ontdek het snel. Deze commode past perfect bij de andere meubelen van de Alice kamer, maar door het moderne design van deze commode kan ze ook perfect thuishoren in een andere meisjeskamer. Houd de kinderkamer georganiseerd dankzij deze ruime commode met 3 lades.

De afmetingen van deze sierlijke commode zijn: 98 cm lang, 49 cm breed en 82 cm hoog. Als extra optie kan je de bijpassende opzet kopen. Deze commode is gemaakt van massief wit gelakt MDF en spaanplaat en is dus erg stevig. De ladepanelen zijn voorzien van een frivool gefreesd motief. De kleine, ronde en witte handgrepen zijn erg gebruiksvriendelijk.

De kamer Alice een bestseller in kinderkamers met frivole motieven is uit massief wit gelakt MDF in combinatie met hoogwaardig beklede spaanplaat vervaardigd. Een aanrader voor de prinsesjes onder ons!


Kledingkast Alice 2 deuren

Kledingkast Alice 2 deuren

Deze kledingkast van de Alice collectie zal uw dochter absoluut bekoren. Het meubelstuk is voorzien van twee deuren en een ingewerkte spiegel. De binnenkant omvat een legplank en een kledingroede aan de linkerkant en 3 legplanken aan de rechterkant. In het midden is er een lange smalle spiegel geïntegreerd. Deze kast heeft golvende deuren. In het midden van de kleerkast zijn er twee ronde en gebruiksvriendelijke greepjes.


Bureau Alice

Bureau Alice

Het bureau van de Alice collectie beschikt links over een geïntegreerde lade bovenaan met daaronder een kast met 1 legplank. In de lade en in de deur van het kastje zijn er golvende lijnen die uitgefreesd zijn ter decoratie van het bureau.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *