Slaapkamers voor een heerlijke nachtrust

Slaapkamers

Klinkt het niet geweldig in de oren, een complete slaapkamer die al voor jou is samengesteld, zodat je zelf niet meer op zoek hoeft te gaan naar meubels die perfect bij elkaar passen? In de meeste gevallen bestaan de complete slaapkamers uit een bed (verschillende afmetingen), een nachtkastje, een kleerkast en een commode en bij sommige slaapkamers ook een bureau in een identieke uitvoering. Welke meubelen passen het best bij jouw stijl?

Slaapkamer Clara

Stel hier je slaapkamer Clara samen aan een voordelige prijs. Combineer het tweepersoonsbed met verschillende bijpassende meubelen en creëer een mooi geheel. Je bestelling plaats je makkelijk en snel online bij ons. Geniet van een snelle levering bij jou thuis!

Slaapkamer Clara hoort bij de bestsellers van de slaapkamers.

Bed Clara – 90x200cm

Bed Clara - 90x200cm. Slaapkamers

Dit bed met strak design geeft de kinderkamer een hippe uitstraling. Het is grijs getint en afgewerkt met een streep in een lichtere kleur op het hoofdbord. Je vindt dit mooie detail ook terug op de andere meubelen van de collectie Clara. De matras en de lattenbodem van 90×200 cm zijn nog niet inbegrepen.


Bed Clara – 140x200cm

Bed Clara - 140x200cm. Slaapkamers

Dit tweepersoonsbed met strak design geeft je slaapkamer een hippe uitstraling. Het is grijs getint en afgewerkt met een streep in een lichtere kleur op het hoofdbord. Je vindt dit mooie detail ook terug op de andere meubelen van de collectie Clara. De matras en de lattenbodem zijn nog niet inbegrepen, die kan je ook in onze shop aankopen. Als je kiest voor 2 afzonderlijke lattenbodems van 70×200 cm, dan heb je nog een set koppelpoten nodig ter ondersteuning (ook hier te verkrijgen). Dit bed is vervaardigd uit spaanplaat.


Bed Clara – 160x200cm

Bed Clara - 160x200cm

Dit tweepersoonsbed met strak design geeft je slaapkamer een hippe uitstraling. Het is grijs getint en afgewerkt met een streep in een lichtere kleur op het hoofdbord. Je vindt dit mooie detail ook terug op de andere meubelen van de collectie Clara. De matras en de lattenbodem zijn nog niet inbegrepen, die kan je ook in onze shop aankopen. Als je kiest voor 2 afzonderlijke lattenbodems van 80×200 cm, dan heb je nog een set koppelpoten nodig ter ondersteuning (ook hier te verkrijgen). Dit bed is vervaardigd uit spaanplaat.


Bed Clara – 180x200cm

Bed Clara - 180x200cm

Dit tweepersoonsbed met strak design geeft je slaapkamer een hippe uitstraling. Het is grijs getint en afgewerkt met een streep in een lichtere kleur op het hoofdbord. Je vindt dit mooie detail ook terug op de andere meubelen van de collectie Clara. De matras en de lattenbodem zijn nog niet inbegrepen, die kan je ook in onze shop aankopen. Als je kiest voor 2 afzonderlijke lattenbodems van 90×200 cm, dan heb je nog een set koppelpoten nodig ter ondersteuning (ook hier te verkrijgen). Dit bed is vervaardigd uit spaanplaat.


Bureau Clara

Bureau Clara

Huiswerk maken en studeren wordt een pak leuker aan dit mooie bureau van de collectie Clara! Het bureau is grijs van kleur en is afgewerkt met lichtgekleurde lijnen en vierkante handvaten. Rechts is het uitgerust met 3 handige lades om bijvoorbeeld schrijfgerei, schriftjes of andere kleine spullen in te bewaren. Het bureau is vervaardigd uit spaanplaat.


Kleerkast Clara – 2 deuren

Kleerkast Clara - 2 deuren

De lichtgekleurde verticale streep en de vierkante handvaten geven deze kleerkast een originele en moderne look. De kast is uitgerust met 2 deuren, 6 legplanken en een kledingroede om je kledij netjes te sorteren. Bovendien zijn de deuren voorzien van een soft close-systeem. De kleerkast is vervaardigd uit spaanplaat.


Kleerkast Clara – 3 deuren

Kleerkast Clara - 3 deuren. Slaapkamers

De lichtgekleurde verticale strepen en de vierkante handvaten geven deze kleerkast een originele en moderne look. De kast is uitgerust met 3 deuren, 8 legplanken en 2 kledingroedes om je kledij netjes te sorteren. Bovendien zijn de deuren voorzien van een soft close-systeem. De kleerkast is vervaardigd uit spaanplaat.


Schuifdeurkast Clara

Schuifdeurkast Clara. Slaapkamers

De lichtgekleurde horizontale strepen geven deze grijze kleerkast een originele en moderne look. De kast is uitgerust met 2 schuifdeuren, 12 legplanken en 2 kledingroedes om je kledij netjes op te bergen en te sorteren. Wist je dat de schuifdeuren je helpen om plaats te besparen in de slaapkamer? Doordat ze niet opendraaien, nemen ze namelijk veel minder ruimte in. De kleerkast is vervaardigd uit spaanplaat.


Nachtkastje Clara

Nachtkastje Clara. Slaapkamers

Dit nachtkastje van de collectie Clara heeft een leuk design met lichtgekleurd detail en vierkant handvat. Je kan allerlei spullen opbergen in de lade, maar ook op het blad van de tafel kan je bijvoorbeeld een handige leeslamp of mooie decoratie plaatsen. Het nachtkastje is vervaardigd uit spaanplaat.


Boekenkast Clara

Boekenkast Clara. Slaapkamers

Deze boekenkast met 6 compartimenten is het ideale hulpmiddel om de kinderkamer netjes te houden. Hier kan je namelijk alle mappen en boeken van je zoon of dochter netjes een plekje geven, zodat ze niet op het bureau blijven liggen of niet rondslingeren in de kamer. De grijze kast is vervaardigd uit spaanplaat.


Commode Clara

Commode Clara. Slaapkamers

Deze grijze commode is afgewerkt met lichtgekleurde lijnen en vierkante handvaten, wat hem een moderne uitstraling geeft. De kast is uitgerust met 3 handige lades. Je kan er niet alleen kledij in opbergen, maar bijvoorbeeld ook boeken of cd’s. Wedden dat dit meubel al snel onmisbaar wordt in de slaapkamer?


Slaapkamer Danz

Een slaapkamer met klassieke uitstraling die tegelijkertijd licht en luchtig is? Dan moet je zeker de slaapkamerserie Danz ontdekken! De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van massief dennenhout.

Bed Danz 160x200cm

Bed Danz 160x200 cm

Een comfortabel bed mag uiteraard niet ontbreken in de slaapkamer. Dit tweepersoonsbed is geschikt voor een matras van 160 x 200 cm en 2 lattenbodems van 80 x 200 cm.


Bed Danz 180x200cm

Bed Danz 180x200cm

Een comfortabel bed mag uiteraard niet ontbreken in de slaapkamer. Dit tweepersoonsbed is geschikt voor een matras van 180 x 200 cm en 2 lattenbodems van 90 x 200 cm. Beide kan je op onze site aankopen.


Bed Danz 140x200cm

Bed Danz 140x200cm

Een comfortabel bed mag uiteraard niet ontbreken in de slaapkamer. Dit tweepersoonsbed is geschikt voor een matras en een lattenbodem van 140 x 200 cm. Beide kan je op onze site aankopen.


Naast onze slaapkamers hebben we ook nog Babykamers, Kinderkamers, Peuterkamers.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *