Bestsellers hout gestookte hottubs

Bestsellers hout gestookte hottubs

Bestsellers hout gestookte hottubs: We zijn op het internet gaan zoeken wat de bestverkochte hout gestookte hottubs zijn. Een hottub kan je vergelijken met een Jacuzzi maar dan verwarmd met hout.

Ducktub Bjorn

Ducktub Bjorn, Bestsellers hout gestookte hottubs

Ducktub Bjo

Wat is er leuker dan met je vrienden of familie samen genieten in een hottub?
Deze hottub wordt houtgestookt.
Daarmee breng je je ducktub gemakkelijk tot 37 graden of meer.
En dat op minder dan 1 uur tijd.

Technische gegevens:
– aantal personen: 5-6
– afmetingen: 175 x 175 x 100 cm
– aantal liter: 1000 liter
– gewicht leeg: vanaf 180 kg

Kuip
Zeven laags glasvezelversterkt kunststof met coatingen

Stoken
Twee uurtjes stoken en je kan genieten van een warme hottub.
Om deze op temperatuur te houden kan je om het half uur nog een blok hout bijstoken.
Een ducktub stoken is echter geen exacte wetenschap. Maar na een paar keer stoken krijg je het heel snel in je vingers…

Kachel
Deze ducktub heeft een externe kachel.


sell-tex Badbeker, complete set met deksel en accessoires, Ø180 cm

sell-tex Badbeker, complete set met deksel en accessoires, Ø180 cm

Hot Tub / badkuip. Deze badkuip van sparrenhout met 1,8 meter binnendiameter is geschikt voor 4-6 personen. De robuuste en kwalitatief goede afwerking biedt je voor lange tijd veel plezier met het product. Door de houtkachel ben je onafhankelijk van stroom en kun je de hot-tube vrij overal plaatsen. De roestvrijstalen houten oven is aan de binnenkant en wordt van buiten en aan de zijkant aangestoken. Door de geïntegreerde hittebescherming ben je altijd beschermd tegen brandwonden. binnenzitbanken van hout 40 mm dik hout / balen buiten afvoer 1 inch verdeeld deksel met 2 handgrepen drankhouder trap water roerder/paddel haardbestek

Bestsellers hout gestookte hottubs
Bestsellers hout gestookte hottubs
Bestsellers hout gestookte hottubs

Hottub, 200 cm, met blauw glasvezel inzetstuk, volledig gemonteerd, met buitenoven, badkuip

Hottub 200 cm

Onze kant-en-klaar gemonteerde luxe hottubs zijn gemaakt van hoogwaardig hout en aan de buitenkant bekleed met thermowood hout. De hottub heeft binnenin een dicht, blauw gekleurd inzetstuk gemaakt van glasvezel. Tussen het thermowood hout en het glasvezelinzetstuk beschikt de hottub over een thermische isolatie van schuim, die ervoor zorgt dat het water in de hottub langer warm blijft of minder snel afkoelt. Onze hottub heeft een inhoud van circa 2000 liter en heeft een buitendiameter van circa 200 cm en een binnendiameter van 180 cm, de hoogte van de zijwand bedraagt 95 cm en wordt gemaakt van sterke planken met een dikte van 19 mm. De in de hottub geïntegreerde platforms vormen een leuke zitgelegenheid die tot de levering behoort en bovendien ruimte biedt aan circa 6 tot 8 badgasten. Onze hoogwaardige, voordelige en vooral doelmatige hottubs worden gemonteerd geleverd, wat een enorm voordeel is ten opzichte van andere producten, omdat het veel tijd en ambachtelijke vaardigheden bespaart. Ook inbegrepen is de in de hottub geïntegreerde krachtige houtkachel van circa 35 kW met warmtebescherming, die voor het snel opwarmen van het water zorgt. De buitenoven is net als de circa 270 cm lange ovenbuis gemaakt van roestvrij staal. De binnenkant van de hottub is volledig gevuld met een robuust en precies passend inzetstuk van blauwe glasvezel. De hottub is met deze binnenbekleding extreem resistent en waterdicht en kan zo bovendien eenvoudig worden gereinigd. Naast de hottub zelf zijn er ook nog een uniek platform, een afdekking van glasvezel in de kleur blauw en een afvoerkraan in de levering inbegrepen. Inhoud levering: 1 volledig gemonteerde hottub met binnenbak van glasvezel, 1 houtkachel met 35 kW vermogen met warmtebescherming, 1 binnenplatform om op te zitten, 1 platform als instap, 1 afdekking van glasvezel, 1 buitenbekleding van thermowood hout met thermische isolatie van hout en 1 afvoerkraan.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *