Opblaasbare Whirlpool MSpa voor 4 personen

De opblaasbare Whirlpool MSpa voor 4 personen 158 x 158 cm is geschikt voor in-/outdoor, 108 massagestralen, timer, verwarming, opblazen met druk op de knop, Bubble Spa Wellness Massage

De TÜV/GS-geteste Opblaasbare Whirlpool “Alpine Delight” voor 4 personen biedt een sprankelend luxe wellness-gevoel voor binnen en buiten. Geschikt voor gebruik het hele jaar door, bijvoorbeeld in de zomer met uitgeschakelde verwarmingsfunctie of met een aangename temperatuur van 20°C voor afkoeling en in de winter met een watertemperatuur van 42°C thuis of in de tuin.
Het model van deze opblaasbare Whirlpool is nu zelfs uitgerust met nog meer functies, die ons van sommige concurrenten onderscheiden: Knop voor snel opblazen, timer, LED-afstandsbediening en alarm voor filterwissel.
108 bubbelende massagestralen, gepatenteerde PTC-verwarmingstechnologie, een intelligent filtersysteem, een aluminium isolerende cover met vloermat en kinderlijk eenvoudige centrale besturing met een kabel ronden het profiel van deze whirlpool af.
Dankzij de vierkante vorm van 158 x 158 cm past onze opblaasbare whirlpool ook optimaal wanneer de ruimte beperkt is.
Met het extra dikke 6-laagse materiaal is de whirlpool bijzonder stevig en duurzaam en onderscheidt zich daarmee van dunnere modellen in deze prijsklasse. TÜV-certificering:het is door de erkende inspectie-instelling TÜV Süd getest en hij heeft het keurmerk: “Geprüfte Sicherheit” [geteste veiligheid] gekregen. Certificaatnummer: Z1A 17 11 51815 092.opblaasbare Whirlpool
opblaasbare Whirlpool
opblaasbare Whirlpool
opblaasbare Whirlpool
opblaasbare Whirlpool

Voor meer info en aankoop: klik op de foto

Voor meer Whirlpools kijk op Bestseller Whirlpools


Meer informatie over de opblaasbare Whirlpool

Het onafhankelijke vergelijkingsportaal Vergleich.org heeft onze MSpa Whirlpool Alpine de graad 1.3 gegeven (01/2019). Hij was de eerste plaats en winnaar van de competitie in openluchtjacuzzi’s en naast onze Whirlpool Silver Cloud de enige jacuzzi met een waardering ZEER GOED.
• ruimtebesparende vierkante vorm, ideaal zelfs voor moeilijke ruimtevoorwaarden, b.v. voor balkons en terrassen, voor binnen en buiten. Met 158x158cm biedt onze opblaasbare jacuzzi 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen).
• gepatenteerde PTC keramische verwarmingstechniek (met regelbare watertemperatuur 42 ° C en uitschakeling en stand-by timer), waarbij aanzienlijk langere levensduur en lagere energiekosten en een korte opwarmtijd en een hogere energie-efficiëntie in vergelijking met roestvrij staal verwarmingssystemen.
• 108 massagestralen met luchtbellen met duizenden luchtbellen voor een vlotte en gebiedsbrede massage-ervaring.
• het gebruikte materiaal technologie Rhino Tech speciaal versterkte 6-layer PVC stof biedt vele voordelen: – Ons materiaal wordt ook gebruikt in de maritieme industrie! Het is door een speciale buitenbekleding UV- en vorstbestendig en scheurvast en weerbestendig slijtvast, dus sterk en scheurbestendig – ons materiaal is door toepassing van een inwendig weefsel mesh, dubbelzijdige mantel en een extra dubbelzijdige coating aanzienlijk dikker en daardoor robuuster en resistenter, gemakkelijk te reinigen.
• Snel opblazen met één druk op de knop en lichter, sneller en zonder gereedschap in een paar minuten instellen en in bedrijf stellen. Steek hem gewoon in de normale aansluiting en u bent vertrokken!
• incl. digitaal, waterdichte kabel afstandsbediening met Smart-Touch knoppen voor de centrale besturing van de temperatuur van het water, massagestralen, de timer en het filter systeem met statusindicator op de LED-display.
• Incl. Parental Control. U kunt eenvoudig alle functies vergrendelen en ontgrendelen tegen ongeoorloofd gebruik via de afstandsbediening.
• Bij ons de belasting u. Bedieningseenheid in tegenstelling tot veel concurrerende modellen die in de spa zijn geïntegreerd – dit ziet er veel leuker uit, elimineert ook de vervelende installatie.
• geïntegreerde timerfunctie tot 99 uur, zodat u de kachel kunt gebruiken automatisch altijd overschakelen precies zodat de hot tub op het gewenste tijdstip de gewenste temperatuur van het water.
• Automatische filtering van het water, dat u ook handmatig kunt bedienen via de afstandsbediening. Ons filter is een van de meest effectieve filtersystemen voor whirlpools op de markt met 120 vinnen en 4000 vierkante centimeter oppervlak.
• met filter alarmfunctie: Geeft automatisch wanneer u de gemakkelijk toegankelijke filter schoon te maken of te vervangen (een vervanging filter 2-cartridge ingesteld zult u van ons op Amazon Asin B01BMD0GYI te krijgen)
• naast de filter pomp en filter cartridge is een alu isolerende bedekking en een vloermat opgenomen, zodat de hot tub is beter geïsoleerd, de warmte in het zwembad zal worden en milieu-invloeden beter te weerstaan.
• Dankzij zijn geavanceerde ontwerp is onze whirlpool een van de stilste whirlpools ter wereld.
• We gebruiken verticale luchtkamers die meer stijfheid dan horizontale luchtkamers van sommige concurrenten bieden – zodat uw spa behoudt altijd zijn vorm.
• gemakkelijk te transporteren in de niet-opgeblazen toestand, b.v. in de kofferbak.
• voor nog meer comfort krijgt u 1 bekerhouder en 2 neksteunen op Amazon Asin B01BMCM836.
• Water en elektriciteit – spelen we het veilig: TÜV Süd heeft grondig dit product getest en getest en gaf hem het zegel van goedkeuring “geteste veiligheid” (nummer van het certificaat: Z1A0518150094 Rev. 00)
• Grootte: 158x158x68cm (binnenste 118x118x68cm), totaal vermogen 2100 Watt, 1500 watt verwarming + 600 Watt jets, voltage 220-240V / 50Hz met meer dan 5 meter aansluitkabel filterpomp 12V / 35W, 108 stralen, laadvermogen 650 liter, gewicht (zonder water ) 23,5 kg
• Capaciteit: 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen)
• 6-laags versterkte speciale PVC-stof

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *