www.didoland.be

De best verkochte producten vind je hier bij ons.

Aanbiedingen van 6 juli 2019

Hier onze aanbiedingen van 6 juli 2019.

Aanbiedingen zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Oordopjes, 60 paar, hoge geluidsonderdrukking (NRR) van meer dan 34 dB, zacht, perfect voor slapen, snurken, bouw, concerten, jacht, schieten, werk, testen, leren slapen

Gehoorbescherming en bescherming tegen geluidsoverlast: gemaakt van hoogwaardig PU-materiaal met een hoge geluidsonderdrukking (NRR) van meer dan 34 dB. Oordopjes voor slapen, bouw, concerten, jacht, schieten, werk, testen, leren, snurken en algemene gehoorbescherming, bovendien alle soorten luide activiteiten, en evenementen.
Rustig en zacht: langzame rebound van 45 seconden, genoeg tijd om je oordopjes te plaatsen, stop ze rustig in je gehoorgang. Extreem zachte en lage druk, veroorzaakt geen pijn in de gehoorgang. Super zacht schuim voor maximaal comfort.
Hygiënisch en draagbaar: als bonus krijg je bovendien een hoogwaardige aluminium houder, waarin je je oordopjes schoon en beschermd kunt vervoeren. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verliezen van de kleine gehoorbeschermers. Het houdt je oordopjes schoon en beschermt ze tegen beschadigingen.
60 paar oordopjes. Het wordt aanbevolen om ze om de 5 dagen te vervangen door een nieuw paar oordopjes. Mpow schuimrubberen oordopjes worden persoonlijk door artsen gebruikt. Vertrouw op het merk dat artsen vertrouwen.


WoldoClean Reinigingstabletten voor koffiemachines en koffiezetapparaten, reinigingstabs, koffieontvetter, 40

WoldoClean reinigingstabletten voor je koffiemachine/koffievolautomaat; vervaardigd in Duitsland. Compatibel met Delonghi, Siemens, Jura, Seako, WMF, Melitta en nog veel meer merken.*
Voor de reiniging heb je slechts één tablet per keer nodig.
Geniet langdurig van je koffie en gebruik van je machine. Te gebruiken met het automatische reinigingsprogramma van je machine. Verwijdert koffievet en vet in de brouweenheid van espressomachines.
Verwijdert betrouwbaar, snel en veilig alle koffieafzettingen, verlengt de levensduur van je apparaat en vertraagt nieuwe koffievetafzettingen. Beschermt koffieautomaten tegen verstoppingen met koffieresten.
Onze reinigingstabletten zijn getest en goedgekeurd.

Kijk ook eens naar onze Best Verkochte deals het afgelopen uur.

Nog meer aanbiedingen van 6 juli 2019.Please follow and like us:
error

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Voor meer informatie over mijn diensten, beschikbaarheid en navraag kunt u contact met mij opnemen via onderstaande informatie

Scroll Up
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)