Acties 14 september 2018

Op 14 september 2018 willen we enkele artikelen, producten of websites in de kijker zetten.
De bedoeling is dat de consument er beter van wordt. Wij bieden producten aan, waar er meestal een verhoogde korting wordt gegeven. Wil je weten welke producten de vorige dagen in aanbieding waren? Klik dan op meer aanbiedingen

Bij het kiezen van hondenkleding is het belangrijk om te bedenken met welke reden u kleding voor uw hond wilt kopen. Er zijn namelijk veel soorten hondenjassen die elk hun eigen functie hebben, wat zich vertaalt in het gebruik van verschillende materialen. Zo zijn er jasjes gemaakt van waterafstotende materialen, fleece, bont, nylon, polyester. Daarnaast is het ene hondenjasje veel dikker dan het andere. In veel gevallen staat op het etiket meer informatie over de verwerkte stoffen en de hoofdfunctie van het jasje.
Hier een aantal tips om u te helpen bij de keuze voor hondenkleding:
Een hond is van nature niet gewend om een hondenjas te dragen. Bewegingsvrijheid is daarom voor een hond heel belangrijk.
Als uw hond vaak buiten is wanneer het donker is, kunt u overwegen om een hondenjas te kopen van reflecterend materiaal of met reflecterende strepen.

Bezoek de adverteerder

 

[display_filter store=”23″][display_pages store=”23″][user_pages store=”23″][user_sort store=”23″]

[display_multi store=”23″]

[display_pages store=”23″][user_pages store=”23″]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *