Acties 26 september 2018

26 september 2018 vandaag willen we enkele artikelen, producten of websites in de kijker zetten.
De bedoeling is dat de consument er beter van wordt. Wij bieden producten aan, waar er meestal een verhoogde korting wordt gegeven. Wil je weten welke producten de vorige dagen in aanbieding waren? Klik dan op meer aanbiedingen

GEZOND ETEN
Gezond eten

YOGA NIDRA: REIS DOOR DE CHAKRA’S
HERSTEL DE BALANS IN DE BELANGRIJKSTE ENERGIECENTRA VAN JE LICHAAM

‘Ervaar een ontspanning als nooit te voren en werk tegelijkertijd aan diepgewortelde overtuigingen en programmeringen die je beperken om je mooiste leven te leven.’
Alles is energie. Dit is inmiddels bewezen door vele wetenschappelijke onderzoeken. Van je gedachten tot je emoties en je fysieke lichaam, het zijn allemaal verschillende vormen van dezelfde energie.
Energie is ook ontzettend belangrijk in jouw lichaam. Je kunt weken zonder eten en dagen zonder drinken, maar als het energiesysteem in je lichaam maar een paar seconden stil zou liggen, zou je er niet meer zijn. De hele interface van lichaam en geest wordt beïnvloedt door energie. Energie is onze primaire levenskracht en de oude Yogi’s noemden dit prana.
Je zou kunnen zeggen dat de kern van Yoga het controleren en sturen van deze levensenergie is. Alles wordt erdoor beïnvloed. Alles wat je denkt, doet en bent heeft energie nodig om te kunnen functioneren. Kijk maar eens naar de volgende voorbeelden:
Het lopen naar de supermarkt
Het koken van een maaltijd
Het studeren voor een test
Het visualiseren van je droomleven
Het zorgen voor je gezin
Het doen van je werk
Stappen nemen in de richting van je dromen en doelen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *