Amazon Prime voor klanten in Belgie

Amazon Prime voor klanten in Belgie

Amazon Prime voor klanten in Belgie

Informatie over Amazon Prime voor klanten in Belgie.

Informatie over Amazon Prime voor klanten in Belgie

Met een lidmaatschap van 49 EUR per jaar of 5,99 EUR per maand kunnen klanten met een bezorgadres in Belgie profiteren van Amazon Prime-voordelen, zoals gratis bezorging binnen 1 dag voor miljoenen items, onbeperkt streamen van films en afleveringen van series op PrimeVideo.com, premium toegang tot speciale aanbiedingen en deelname aan Twitch Prime.


Als je een Prime-lid wilt worden, ga dan naar de Amazon Prime-site.

Notitie: Houd er rekening mee dat een Amazon Prime-lidmaatschap alleen is bedoeld voor eindgebruikers van minimaal 18 jaar die Amazon Prime gebruiken voor privedoeleinden. Het lidmaatschap is niet bedoeld voor bedrijven, rechtspersonen of klanten die producten kopen voor zakelijk of institutioneel gebruik of om ze door te verkopen.


Is je normale bezorgadres niet in Belgie? Kies het land waar je je zending wilt ontvangen en bekijk meer informatie over de Amazon Prime-voordelen:

Bezorgvoordelen van Prime:

Amazon Prime voor klanten in Belgie

Gratis bezorging binnen 1 dag naar Belgie voor miljoenen items met Amazon-verzending.
Notitie: Let op de bezorgdatum of de laatst mogelijke besteltijd op de detailpagina van het product. In sommige gevallen is bezorging binnen 1 dag wellicht niet mogelijk, bijvoorbeeld als een item momenteel niet beschikbaar is.


     Prime Video op PrimeVideo.com:      Amazon Prime voor klanten in Belgie

Onbeperkt streamen van films en series: Prime-leden in Belgie hebben gratis toegang tot exclusieve Amazon Originals en andere films en series op de PrimeVideo.com-website en via de PrimeVideo-app voor mobiele apparaten.


Premium toegang tot speciale aanbiedingen:

Voorrangstoegang tot Amazon Lightning Deals: Prime-leden krijgen 30 minuten eerder toegang tot Amazon Lightning Deals.

Prime Exclusive-items: Meer informatie over Prime Exclusive-items.

Prime-aanbiedingen: Exclusieve toegang tot bepaalde themagerichte aanbiedingen in allerlei categorieën, elke donderdag van 7.00 uur tot middernacht.


Prime Twitch:

Gebruikers van Twitch.tv die hun Amazon Prime-account willen koppelen aan hun Twitch-account, ontvangen streams zonder advertenties en een gratis maandabonnement op het Twitch-kanaal (alleen een abonnement van 30 dagen tijdens proefperioden) en exclusieve toegang tot gratis gamecontent. Ga voor meer informatie naar twitch.amazon.com/prime.


Amazon Photos:

Toegang tot veilige, onbeperkte opslag van foto’s op Cloud Drive.


Aanvullende informatie:

Klanten met een Amazon Prime-lidmaatschap in Belgie dat jaarlijks wordt verlengd, kunnen op elk moment overstappen op een lidmaatschap in Belgie met een maandelijkse verlenging onder Je Amazon Prime-lidmaatschap beheren. Klanten met een Amazon Prime-lidmaatschap met een maandelijkse verlenging kunnen dit onder Je Amazon Prime-lidmaatschap beheren op elk gewenst moment wijzigen in een lidmaatschap met een jaarlijkse verlenging in Belgie.

Zelfs klanten die buiten Belgie wonen, kunnen Prime-lid in Belgie worden. Houd er rekening mee dat de bijbehorende Prime-verzendvoordelen alleen van toepassing zijn op bezorgadressen in Belgie. 

Houd er rekening mee dat internationale verzending is onderworpen aan bepaalde bezorgbeperkingen en dat niet alle items kunnen worden verzonden naar alle landen. Als het door jou gewenste item niet kan worden verzonden naar jouw land, krijg je een foutmelding tijdens het afrekenen.

Notitie: Je wilt overstappen van een Prime-lidmaatschap voor Belgie naar een Prime-lidmaatschap voor Duitsland/Oostenrijk, Luxemburg of Nederland? In dat geval kun je het bestaande Prime-lidmaatschap annuleren en je opnieuw registreren voor het gewenste Prime-lidmaatschap. Op deze Hulp-pagina lees je over Het beeindigen van je Amazon Prime-lidmaatschap.

Het is niet mogelijk om je te registreren voor meerdere Prime-lidmaatschappen (zoals Prime-lidmaatschap voor Duitsland/Oostenrijk en Prime-lidmaatschap voor Belgie) op Amazon.de.

De gratis proefperiode van Amazon Prime gebruiken

Nieuwe leden kunnen Prime 30 dagen gratis gebruiken. Tijdens de gratis periode geniet je van dezelfde voordelen als betaalde leden.

*****

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *