Best Verkochte Damastmessen

Best Verkochte Damastmessen


Best Verkochte Damastmessen vind je hier.

Een damastmes is een mes gemaakt van Damascus-staal. Om deze reden worden sommige messen ook Damascus-mes genoemd. Een dergelijk mes wordt meerdere keren gevouwen, zodat het streeppatroon dat typisch is voor damastmessen wordt gecreeerd. Zo’n model is een echte alleskunner in de keuken, wat betekent dat je er bijna alles mee kunt snijden – of het nu groenten, vis of vlees is. Heel belangrijk: een damastmes mag niet in de vaatwasser worden geplaatst, maar moet met de hand worden schoongemaakt.


[bol_bestsellers limit=”50″ block_id=”bol_5e21549b2580e_bestsellers” cat_id=”40127″ name=”Damastmessen” sub_id=”” title=”BEST VERKOCHTE DAMASTMESSEN” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”800″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Wat raden wij u aan bij best verkochte damastmessen

We zijn in Europa gaan kijken welke de Bestverkochte damastmessen zijn.

SHAN ZU Damascus Santoku-mes Koksmes 67 lagen Damascus-mes met G10-handvat – PRO-serie

Keukenmes professional gebruikt verschillende functies
Met de 20 cm mes kop kunnen de dagelijkse taken van het snijden, hakken, snijden, snijden en snijden van fruit, groenten en vlees gemakkelijk worden gedaan. Daarom is het damastmes keukenmes de beste keuze voor een keuken of een restaurant waar je lekker kunt koken.

Het koksmes is gemaakt van damast AUS-10 Japans roestvrijstalen mes.
Het koksmes is uitgerust met een 60-62 HRC (Rockwell hardheidstester), het meest duurzame hulpmiddel in deze categorie.
Het staal is gevouwen en gesmeed om te beschermen tegen corrosie, hardheid en slijtage en zorgt voor een gezond leven in de keuken.


Best Verkochte Damastmessen

De ergonomische handgreep biedt u de ideale grip om een ​​evenwicht met het koksmes te garanderen en is koudbestendig en niet-vervormbaar.

Best Verkochte Damastmessen

Het ontwerp met dubbele mesjes is praktischer voor de rechter- en linkerhand! Maak onze keukenmessen professioneler en verminder handvermoeidheid of gevoelloosheid na langdurig snijden. Uitstekende gripcontrole, antislip, comfortabel en duurzaam.

Best Verkochte Damastmessen

Het keukenkoksmes is ontworpen in full-tang design. U hoeft zich geen zorgen te maken over het scheiden van het mes en het handvat, dus het is extreem stevig en duurzaam.


Bekijk zeker ook damastmes van adelmayer het scherpste mes ter wereld