damastmes van adelmayer het scherpste mes

damastmes van adelmayer het scherpste mes ter wereld

damastmes van adelmayer het scherpste mes ter wereld

Wat is een damastmes?
Een damastmes is een mes gemaakt van Damascus-staal. Om deze reden worden sommige messen ook Damascus-mes genoemd. Een dergelijk mes wordt meerdere keren gevouwen, zodat het streeppatroon dat typisch is voor damastmessen wordt gecreeerd. Zo’n model is een echte alleskunner in de keuken, wat betekent dat je er bijna alles mee kunt snijden – of het nu groenten, vis of vlees is. Heel belangrijk: een damastmes mag niet in de vaatwasser worden geplaatst, maar moet met de hand worden schoongemaakt.


Florian Gründer de uitvinder van het damastmes van adelmayer

*In 2017 heb ik adelmayer opgericht als eenmansbedrijf in Solingen . Er liggen vele dagen en weken achter onze producten , waarin ze hun weg hebben gevonden van het eerste idee tot productie met veel aandacht voor detail.
*Dat is de reden waarom ons keukengerei geen producten zijn die je in de winkel kunt kopen. Ze zijn ontwikkeld met als doel het dagelijkse keukenleven voor hun gebruikers gemakkelijker te maken . Dat onze hoogwaardige producten bestaansrecht hebben, blijkt uit de vele positieve klantfeedback op de markt.
*Voor onze klanten, hebben we altijd een luisterend oor – of het nu lof of kritiek. We betrekken ze daarom altijd bij besluitvormingsprocessen via de sociale mediakanalen.
*We starten bijvoorbeeld vaak enquetes over bruikbaarheid en ontwerp en laten ze deelnemen aan het besluitvormingsproces. Op deze manier kunnen we onze klanten ook het gevoel geven dat ze hebben deelgenomen aan belangrijke beslissingen en een belangrijke rol spelen .
*Omdat alleen door uw klantenfeedback we aan onszelf kunnen werken en continu kunnen verbeteren.
Je oprichter
Florian

damastmes van adelmayer het scherpste mes ter wereld.

Het is misschien wel het belangrijkste handgereedschap in de keuken: het mes of ook wel koksmes genoemd! Het maakt het leven gemakkelijker voor iedereen die regelmatig in de keuken werkt. Om deze reden mag een hoogwaardig Damascus-mes hier zeker niet ontbreken voor iedereen die van koken houdt! Het gehamerde damastmes is de nieuwste creatie van een unieke en hoogwaardige verwerking van Japans Damascus-kwaliteitsstaal, dat ongeevenaard is. Met dit multifunctionele mes wordt iedereen een professionele chef-kok.


damastmes van adelmayer professioneel damascusmes 20 cm extreem scherp lemmet van Japans damascusstaal met notenhouten handvat

UITERST SCHERP MES – Met het unieke damastmes ben je klaar voor elk keukenexperiment: het extreem scherpe mes garandeert je een onmiskenbare snijervaring!
HOOGSTE KWALITEIT – dankzij 67 lagen staal met een VG10 stalen kern heeft het mes een uniek en onderscheidend patroon. De snijkant blijft scherp ondanks stress! HRC 60 + -2
ERGONOMISCH HOUTEN HANDVAT – Om u veilig en comfortabel te kunnen snijden, ligt het professionele mes bijzonder ergonomisch in de hand en garandeert een optimaal snijresultaat
ROBUUST EN DUURZAAM – Naast het Damascus-mes krijgt u gratis een suede doek en een houten omhulsel om de scherpte van uw nieuwe keuken-assistent te garanderen. Voor het leven !!

Klik op onderstaande foto voor meer informatie van dit mes.

damastmes van adelmayer, professioneel damascusmes van 20 cm

adelmayer – professioneel fileermes 24,5 cm extreem scherp mes Japans damaststaal met notenhouten steel

Het gehamerde fileermes, ook wel Gyuto-mes of vleesmes genoemd, is de creatie van een unieke en hoogwaardige verwerking van Japans Damascus-kwaliteitsstaal, die ongeevenaard is. Meer info: klik op de foto.

damastmes van adelmayer fileermes van 24,5 cm extreem scherp.

adelmayer professioneel fileermes 20,5 cm extreem scherp mes Japans damaststaal met notenhouten steel

Dit gehamerde fileermes is 4,5 cm korter. Het heeft de zelfde kwaliteit als alle andere messen van Adelmayer.

Alle info kan je vinden door op onderstaande foto te klikken.


damastmes van adelmayer Profi Kiritsuke damast keukenmes 21,2 cm extreem scherp lemmet van Japans damaststaal met notenhouten handvat

Dit mes is perfect in balans en ligt geweldig in de hand. Het mes is extreem scherp, wat een enorme opluchting is tijdens het koken. Om eerlijk te zijn, moet je wennen aan de scherpte van dit ideale keukengereedschap, omdat de minimale druk door elk materiaal snijdt. Het is een plezier om het mes in je hand te houden. En met de aandacht voor detail van het mes is koken nog leuker. Meer info door op onderstaande foto te klikken.


adelmayer Profi Kiritsuke damast keukenmes 18cm extreem scherp lemmet van Japans damaststaal met notenhouten handvat en suede doek

Dit keukenmes is iets meer dan 3 cm korten dan bovenstaand mes.


Adelmayer Nakira Damastmes, extreem scherp, van Japans staal met handvat uit walnoot

Het adelmayer Nakiri Damascus-mes – voor de hoogste kwaliteit, stabiliteit en speciale scherpte!
Een onvergelijkbare snij-ervaring
Laat je betoveren door een mes en vind meer plezier bij het snijden in je keuken. Zo’n professioneel mes zal je inspireren en helpen om moeiteloos en voor het leven een verscheidenheid aan kookmaterialen te snijden !!


Damastmes van Adelmayer het scherpste mes ter wereld maar zeker niet het goedkoopste. Er zijn verschillende bedrijven die damast messen maken en door de grote hoeveelheid ze goedkoper kunnen verkopen. Niet iedereen kan zich een duur Damascus mes van Adelmayer aanschaffen maar toch raden wij het u aan, omdat het mes altijd scherp blijft wat van de andere merken niet kan gezegd worden. Op lange termijn is het Damast mes van Adelmayer de beste koop wat je kan doen.

Bekijk hier de andere merken van Damastmessen.


Chefmes keukenmes VDN Blast serie

Het VDN Blast serie Koks-mes met een mooie Golfslag-afwerking. Superieure functie ontmoet verbluffende elegantie onder de keukenmessen.

Leg een leeuw in je handen! Dit koksmes is een meester in veelzijdigheid en met uitzonderlijke snijkracht. De Blast-serie messen bestaan voor waarop carrières zijn gebouwd.


Damascus Mes – Professioneel – Hakmes – Hakbijl

DIT PRACHTIGE DAMASCUS STALEN KOKSMES IS ECHT EEN AANWINST VOOR ELKE KEUKEN! Voor een chef, maar ook voor een hobby kok!
Vlijmscherp met een mooi handvat, die heerlijk in de hand ligt.
Het mes is op traditionele Japanse wijze gesmeed, waardoor het fraaie design op het blad ontstaat en het lemmet zeer hard is! Het mes bestaat uit maar liefst 67 lagen damascus staal.


Bekijk hier de Best Verkochte Damastmessen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *