professionele tandbleekset tegen gele tanden

professionele tandbleekset

Professionele tandbleekset (Professionele Tanden Whitening Kit), Tegen Gele Tanden, Rookvlekken, Zwarte tanden

professionele tandbleekset

*Kit voor het bleken van tanden: licht- en vibratietechnologie om de gel gelijkmatig over de tanden te verdelen. Je tanden zijn in korte tijd weer op wit
*Toepassing voor het bleken van tanden: veilig en comfortabel. Voor de langdurige tandenkleuring veroorzaakt door roken, koffie drinken, enz., Verkleuring van de tanden veroorzaakt door het medicijn. Verwijdert vlekken zoals koffie, thee, tabak, rode wijn, sap, cola en ouderdomsvlekken.
*Aandacht: slik de bleekgel niet door. Als het product in contact komt met uw ogen, spoel ze dan onmiddellijk af.  Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 12 jaar zonder toestemming van een tandarts. Niet gebruiken tijdens het slapen. Niet gebruiken als u tandvleesaandoeningen heeft, een beugel draagt, tandvleesuitval of tandvleespijn, een gaatje heeft of allergisch bent voor een ingrediënt.
*Wat u ontvangt: 1x LED-licht, 2x mondschaal, 10 x bleekgel, 1x resultatentabel, voor het volgen van het bleken van tanden, 1x gedetailleerde instructies
*De professionele tandbleekset is een prachtig cadeau voor je vrienden en familie.

professionele tandbleekset

Hoe professionele tandbleekset gebruiken

Stap 1: Verzacht de tanden met heet water bij 70-80 ° C gedurende 10-12 seconden.

Stap 2: Steek de tandschaal in uw mond, bedek uw tanden, sluit uw mond, zuig alle lucht en overtollig water op en creëer een zuigkracht tussen de tandschaal en uw tanden.

Stap 3: Druk de vorm van uw tanden voorzichtig met uw vingers tegen de siliconen stutten. Wacht 10-15 seconden en verwijder vervolgens het tandenrek uit uw mond. Dompel de schaal 10 seconden in een glas koud water om de vorm van de tanden te behouden.

Stap 4: Snijd het rek op de juiste hoogte van de tanden om overmatige wrijving tussen de tanden te voorkomen.

professionele tandbleekset
professionele tand-bleekset

Stap 5: Doe de gel in de beugels (om tandallergie te voorkomen, eerst een witte gel op de schaal leggen en vervolgens een blauwe gel aanbrengen of de blauwe gel rechtstreeks op de tanden aanbrengen)

Stap 6: Breng de Rek in uw mond, druk met uw vingers op het rek en druk voorzichtig op de lade.

Stap 7: gebruik het blauwe LED-licht om snel op te fleuren.

Stap 8: Na 20 minuten blootstelling markeert dit het einde van de cyclus.

Stap 9: Spoel na de cyclus de overtollige gel van uw tanden af.


Bekijk hier de Best Verkochte Tandbleekmiddelen


Klanten schreven


Ik hou van koffie en thee, maar helaas, koffiethee en vlekken op mijn tanden die er slecht uitzien. Dankzij deze tandenbleekset na mijn tweede toepassing, kan ik het verschil duidelijk zien, nu zijn mijn tanden schoner en kan ik zonder aarzeling glimlachen.
Algemeen:
Over het algemeen zou ik dit product aanbevelen. Ik kan een positieve conclusie trekken over de prijs van minder dan 30 euro.


Ik wilde al lang mijn tanden bleken en besloot toen deze set te kopen. In het begin was ik sceptisch, dus ik nam het mee bij de tandartsafspraak. Na positieve feedback van zijn kant stond niets het in de weg om het uit te proberen. Er waren 4 applicaties nodig en je kon aanzienlijke veranderingen zien. Door de koffie en sigaretten waren de geelbruine verkleuringen bijna volledig verdwenen. de tanden straalden helder. Ik ben er super blij mee. De instructies waren begrijpelijk met afbeeldingen en tekst. En de applicatie bracht binnen enkele dagen zichtbare resultaten.


Heb deze kit gekocht om mijn tanden een beetje lichter te maken. Ik deed het liever zelf thuis. Wegens tijdgebrek kan ik helaas de tandarts niet bezoeken. Daarom heb ik een alternatief gezocht. Qua prijs beviel het me goed. Het wordt bij u thuis afgeleverd en ik kan de hele procedure thuis uitvoeren als ik de tijd en het verlangen heb.

De volgende dag was het daar. Mooi en veilig verpakt en compleet. De instructies zijn ook beschikbaar. U hoeft zelf niets te bedenken, volg gewoon de voorgeschreven stappen. De eerste resultaten werden al na 1 week gebruik zichtbaar. Helaas is mijn set nu helemaal op. Maar de tanden zijn aanzienlijk witter geworden, wat me erg gelukkig maakt. Een dergelijk resultaat bereiken met een kit was echt een verrassing voor mij.

Tot nu toe ben ik behoorlijk blij met mijn tanden en ik hoop dat het zo blijft!


Ik ben zeer tevreden met dit artikel omdat de materialen goed en actief zijn en je de resultaten binnen een paar dagen kunt zien en ik denk dat het artikel erg goed is voor de prijs.
Ik heb nu 5 behandelingen gehad en ik moet zeggen dat ik absoluut een significante verbetering kan zien. Witte tanden in slechts 10 minuten.
Mijn huidige status is zeer positief en ik kan alleen het artikel aanbevelen. De prijs-prestatieverhouding klopt in elk geval.
Alles wat je nodig hebt is inbegrepen, inclusief instructies.
Alles is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken.
Veilig en comfortabel. Meer dan tevreden.


Op tijd ontvangen en goed en hygiënisch verpakt. Alles beschikbaar en duidelijk uitgelegd. Er zijn 10 spuiten met Wightening Gel, dus u kunt het zeker een tijdje gebruiken. Ik had al goede resultaten gezien na 2 toepassingen, maar ik drink ook geen koffie of rook niet. Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Kan het product zeker aanbevelen.


Ik heb dit product gekocht om mijn tanden een beetje lichter te maken. Ik heb zeer goede en gezonde tanden, alleen mijn tandkleur is niet van nature wit. Nu wilde ik het een beetje opvrolijken met dit product. Ik moet je zeggen dat het geweldig werkt. Na 2 toepassingen waren mijn tanden veel lichter. Ik ben blij met het product. Omdat ik 2 jaar lang bij een tandarts werkte en ik er bekend mee ben, is deze set voor het bleken van tanden niet slechter dan bij de tandarts. Maar het kost veel minder geld dan tanden bleken bij de tandarts. Ik zou opnieuw en opnieuw kopen.


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *