Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes

Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes: Heb je eekhoorns in de tuin of in de bomen rond je huis? help deze schattige diertjes goed door de winter te komen. Dit kan je doen door een voederhuisje te plaatsen in je tuin.

Waarom een eekhoornvoederbak? De eekhoorn is het hele jaar door actief. In de herfst begint het zich in te slaan voor zijn winterrust. Het leefgebied en de voedselvoorziening zijn voor onze eekhoorns verminderd. Eekhoorns worden over het algemeen niet als bedreigd beschouwd. Desondanks daalt het aantal Eekhoorn bestanden, omdat natuurgebieden nauwelijks te vinden zijn in het dichtbevolkte Europa. De installatie van Eekhoornvoeders is een eerste belangrijke stap om inheemse soorten te ondersteunen.


Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes

Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes


Eekhoorn voederhuis gemaakt van geschroefd massief hout, weerbestendig

(Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes)

Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes
Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes

Weerbestendig + natuurlijk + soort-geschikt
De kwaliteit van natuurbeschermingsproducten van wildtierherz is erg belangrijk voor ons. Alle wildtierherz voeders voor eekhoorns zijn gemaakt van weerbestendig en natuurlijk hout. De houten elementen zijn fijn geschuurd en geschroefd voor een lange levensduur.

100% gemaakt van solide en weerbestendige snoekspar
Speciaal aangepast met een verkorte randvrije ruit om verwondingen te voorkomen
Goed klimaat door natuurlijk ca. 2 cm dik massief hout en ventilatieopeningen voor luchtcirculatie
Hoogwaardig vakmanschap met geschroefde houten elementen
Opvouwbare vogelvoederafdekking en afneembare randbescherming (rubberen lip) maken schoonmaken eenvoudiger
Natuurbeschermingsproduct voor lokale eekhoorns

Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes

Met passie
Het beschermen van soorten is erg belangrijk voor ons. Met onze wildtierherz natuurbeschermingsproducten willen we het behoud van de inheemse varieteit aan wilde dieren in onze tuinen ondersteunen. Biodiversiteit in de tuin is niet alleen leuk, het bevordert ook het ecologische evenwicht.

Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes

Voor kwaliteit
Weerbestendigheid, natuurlijkheid en een soort-passende constructie zijn de focus van alle wildtierherz natuurbeschermingsproducten. Duurzame grondstoffen zoals ons hout ondersteunen niet alleen het milieu, het massieve hout is ook duurzaam en bijzonder duurzaam.

Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes

wild dier hart
Vele jaren ervaring in de productie van soortbeschermingsproducten vloeien over in de wildtierherz natuurbeschermingsproducten. Naast het behoud van onze diversiteit aan wilde dieren in onze tuinen, zijn we ook toegewijd aan milieubewuste actie en duurzaamheid.


Navaris eekhoorn voeder weerbestendig gemaakt van hout en metaal

EEN GELUKKIGE EEKHOORN:
Met de Navaris voeder kunt u sympathieke knaagdieren helpen voedsel te vinden. De voederbak heeft een tinnen dak
en een grote uitsprong vooraan.
JUIST TOEGEPAST:
Het voerhuis moet relatief hoog worden geinstalleerd, zodat de dieren rustig kunnen eten en niet worden gestoord door vijanden zoals marters of katten.
Het is het beste om ervoor te zorgen dat de plaats goed wordt beschermd tegen regen en sneeuw.
TIP KRANT:
Het eekhoornvoederstation moet regelmatig worden schoongemaakt om ziekten te voorkomen. Het is raadzaam om op de vloer van de vogelvoeder een stuk krantenpapier te leggen.
TECHNISCHE GEGEVENS
Materiaal: grenenhout, PVC, plexiglas, plaatstaal
Afmetingen: 12 x 29 x 24,5 cm
Gewicht: 900 gram


Gardemics eekhoorn voederhuis weerbestendig – productie in sociale werkplaats

De vermindering van het aantal bomen in steden zorgen ervoor dat de eekhoorns steeds minder natuurlijke voederbronnen krijgen. 

Dit weerbestendig eekhoornvoerstation om op te hangen of te plaatsen biedt knaagdieren de perfecte gelegenheid om voedsel te blijven vinden.

Om de levendige knaagdieren aan te trekken, hoeft het huis alleen te worden gevuld met voedsel zoals voor eekhoorns. De intelligente dieren zullen het systeem zeer snel leren met het scharnierende deksel. Het kijken naar de dieren die eten is echt een genot, niet alleen voor kinderen, maar voor het hele gezin.

HOGE KWALITEIT: Gemaakt van duurzaam sparren. Extreem robuuste constructie met een stabiele plexiglas ruit zonder scherpe randen. Afmetingen: h 29 cm, b 18 cm, d 35 cm
WEERPROOF & ECOLOGISCH: Dankzij houtolie op waterbasis, die voldoet aan de norm voor speelgoedveiligheid, is het volledig gemonteerde voerpunt extreem weerbestendig en onschadelijk voor de dieren.
GOED (HAND) WERK: De productie van de voerdispenser vindt plaats in een werkplaats voor sociaal hout in Duitsland. Bij elke aankoop ondersteunt u het handwerk van de sociale instelling.
SLIM ONTWERP: ingenieurs hebben slimme details toegevoegd, zoals de druppelrand of de ventilatieopeningen, die de levensduur van het huis vergroten.
GEBRUIKSAANWIJZING: Voor elke aankoop is er een handleiding met waardevolle tips zoals waar het eekhoornhuis in de tuin moet worden opgehangen of voerinstructies


Relaxdays eekhoornvogelvoeder om op te hangen, gemaakt van hout, weerbestendig.

Bied de knaagdieren het hele jaar door een voederplaats aan in uw tuin met de eekhoornstaaf gemaakt van onbehandeld massief hout. Het decoratieve eekhoornhuis is ook mooi op het terras. U kunt binnenkort eekhoorns zien eten. Met de open zijkanten kunt u precies zien wanneer het tijd is om het voer bij te vullen. Een kleine voorplank dient als zitplaats voor de eekhoorns waaruit ze de noten kunnen verwijderen.

Past discreet in de natuurlijke habitat van de dieren

Doneer voedsel aan eekhoorns in de winter en lente


100% weerbestendig Voerstation voor de eekhoorn

Dit is met wat eekhoorns hun buik vullen!
Een notenmachine voor het hele jaar
Wie houdt er niet van om eekhoorns te zien snoepen? Met dit voerstation kunt u de schattige kleine dieren gemakkelijk in uw tuin lokken en tegelijkertijd het eten gemakkelijker vinden! De voermachine is een geweldige hulp bij het overwinteren en observatie .

De voerdispenser heeft een groot zitplatform waarop de eekhoorns zichzelf comfortabel kunnen maken. Dankzij de waterstop en ventilatiesleuven zal de voeding in de kamer niet beschimmelen. Het metalen dak biedt extra bescherming zodat het eekhoornhuis het hele jaar door buiten kan blijven.

Eenvoudig te installeren
Dankzij het ophangsysteem kan de automatische voeder worden bevestigd aan een paal, boom, hek, houten structuur of reling. Kies altijd een geschikte hoogte om de knaagdieren tegen roofdieren te beschermen.

Een exclusief feest
De eekhoorns heffen het metalen deksel op om de smakelijke noten erin te verwijderen. De klep kan niet worden geopend door andere diersoorten zoals vogels of muizen, dus het voedsel is alleen beschikbaar voor knaagdieren!

Het voerstation heeft verschillende veiligheidsvoorzieningen om verwondingen te voorkomen. Er is bijvoorbeeld een kleine opening tussen het kijkglas en de voederklep zodat er niets met de dieren kan gebeuren wanneer de klep sluit.

Tips voor eekhoornbescherming

Wil je een maaltijd bereiden voor de eekhoorns ? Hazelnoten, walnoten, beuken noten, pijnboompitten, zonnebloempitten, kastanjes en stukjes appel en wortel zijn hiervoor geschikt. De voerdoos kan eenvoudig van bovenaf worden gevuld. Het is het beste om een kom met water in de buurt te plaatsen, en je zult zien dat er regelmatige bezoeken na een paar weken komen !


Best Verkochte Eekhoorn voederhuisjes Top 100


*****

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *